VintageLover Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Tak jsem vytáhl poslední písmenko v abecedě...Krásná fotka, někdy na ně zavzpomínám, ale jsem nesmírně rád, že jsou v dobrých rukou.
SakalMarty Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Tak dneska seastary na rally řemenu. Co myslíte? Já myslím, že to není úplně ono .....
VintageLover Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Tak dneska seastary na rally řemenu. Co myslíte? Já myslím, že to není úplně ono .....Zkusil bych nějaký MESH 20mm.
villain83 Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Měl jsem ještě 6139-6002 Pepsi Moon s modrým cifrem, ale ty šly nedávno pryč. Dnes mi dělá radost tohle 6119-6400 UFO, které včera přilétlo v opravdu excelentním stavu Super,kam ty na tyhle krasavice furt chodis,Tondo;-)?
lucid Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Občas nějaká koupě, občas se mi někoho podaří ukecat na výměnu
villain83 Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Občas nějaká koupě, občas se mi někoho podaří ukecat na výměnu Dlouho shanim chrona 6139-6002 s pepsi bezel,no a ty si je posles do sveta:-)Koukam na ebay,ale je to samej aftermarket,to nechci..
lucid Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Na chrona mám smůlu, však víš. Původní to ony byly, dostal jsem je výměnou, ale nakonec je poslal zpět, servis by byl příliš náročný
villain83 Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Na chrona mám smůlu, však víš. Původní to ony byly, dostal jsem je výměnou, ale nakonec je poslal zpět, servis by byl příliš náročný kdyz vono vintage hodinky,navic chrona,jsou fakt minovy pole,bud je ten strojek jako novej,nebo na kasi,alespon ja to tak mel snad dycinky:-(
Wanderer Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Krásná fotka, někdy na ně zavzpomínám, ale jsem nesmírně rád, že jsou v dobrých rukou. To víš, že jsou. Chodím si s nima (nejen s těmahle) po večerech hrát, aby žena nevěděla. A dneska nosím moje první zlaté hodinky. A i moje první na tahu... (já ty tahy moc nemusím)
Wanderer Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Teda v osmdesáti bych chtěl taky takhle perfektně fungovat... nádherně tikají...
lucid Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Velká TV je v opravně, malá alespoň na ruce.
villain83 Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Velká TV je v opravně, malá alespoň na ruce.Pekny,mam de facto stejnej model,jen s modrym cifrem,ale kalibr bude totoznej.Pouzdro uz ma neco za sebou,premejslim,ze ho necham prebrousit...
lucid Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Pekny,mam de facto stejnej model,jen s modrym cifrem,ale kalibr bude totoznej.Pouzdro uz ma neco za sebou,premejslim,ze ho necham prebrousit...Tyto žádnou léčbou neprošly. Poslední dobou mi ty šrámy u vintážek vadí čím dál tím méně. Kdybych např. vzal nové oblekovky o futra, asi bych těžce klel, ale ty stopy k starým hodinkám jaksi patří. Je to jako s ženskou - z padesátky dvacítku neuděláš, i kdyby celý Vánoce strávila na plastické chirurgii. Někdy je lepší to tak nechat bejt
villain83 Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Tyto žádnou léčbou neprošly. Poslední dobou mi ty šrámy u vintážek vadí čím dál tím méně. Kdybych např. vzal nové oblekovky o futra, asi bych těžce klel, ale ty stopy k starým hodinkám jaksi patří. Je to jako s ženskou - z padesátky dvacítku neuděláš, i kdyby celý Vánoce strávila na plastické chirurgii. Někdy je lepší to tak nechat bejt Presne nad timhle furt premejslim a taky si rikam,ze ty sramy vlastne "pisou"jejich pribeh.Neni to nic zasadniho,proste poskrabany pouzdro,kdyby byly extra zbidacely,asi by sly do lazni,ale mozna je to fakt lepsi nechat...
karel hb Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Tyto žádnou léčbou neprošly. Poslední dobou mi ty šrámy u vintážek vadí čím dál tím méně. Kdybych např. vzal nové oblekovky o futra, asi bych těžce klel, ale ty stopy k starým hodinkám jaksi patří. Je to jako s ženskou - z padesátky dvacítku neuděláš, i kdyby celý Vánoce strávila na plastické chirurgii. Někdy je lepší to tak nechat bejt Asi půjdu proti proudu a máte, kluci, určitě pravdu. Ale já jsem jim tu kůru dopřál a ten výsledek stojí za to. Myslím si, že pokud budu mít po 30 letech dobitý Monstra, bude to v pořádku, jak psal Jirka, Monstrům šrámy sluší. Ale vintage hodinky oblekového typu, které spousta lidí nosí k význačným příležitostem a na společenské události by měly nějak vypadat. Stejně se to nikdy nepodaří na 100% a vždy bude vidět, že jsou to staré hodinky, ale já se na ty svoje nemohu teď vynadívat a baví mne čím dál víc. A pokud bych je nechal ve stavu, ve kterém byly, asi bych si to tak neužíval a choval se k nim jinak. Ale zase chápu, že pokud jsou to hodinky po někom blízkém, tak větší renovací by se smazaly stopy blízkého člověka, tam tomu rozumím.
Wanderer Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Porsche Carrera v hodinkách Teda tebe bych na baterky nikdy netipoval, ale vypadají výborně...
villain83 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Asi půjdu proti proudu a máte, kluci, určitě pravdu. Ale já jsem jim tu kůru dopřál a ten výsledek stojí za to. Myslím si, že pokud budu mít po 30 letech dobitý Monstra, bude to v pořádku, jak psal Jirka, Monstrům šrámy sluší. Ale vintage hodinky oblekového typu, které spousta lidí nosí k význačným příležitostem a na společenské události by měly nějak vypadat. Stejně se to nikdy nepodaří na 100% a vždy bude vidět, že jsou to staré hodinky, ale já se na ty svoje nemohu teď vynadívat a baví mne čím dál víc. A pokud bych je nechal ve stavu, ve kterém byly, asi bych si to tak neužíval a choval se k nim jinak. Ale zase chápu, že pokud jsou to hodinky po někom blízkém, tak větší renovací by se smazaly stopy blízkého člověka, tam tomu rozumím.Ale jo,Kajo,mas recht,prave tvoje renovace me furt nahlodava,premejslim o ni pokazdy,kdyz je nasadim.Mne k nim zadnej sentiment nevaze,dostal jsem je od kamarada,kterej je mel pohozeny v krabici od bot,nekolikrat jsem se vracel do tvyho vlakna pred a po,ty tvoje petky naramne prokoukly,takze to stejne asi dopadne tak,ze se do toho pustim:-)
VintageLover Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Teda tebe bych na baterky nikdy netipoval, ale vypadají výborně... Děkuju, to víš, když jde o Heuery a v tomhle stavu, tak jsem ochotný udělat výjimku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se