PrimFanatic Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 ahoj, dotaz neznalého: k čemu je dobrej vstup přes záda ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Vázko je starý poctivý a sakra těžký Naxo. Ale je to plnohodnotný na sjezd. Vstup přes záda je výhoda, že bágl hodíš do sněhu a nemáš ho na zádech od sněhu mokrej. A navíc ho otevřeš komplet, jako tašku například. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 tak to s tím hozením do sněhu mě nenapadlo ani náhodou - a to nad tím teď dumám asi hodinu, a to mi ještě s přemýšlením pomáhá Jack Daniels Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Vázko je starý poctivý a sakra těžký Naxo. Ale je to plnohodnotný na sjezd. Vstup přes záda je výhoda, že bágl hodíš do sněhu a nemáš ho na zádech od sněhu mokrej. A navíc ho otevřeš komplet, jako tašku například.Super, děkuji za odpověď, nad skialpama už přemýšlím dobrých pět let, né a né se do nich dokopat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 s přemýšlením pomáhá Jack DanielsV pořádku, pokračujte. Já si dávám bílý Sauvignon. né se do nich dokopat :-)Nojo, u nás v CZ to moc smysl nemá, ale v Tatrách už jo. Chodíme v Krkonoších, párkrát v roce, chce to znát terén, ale stejně to není ono. Když se vytáhneš lanovkou, a dupeš na Kotel např., tak stejně všude vidíš na další a další turisty...nevím. Nebo musí bejt hnusně, když nikdo nevyleze ven z hotelu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 to alky: na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Na Hintertuxu sluníčko, bezvětří, -12. Absťák jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Na Tuxu budu v patek v 8 u pokladny a v 9 chci ve 3200 m naskocit na lyze. ja uz se tak tesim! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Super, děkuji za odpověď, nad skialpama už přemýšlím dobrých pět let, né a né se do nich dokopat :-)Ja to mam to iste. Jazdim snb 18 rokov, a stale premyslam bud nad skialpami alebo freeride ski. Sa este uvidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 (upraveno) Na Tuxu budu v patek v 8 u pokladny a v 9 chci ve 3200 m naskocit na lyze. ja uz se tak tesim! Sent from my iPhone using TapatalkKundo. Edit: K Jurčikovi na pivo kdy chceš a ještě v září na lyže. Dobře ty. Upraveno 25. září 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Kundo. Edit: K Jurčikovi na pivo kdy chceš a ještě v září na lyže. Dobře ty. Ale ale, pan je znalyZa tu kundicku se mrkni, jak to vypadalo posledne... mozna radsi s kapesnikem na utreni sliny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 (upraveno) Nemám slov, jedině jak říká klasik: kunda, kunda, kunda. Doufám, že budeš mít mlhu, vichřici a - 18 jako já posledně. ( Bazinga) Ať ti to vyjde. Upraveno 26. září 2018 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Zatím nejpozději jsem končil sezonu v polovině července na Dachsteinu a zahajoval v září v Dubai ( to se ale nepočítá, to je lednička z kopce.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Lonsky cervenec jsem taky zkousel cestou z chorvatska (u more v kufru zimni vybava). Ale chcalo, tak jen aperol ve 2600 a domu. Pak jsme otocili zari a bylo paradne. Lyzovalo se sice jen 3200-2600, ale nebyli vubec zadni lidi. V listopadu mam Solden a v breznu/dubnu 2019 se snad potkame na Tuxu. Me prijde, ze setrim jen na ty lyze Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Ale ale, pan je znalyVsak su ze stejneho mesta... Za tu kundicku se mrkni, jak to vypadalo posledne... mozna radsi s kapesnikem na utreni slinyNadhera. V Hintru jsem byl naposled tak pred 14 lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Asi budu muset koupit novou výbavu. Lyže určitě, asi i přezkáče. Což s mýma nohama zas bude porod něco vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Igicz: doufám, že nás potěšíš nějakýma hezkýma fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Zalezi na pocasiZa posledni 2 roky jsme tam byli asi 6x. Uz nevim, co furt fotit Zavidim sumavakum, co to maji na jih 4 hodiny... namisto nasich cca 9-10. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Závidím. My jsme s manželkou po letech vyrazili sami bez dětí. Dostala na výběr, mohla se svobodně rozhodnout, jestli Tux nebo Sölden. No a ode dneška chodím jako blbec po Londýně. Asi jsem prohrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Závidím. My jsme s manželkou po letech vyrazili sami bez dětí. Dostala na výběr, mohla se svobodně rozhodnout, jestli Tux nebo Sölden. No a ode dneška chodím jako blbec po Londýně. Asi jsem prohrál. :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se