VintageLover Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 (upraveno) Nepřijde vám někdy, že na vás lidi koukaj jako na nějaký socky, co nemají na hezký nový quartzky? :-) Ono se to někdy blbě pozná, co je vintage a co je, že má někdo doma třicet let Prim Sport II a ty pořád nosí... za mě právě ty vintage musí bejt "skoro NOS", jinak bych se bál, že budu za někoho, kdo nemá na normální hodinky... samozřejmě s výjimkou třeba orlíků, ty bych jako bral i trochu škráblý :-) ale narovinu - kolik % lidí by v orlících vidělo něco extra a ne starý plečky za pár stovek... 3%? 5%? Ať si kloučci v mém věku myslí, co chtějí - ale nosit velké hranaté quartzky od Armaniho s pseudostrojkem 1x1 cm a chovat se, že jsem spasil svět není moje krevní skupina ani můj styl... (Nic ve zlém, nerozlišuju lidi podle hodinek...) Já si budu nosit co chci, protože je důležité, že se to líbí mně a co si myslí nějaký Franta Zástěra na zastávce s nagelovanou hlavou, mě vážně netankuje A že se bojíš, co lidi řeknou, že nosíš 30 let staré Primky ? No a co...Neblbni, vždyť je to krása a třeba tak narazíš na někoho se stejným šmrncem a poklábosíte si... Kdyby/s měl quartzky od Bentime nebo podobné firmy, tak ho to ani netrkne Upraveno 31. července 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 (upraveno) třeba tak narazíš na někoho se stejným šmrncem a poklábosíte si... Kdyby/s měl quartzky od Bentime nebo podobné firmy, tak ho to ani netrkne Přesně, dnes jsem v práci narazil na Televize a conversation starter byl na světě (taky jsem měl zrovna Primky..) Edit: strašná náhoda, s tím kolegou přicházím do styku téměř každý týden už třičtvrtě roku, prý má něco s pouzdrem a hledá další.. Na kozu nebyla chvíle, někdo odsud, Martine ? Upraveno 31. července 2012 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Přesně, dnes jsem v práci narazil na Televize a conversation starter byl na světě (taky jsem měl zrovna Primky..) Jeden doktor u nás na radiologii nosí 50 let staré pozlacené Primky, které nejspíš dostal za promoci a taky mě to hned trklo v lepším světle a konverzace byla na světě .... a ne že bych se na něj díval skrz prsty, že je doktor a nemá na to si našetřit na echt gold quartzky od Armaniho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Rád nosím staré kousky,co mě je vlastně po lidech?Je to moje srdeční záležitost a cítím se v nich dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Rád nosím staré kousky,co mě je vlastně po lidech?Je to moje srdeční záležitost a cítím se v nich dobře. Důležitý je ten pocit pro Tebe a ostatím to může být lhostejno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Nosím je já, ale někdy si říkám, že fejky breitlingů by udělaly větší parádu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Nosím je já, ale někdy si říkám, že fejky breitlingů by udělaly větší parádu :-) Tak to jsem neslyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Fejky Breitlingů by asi dělaly větší "parádu", ale jen pro lidi, které hodinky nezajímají (takže si jich vlastně taky moc nevšimnou). Ale představ si situaci, kdy potkáš někoho znalejšího a ten se s Tebou bavit nebude a odvrátí se s opovržením. Kdežto kdybys měl 30 let staré sporty, krásně byste podebatovali. Ale já to mám ještě jinak: já se kochám a co si kdo myslí, je mi u zádele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 S těma fejkama ses snad překlepl a nemyslíš to vážně.To už je lepší nenosit žádný hodinky a kontrolovat čas na mobilu,jak to dnes dělá většina mladých.Jinak souhlasím s tommasinim.Většina obyčejných-běžných lidí ani neví co je to Breitling a je jim to jedno.A profík tě bude mít za vola.Tak prosím nepiš takové kraviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Má zkušenost je ta, že plno lidí v mém věku je mile překvapeno, když vidí, že nemám hodinky na baterku ale mám např. diplomaty. Ani nevíš, kolik lidí je pochválilo (ve věku od 17+)!!! Dokonce několik vintage kousků bylo pochváleno tak, že jsem je musel pro dotyčné sehnat. Takže si nemyslím, že by hodinky s manuálním nátahem byly něco, co není zrovna košer. A jak už bylo zmíněno, je to neuvěřitelné, kolik lidí si o hodinkách rádo popovídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Pánové, ohledně těch breitlingů je tam smajlík, takže to myšleno vážně nebylo, klid :-) Zrovna ale breitlingy bych si ale nekoupil ani jako origo. Pominu-li cenu mimo moje možnosti, tak právě tyhle hodinky mají tu smůlu, že je snad více fejků než origo (snad rolex již může mít ještě více), takže když je má nějaký boháč, má se za to, že jsou origo; kdyby je měl ale normální člověk, fanda do hodinek, tak by se vystavoval riziku, že to ostatní vezmou za fejky.Samozřejmě mluvím o lidech, kteří alespoň identifikují breitling třeba od prim :-) a vědí, že se hodinky padělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Pánové, ohledně těch breitlingů je tam smajlík, takže to myšleno vážně nebylo, klid :-) Zrovna ale breitlingy bych si ale nekoupil ani jako origo. Pominu-li cenu mimo moje možnosti, tak právě tyhle hodinky mají tu smůlu, že je snad více fejků než origo (snad rolex již může mít ještě více), takže když je má nějaký boháč, má se za to, že jsou origo; kdyby je měl ale normální člověk, fanda do hodinek, tak by se vystavoval riziku, že to ostatní vezmou za fejky. Samozřejmě mluvím o lidech, kteří alespoň identifikují breitling třeba od prim :-) a vědí, že se hodinky padělají. Nějak jsem nepoznal podle smajlíku, že to není myšleno vážně BTW Boháč/Normální člověk... K tomu - "má se za to" - > musím oponovat... No a co ? Ať se vystavuje riziku... Vždyť on ví, že má originály, tak co jako ? Kašli na to, jak říkáš :"Co ostatní ?" a "Co na to řeknou ostatní?" Jestli si nekupuješ hodinky pro svůj vlastní dobrý pocit a abys z nich měl radost, ale kvůli ostatním, co na to řeknou v tramvaji a v práci, tak by Tě zde mohli ostatní jedinci označit za pozéra.... Bacha na to Zdraví a sílu draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Tak samozřejmě kupuju hodinky podle sebe a pro sebe. Na druhou stranu - když dám vedle sebe třeba letecký primky - malý, poškrábaný, oloupaný a vedle toho třeba nablejskaný chrona certiny (quartzky), což je plus mínus stejná cena; je to jako nová okctávka vedle š110r. Většina to neocení a samozřejmě to člověka poněkud ovlivní ať chce nebo ne. Fejky by mi radost nedělaly už proto, že já sám bych vědel, že je to fejk (i když jedny "rolexky" jsem v asi 15 měl - ovšem to jsem myslel, že jsou pravé.. :-))) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Dnes jsem si vzal tyto Doxy. Je mi fuk, co kdo vidí, já je mám rád a užívám si je na ruce. Denně potkávám lidi s primkami na ruce a dělá mi to radost. Je mnoho tech, kteří hodinky nenosí vůbec a těm je úplně jedno, jestli máš PS2 nebo Breitly. Vůbec si jich nevšimnou. Moje Molnie v rámečku označila kolegyně za sexy a přitom jde o starou levnou mašinku. Vícero mých kolegu používá vintage hodinky k obleku. Já pouze vintage. Nové oblekovky ani nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Dnes jsem si vzal tyto Doxy. Je mi fuk, co kdo vidí, já je mám rád a užívám si je na ruce. Denně potkávám lidi s primkami na ruce a dělá mi to radost. Je mnoho tech, kteří hodinky nenosí vůbec a těm je úplně jedno, jestli máš PS2 nebo Breitly. Vůbec si jich nevšimnou. Moje Molnie v rámečku označila kolegyně za sexy a přitom jde o starou levnou mašinku. Vícero mých kolegu používá vintage hodinky k obleku. Já pouze vintage. Nové oblekovky ani nemám. Ty doxy vypadaj moc pěkně. Jakej maj průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Průměr je 38 a mají pevné stěžejky, Jedny z mých nejoblíbenějších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Když je nějakej ten svátek, tak občas vytáhnu jeden z těchto kouskůJinak nejvíc z vintage hodinek nosím Igeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Jsou hezké, přesně do mého vkusu. Dávám vintage hodinkám přednost, pokud vím, že je nikde nestruhnu. Jinak nosím samozřejmě odolnější novodobé kousky. Ze starých nosívám taky tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Jsou hezké, přesně do mého vkusu. Dávám vintage hodinkám přednost, pokud vím, že je nikde nestruhnu. Jinak nosím samozřejmě odolnější novodobé kousky. Ze starých nosívám taky tyto. Tak tyto nemají chybu.Jsou velmi pěkné.Líbí se mi ty ručky,působí velmi elegantně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Jsou super a jdou velmi přesně, Vyčistil jsem je a je tam nové sklo. Pro jistotu jsem přiobjednal dvě další. Mám ještě jeden vrak stejných rozměrů, ale chybí mi ráfek ke sklíčku. Taky bojuji s jedním šroubkem, který byl kousnutý a já jsem ho zalomil. Teď čekám až dospěji a dokážu ho vyndat. Pak budu mít i funkční strojek. Tady je ta píseň budoucnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se