Tikal Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Starý jako já Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Zázraky se dějí !!!Nejmenovaný hodinářský mistr mi vyléčil budíčky. :clap: Incabloc zafungoval správně, tudíž nedošlo ke zlomení čepu setrvačky, jak jsem si původně myslel. Čep byl "pouze" ohnutý.Jak ošemetné narovnání čepu je, si asi při jeho mikro rozměrech dokážete představit. Je to buď a nebo.ALE podařilo se. Už zase tikají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Tak toje dobrá zpráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Tak to je fakt moc dobrá zpráva. Bylo mi jich celkem líto, když jsi o té nehodě psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Zázraky se dějí !!!Nejmenovaný hodinářský mistr mi vyléčil budíčky. :clap: Incabloc zafungoval správně, tudíž nedošlo ke zlomení čepu setrvačky, jak jsem si původně myslel. Čep byl "pouze" ohnutý.Jak ošemetné narovnání čepu je, si asi při jeho mikro rozměrech dokážete představit. Je to buď a nebo.ALE podařilo se. Už zase tikají. Super pane! Gratulace. BTW je to sranda, že jsme dva, co mají stejný kousek zrovna u nás - na světě jich moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 (upraveno) Certina DS2 v C4 :-). Číselníky prostě Certina umí a nebo alepsoň uměla... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září 2017 uživatelem Delawer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Zázraky se dějí !!!Nejmenovaný hodinářský mistr mi vyléčil budíčky. :clap: Incabloc zafungoval správně, tudíž nedošlo ke zlomení čepu setrvačky, jak jsem si původně myslel. Čep byl "pouze" ohnutý.Jak ošemetné narovnání čepu je, si asi při jeho mikro rozměrech dokážete představit. Je to buď a nebo.ALE podařilo se. Už zase tikají. buch2.jpg No paráda, tedy do prvního nárazu do futer..... pádu na chodník... v koupelně na dlažbu, prostě takové ty běžní věci, které se stanou vždy, když si člověk vezme hodinky na které si chce dávat obzvlášť pozor :-). Ale gratuluju ke znovu zprovoznění hodinek, byla by jich vážně škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Timex base model 24, 68' Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Dneska jsem nějak nevěděl co na ruku, tak jsem se sladil s dokladovkou, ve které nejsou doklady, ale........? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. září 2017 uživatelem Delawer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Dneska jedu do světa (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 ...jedny 82 let jdoucí...škoda, že ne moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StK323f Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Ahoj všichniJá dnes svoje Mirexal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. září 2017 uživatelem StK323f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Včera jsem je vyzvednul od hodináře a musel jsem jim slíbit, že se s nima příště nepůjdu resetovat do oblíbené knajpy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Také občas něco vyvenčím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Vintage nosím často nejen hodinky, hezky to k sobě ladí i dobově Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Modrá je přímo skvělá, ale oranžový potápky na rýžovém tahu jsou taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Ty jsou fakt TOP, Michale. Vůbec jsem netušil, že CYMA je dělala taky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Ty jsou fakt TOP, Michale. Vůbec jsem netušil, že CYMA je dělala taky. Taky jsem jeste nikdy nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se