Rodkopf Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Měl jsem takovou radost, když se rozsvitily, ze mi někam vystřelil kroužek, kterým se zavírá pouzdro a už ho hodinu v kanclu nemůžu najít...kua fix Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Gratuluju, tak tohle je veliká paráda. :-) Jsou peckovní, co je to cca za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 dnešní rekord je 180/min 20170115_203716_HDR.jpgsuper kombinácia, hodinky aj Littmann Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Cifr včera ladil s počasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Už jsem ji jednou postoval, ale.... mé nejoblíbenější vintážky, které vždycky vezmu rád na ruku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Chlapi, jak jsem rád, že jste si nikdo nepřihodil :-). Po dlouhé době jsem z hodinek opravdu urvaný. Jsou to Certina DS-2 automatic, v oceli, den a datum, ále.... denní věnec je český a to i s diakritikou :-D Tady fotka comba, sice jsem do práce přijel pozdě, ale hodinky mám dvoje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Chlapi, jak jsem rád, že jste si nikdo nepřihodil :-). Po dlouhé době jsem z hodinek opravdu urvaný. Jsou to Certina DS-2 automatic, v oceli, den a datum, ále.... denní věnec je český a to i s diakritikou :-D Tady fotka comba, sice jsem do práce přijel pozdě, ale hodinky mám dvoje :-) tak datový věnec je paráda! Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 tak datový věnec je paráda! Gratulace. Díky. Na fotkách v aukru naštěstí nebyl moc vidět, jinak by šly asi za jiný peníz... i tak jsem se bál s kým a na kolik se budu přetlačovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Poslední dobou čím dál tím častěji. A začínám pociťovat potřebu mít něco podobného moderního s podobným pouzdrem.Tyhle se mnou prodělaly několik pubertálních ofenziv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 nosím také na stůl před objektiv...*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Konečně na ruce něco jiného než primky. Nešlo přestat, už jsem se bál, že mi hráblo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Dnes jedny malé IWC na hadru na zkoušku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Tak jsem je provětral po delší době. Ročník 1972. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 ještě foto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Orient Chronoace z r. 1969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Já zase tyhle malé ocelovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Citizen Bullhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 No parada , tak tot je raritka Měl jsem takovou radost, když se rozsvitily, ze mi někam vystřelil kroužek, kterým se zavírá pouzdro a už ho hodinu v kanclu nemůžu najít...kua fix Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Dnes s nejnovějším přírůstkem Zenith DEFY kal.2562 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 První Solární LED hodinky, Synchronar 2100 Gesendet von iPhone mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se