Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Do jakýho antiku Maro chodíš? :D

Karle, tohle byla velká náhoda! Jinak ten antik co se týká hodinek je naprosto nezajímavej, takže škoda mluvit. :-)

Odesláno

K tomuto se nikdy v životě nemám šanci ani přiblížit :)

No pokusím se, alespoň tak trošičku, malinečko, co by se za nechtík vešlo :) :) ..............  

Když jsem podlehl chrononemoci, tak jsem se zařekl, že quartz na moji ruku nepatří! A že nikdy si takové hodinky přece nepořídím.

NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY !!!

A je to tu. Navíc to nebylo úplně jednoduché. Hodinky jsem pořídil jako nefunkční. Naivně jsem si myslel, že půjdou snadno opravit. Blázen. Jako u všech jiných typů této značky jsou náhradní díly vzácné jako šafrán - je jich zoufale málo, jsou-li vůbec nějaké, a pokud ano, tak strašně drahé.

Nicméně našel se člověk, který je dokázal šikovnýma českýma rukama oživit. Valisi díky ! Hodinky sice prošly delší lázeňskou kůrou, ale nyní opět vesele skáčou.

Ještě sice budou muset na drobnou kosmetiku, ale to už proti tomu bude sranda :).

Tak tady jsou.

post-27970-0-43322700-1415892231_thumb.jpg

post-27970-0-19277800-1415892239_thumb.jpg

Odesláno

K tomuto se nikdy v životě nemám šanci ani přiblížit :)

No pokusím se, alespoň tak trošičku, malinečko, co by se za nechtík vešlo :) :) ..............  

Když jsem podlehl chrononemoci, tak jsem se zařekl, že quartz na moji ruku nepatří! A že nikdy si takové hodinky přece nepořídím.

NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY !!!

A je to tu

jéé ty jsou hezký.....díky černému cifru se krásně odečítá čas...co bylo vlastně charakteristické pro řadu "Verona" ????

Odesláno

Díky. Ten tah není originál, je to no-name a taky půjde dolů, jen co seženu nějaký vhodný klasický hnědý kožený řemen... Má to pevné stěžejky a z domácích zdrojů je nemám do čeho obléknout, tak to půjde asi na Rios Argentina Clip ze Strapshopu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...