SakalMarty Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2013 Když je dneska ten srazík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2013 ..nosím a už mají i svůj drop box.slušná vintage sbírka!
Krrtek Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 ...prosím, prosím foto autíka!!!nic extra vintage Chevrolet Blazer 1988, přesněji tedy "youngtimer" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. je to miláček
Wanderer Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Bude mi po nich smutno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Eman2208 Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Bude mi po nich smutno...Mám doma skoro stejné, tak kdyby jsi ten stesk neudýchal, tak přijeď a já Ti je nechám ponosit
SakalMarty Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Mám doma skoro stejné, tak kdyby jsi ten stesk neudýchal, tak přijeď a já Ti je nechám ponosit
Ondoni Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Dneska jsem po nějaké době zase vytáhl sváteční "stařeny" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Dneska jsem po nějaké době zase vytáhl sváteční "stařeny"Tyhle stary chrona(obecne)jsou super,furt vypadaj nadcasove a ten design se za tech x desitek let tolik nezmenil...
Ondoni Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Souhlas...navíc se díky své velikosti skvěle nosí...v mém případě je pouzdro duté, takže jako bych je na ruce vůbec neměl ještě jedna odpolední, i když nekvalitní (už nemáme v kanclu to správné světlo) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Tak jsem vytáhl poslední písmenko v abecedě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Tak jsem vytáhl poslední písmenko v abecedě...poslední písmenko, ale stav 1A+!
El Nano Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 russian vintage Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
El Nano Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 ooo, nový přírůstek? nene, jenom je moc nenosím...ty hranatý prostě nedám. Ale jsou ve stavu téměř nových hodinek.
Frostie Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 nene, jenom je moc nenosím...ty hranatý prostě nedám. Ale jsou ve stavu téměř nových hodinek.To jo, pěkný to oni jsou!
lucid Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Seiko 6138-3002 Jumbo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 poslední písmenko, ale stav 1A+! To není moje zásluha, tak jsem je pořídil od místního milovníka starých hodinek. A těší mě velice, že je mám...
karel hb Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Seiko 6138-3002 JumboToníku, nádhera, kolik těch vintage automatů Seiko chrono vlastně máš?
lucid Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Toníku, nádhera, kolik těch vintage automatů Seiko chrono vlastně máš?Měl jsem ještě 6139-6002 Pepsi Moon s modrým cifrem, ale ty šly nedávno pryč. Dnes mi dělá radost tohle 6119-6400 UFO, které včera přilétlo v opravdu excelentním stavu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Dneska takhle. Něco pamatují, ale fungují výborně. K uniformě a motocyklu budou myslím ladit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se