Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád nosím nejrůznější vintážky, tyhle Eterny a Doxy (38mm) střídám jako oblekovky :wheelchair:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nosím je pravidelně mé staré Doxy ze 40tých let, k uniformě vypadají perfektně. Jen dodávám, že mám již nově "vyplněné" ručky, na fotce jsou ještě s vypadanou barvou:)

• po 2 týdnech...
Odesláno

jj, myslím, že jejich přímým nástupcem bude seiko snx111, ale moje se mi líbí více, protože mají klenuté sklo a také mám k nim citový vztah (po dědovi), který se nedá koupit.

Odesláno

staré hodinky nosím a nosit budu každý den ,na nové které stojí dneska už docela pěknou řachu skrátka nemám zlatˇáky!

nosím Mulca ,Bucherery,Doxy i Festiny

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Jsou perfektní, co dodat. :)

Bože, jak já tyhle kousky miluju..

Tak to jsme dva, některé vintage hodinky jsou absolutně nadčasové.:smile_anim:

Pěkně rozebrané, vyleštěné a vyčištěné.

Úplně mě po tolika letech zaráží jejich perfektní přesnost.:thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem zibarek
Odesláno (upraveno)

Tak to jsme dva, některé vintage hodinky jsou absolutně nadčasové.:smile_anim:

Pěkně rozebrané, vyleštěné a vyčištěné.

Úplně mě po tolika letech zaráží jejich perfektní přesnost.:thumbsup_anim:

To Tě nemusí vůbec zarážet :)

Tím to právě je, tehdy se ještě hrálo na kvalitu, dneska se jede na kvantitu a kvalita skoro fuč...Navíc v sobě mají jakési kouzlo, které se jim upřít nedá.

Z těch nových hodinek mám nejenom strach z kvality zpracování, ale navíc rozpoznat originál, je taky někdy kumšt.

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno

Nosím svoje vintage Omega Genevé z roku 1972. Momentálně jsou na komplet servisu u Mechana tak pak dodám fotku na ruce. Ale je to parádní pocit nosit vintage kousek. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...