michalval Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Úplná paráda tohleto.No dekuju pekne. Jo obdrzel jsem je v NOS stavu, tak je NOSím opatrne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Moooc pěkný kousek, blahopřeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Moooc pěkný kousek, blahopřeji. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanRZ21 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Jasně, že nosím. Ať jde o staré Prim, které vezmu i do posilovny (Sport 2) tak nosím hlavně své vysněné Seiko Pogue z mého roku narození. Škoda, že jsem nenašel i měsíc, ale ty prostě miluju a nosím, jak to jen jde. I kvůli tomu, že potřebuji hodinky 40mm + a to Pogue, jako jedny z mála splňují A myslím, že servis není tak dramatický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července před 16 hodinami, RomanRZ21 napsal: Jasně, že nosím. Ať jde o staré Prim, které vezmu i do posilovny (Sport 2) tak nosím hlavně své vysněné Seiko Pogue z mého roku narození. Škoda, že jsem nenašel i měsíc, ale ty prostě miluju a nosím, jak to jen jde. I kvůli tomu, že potřebuji hodinky 40mm + a to Pogue, jako jedny z mála splňují A myslím, že servis není tak dramatický. super info, my jsme tady ale spíš na obrázky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanRZ21 Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Před hodinou, ponorka9 napsal: super info, my jsme tady ale spíš na obrázky Sorry, na prvních stranách jsem si moc nevšiml, nějakých obrázků Tak alespoň jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července V 12. 7. 2024 v 8:20, RomanRZ21 napsal: Sorry, na prvních stranách jsem si moc nevšiml, nějakých obrázků Tak alespoň jedna No máš je pěkný, já ty svoje taky nosím všude. Servis mě teda přišel na to samý co nákup, protože jsem si naporoučel všechno co kluci umí. Jinak se člověk se strojem a přetěsněním vejde do desítky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Montdor Chronograph z konce 50.let 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Dnesny ulovok 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července No, mně už ten stav pouzdra přijde na nošení trochu za hranou ... Ale každému se líbí něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července @M-72 vcera som ich kupil za bagatel na blesaku vo viedni. Kedze isli, tak som ich dal na ruku. No a bude o ne nalezite postarane. Potom ich predstavim znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července V 26. 6. 2024 v 14:29, Stodic napsal: Dnes jsem opet vyvezral jedny krásně hlasitě bijící starší krásky. Jé, ty byly moje. Chybí mi, ale mám radost, že je o ně dobře postaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 11 hodinami, Martin.D napsal: Jé, ty byly moje. Chybí mi, ale mám radost, že je o ně dobře postaráno Ahoj Martine, no doufám, že je, nosím je sice málo, ale o to s větší láskou! Pořád se mi líbí a ten "tikot" je opravdu famózní! H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Tak tohle je fakt parádní stylovka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Dnes art deco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna A copa ze to je za hodinku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se