M-72 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 M-72: Vážně paráda. Gratuluji k nádhernému kousku.Díky
pepescom Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Krásne, gratulujem Sent from my iPhone using Tapatalk
financ Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 tak ten ilustrativní obrázek rlx je moc pěknejZe jo, mam ho na ploše jako motivační.
Kupa54 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Hezké to máte páni, omegy i Datejusty super a Eterny a hujery taky.Za mě dneska "skoropravé poledne"
drew83 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Dnes dilema...úklid s Moony, ale konkurence láká :-) Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
drew83 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Pěkný kluci, já pořád tyhle... Moc hezké, Omegy jsou Omegy... Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 ....musím Vám všem sdělit, ŽE MĚ PĚKNĚ TĚMI KRÁSNÝMI VINTAGE SERETE !!! Ale to nás vyloženě mrzí, to jsme fakt nechtěli. Mám to tady tedy zamknout, aby jsi měl klid?
mclusky Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Tak ty jégry nemaj chybu! Dnes dilema...úklid s Moony, ale konkurence láká :-)Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
Wanderer Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Jak zjišťuju, zlatá chrona se hodí k lecčemu...
bohus76 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Akorát ta natahovací potvora /náramek/ je běs.Raděj hnědý řemen.
M-72 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Akorát ta natahovací potvora /náramek/ je běs.Raděj hnědý řemen.Asi jo zkus řemen... ale jinak paráda, stejně jako ty: primky, omegy, hujery Pohled na pěkný vintážky vždy potěší
Wanderer Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Akorát ta natahovací potvora /náramek/ je běs.Raděj hnědý řemen.Jojo, počítá se s ním. Tady je trošku komplikace s pevnými stěžejkami, ale mám jeden vyhlídnutej...
drew83 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Tak ty jégry nemaj chybu! Dnes dilema...úklid s Moony, ale konkurence láká :-) Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk Díky, to byl super úlovek z Ebay, risk ale zisk :-) Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
VintageLover Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Teda nechci tady dělat chytrýho, ale není na tom dýnku nějaký punc ? Jasně že tam je punc.
malymarek Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Pěkný kluci, já pořád tyhle...líbí se mi čím dál víc
financ Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Kdyz se tak divam na ty super kousky, asi si budu muset neco koupit.
Javert Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Měl jsem štěstí a podařilo se mi sehnat GUB Glashütte/SA s kalibrem 66.1 a s naprosto perfektním ciferníkem, který jsem potřeboval. Takže moje první GUBky 66.1 dostaly nový origo cifr! Má radost je převeliká! Původní stav zde
villain83 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Měl jsem štěstí a podařilo se mi sehnat GUB Glashütte/SA s kalibrem 66.1 a s naprosto perfektním ciferníkem, který jsem potřeboval. Takže moje první GUBky 66.1 dostaly nový origo cifr! Má radost je převeliká! Původní stav zde Pekny,nedavno se tady jedny mihly,jen tak se nevidi,gratuluju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se