cortes1990 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Zim UFO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Na konec roku jsem nasadil nejstarší kus. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Tak jsem dnes od máti dostal tyhle full goldy , dostala je kdysi od svého křesníka a dochovaly se i s origo účtenkou z roku 1956 z Klenot.....škoda že nekoupil v sedmdesátých raději nějaké hujerky s krabkou a paragonem by mě velice naplnily.... Ty kapesní jsou zase po pradědovi , koupil si je někdy ve dvacátých letech ve francii, nechápu jak kvalitní věci se tenkrát dělaly, já je znám přes 40let, podle mě nikdy nebyly na servisu a pořád krásně a kupodivu celkem přesně jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Po dlouhé době na ruce, včera a dnes. Stejný ročník jako já, takže slušný vintage kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Doxa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Moc je nenosím, sem tam se s nimi pomazlím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 tohle je hřích nenosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 tohle je hřích nenosit. To souhlasím Já teď tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Nosím jen je nevotloukám denně, jednou za dva ,tři měsíce se na ně dostane řada...je to podle nálady ty vpravo jsou mladýho, řekl jsem mu že je to lepší než PSM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Moc je nenosím, sem tam se s nimi pomazlím....Pěkná trojice. Na mazleni 5100 jo? A já myslel, ze se s timhle kalibrem nikdy nikdo nemazlil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Já jo, já jsem divnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Proto je mas v tak poradním stavu, proste vymazleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Trochu kontrast s tím, co ukazují kluci přede mnou , já jsem teda aspoň přezul svoje Astromaster na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Zlatý 70. léta ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) kde si to zase vzal Richarde ...To jsou nějaký Memovoxy ? Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Kde asi, doma . Mám je tak rok, koupil jsem je jako nefunkční. A podařilo se je dát do provozu. Naštěstí problémem byly "jenom" spojková kola. A máš Radku pravdu, je to Memovox, cal. 916. I po těch letech šly vyladit na 0 sec/den !, setrvačka je naprosto vyvážená, hodinář uznale chválil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Tvl Jégry, až je někdy budeš pouštět, vzpomeň si prosím na mě. Hodily by se mi do komba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Prej doma, to je materiál Udělat pouzdro a jsou jako nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 dzos:co takhle celou fotku hodinek ať se pokocháme, chlupy na ruce si umím vyfotit sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Tak alespoň jedna kompletní. Nic lepšího se mi v tom mizerným světle nepodařilo, navíc se mi rozdrbal foťák, tak lepší někdy příště.Naživo vypadají líp. Ještě budou potřebovat profesionální přebroušení pouzdra a bude to v cajku. Předchozí majitel se s nimi moc nemazlil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se