palmone1 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 In house 601 (1968) na vinovom krokodylovi, mikroregulacia vsetko povodne, u tohto typu uz sroubovacie dynko s gravirungom..... no krasa - prvy krat prevetrane Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 In house 601 (1968) na vinovom krokodylovi, mikroregulacia vsetko povodne, u tohto typu uz sroubovacie dynko s gravirungom..... no krasa - prvy krat prevetrane tak este jedna z cesty domov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Matiniela Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Nejkrásnější oblekovky jaké jsem kdy viděl.
michal_l Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Dneska mě napadlo nasadit Spezichron... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SakalMarty Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Dneska mě napadlo nasadit Spezichron... Skvělý Spezichrony
Wanderer Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Tak jsem se nechal inspirovat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Tu ruku poznam , cierny cifer ma nieco do seba..... Tak jsem se nechal inspirovat...
lucid Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Já Seiko, jak jinak.6139-6002 z r. 1972, kromě tahu v původním stavu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SakalMarty Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Já Seiko, jak jinak.6139-6002 z r. 1972, kromě tahu v původním stavu. Lucide, nedávno byly v prodejním vlákně. Někdo prodával asi patery hodinky a na tyhle pepsiny byl štrůdl. Takže jsem měl opět smolíčka
lucid Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Lucide, nedávno byly v prodejním vlákně. Někdo prodával asi patery hodinky a na tyhle pepsiny byl štrůdl. Takže jsem měl opět smolíčka jj, po mých zkušenostech s koupí chron 6138 a 6139 šly raději hned na vizitýrku: tondako vyměnil těsnění a udělal lehčí servis včetně seřízení. Nyní se vrátily, vypadají parádně a šlapou bez problémů. Jemu jako obyčejně můj velký dík.
Jeronimo Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Tak jsem se nechal inspirovat...Hééj, jděte někam, to je mooc. Jinak fakt hezký. Lucide, pěkné chrona.
radegh Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 Provětral jsem starou Omegu... ale není to Opel :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Odesláno 8. října 2013 No tak zo je pekny kusok- vsetko funcne? quote name="radegh" post="1015993" timestamp="1381256633"]Provětral jsem starou Omegu... ale není to Opel :-D
radegh Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Ano, vše plně funkční a je to v podstatě stav nových hodinek. Jen musím pořídit nějaký řemen. Tento origo už má svoje za sebou.
palmone1 Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Nadhera Ano, vše plně funkční a je to v podstatě stav nových hodinek. Jen musím pořídit nějaký řemen. Tento origo už má svoje za sebou.
lucid Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Dnes Seiko 6138-0030 Kakume - "Hranaté oči" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 (upraveno) No a dnes opat zmena, ako sa vravi, zmena je zivot a Gerald Genta urobil tento dizajnik fakt velmi slusne.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. října 2013 uživatelem palmone1
karel hb Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Dnes Seiko 6138-0030 Kakume - "Hranaté oči"Tondo, Ty mne s těma vintage Seikama dostáváš fakt na kolena, paráda !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se