beerlao Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Odesláno 28. února 2020 PotapkyKdybych si musel nechat z donucení osudu jen jedny levný hodinky tak si nechám pravě tyto ,mám je a jsou hodně koukatelný a dlouhodobě neomrzej i přes to že jsou mnohem dražší kousky občas u mě na ruce...podcenovaný ,velmi vyvažený hodinky škoda jen že nemaj šroubovací korunku to by se hodily na cokoli..
michalval Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Odesláno 29. února 2020 Jen co vstane, uz ohen v kamnech plane. Modre Doxy jsou krasny. Ja pridam oranzovy.
Lucky Lucaso Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Odesláno 29. února 2020 Kdybych si musel nechat z donucení osudu jen jedny levný hodinky tak si nechám pravě tyto ,mám je a jsou hodně koukatelný a dlouhodobě neomrzej i přes to že jsou mnohem dražší kousky občas u mě na ruce...podcenovaný ,velmi vyvažený hodinky škoda jen že nemaj šroubovací korunku to by se hodily na cokoli..Mas recht. A to ze jsou levny jim na krase neubira... Ja dnes takto...
Anela Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 to je zajimavy kousek. cifr budi dojem, ze to jsou ladicky nebo neco jinak elektrickeho... a dole napis automatic
Lucky Lucaso Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 to je zajimavy kousek. cifr budi dojem, ze to jsou ladicky nebo neco jinak elektrickeho... a dole napis automatic Nejsem si jisty,ale myslim ze slo spis o pokus ozvlastnit cifr menenim barev. Z fotky to asi neni uplne patrne, ale pod urcitym uhlem je cifr cely cerny... :-)
Dzos Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Odesláno 10. března 2020 to je zajimavy kousek. cifr budi dojem, ze to jsou ladicky nebo neco jinak elektrickeho... a dole napis automatic Inspirace je jasná. Teď jen vědět, kdo od koho
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se