M-72 Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Nosím s radostí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Pekny vecer, vam doma pekne rano z Kanady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 To jsou oba pěkné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Wanderer: Diky! A pridam este jednu fotku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Nosim. Hlavne Seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Zase nieco z Rakuska. Neviem ich tak mobilom odfotit, ale su tmavozelene. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Gombo: Ahoj! Vkládáš sem moc zajímavé kousky a vždycky se těším na tvé další obrázky! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 V 25. 7. 2021 v 20:20, M-72 napsal: Nosím s radostí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 12 minutami, M3maniac napsal: moc pěkné Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Muj rocnik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Pěkné mě hrozně baví tyto bateriové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Ahoj! Baterkový hodinky vůbec nemusím, tyhle však jsou moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 @colommbo jsou baterkové hodinky a BATERKOVÉ hodinky a toto jsou ty BATERKOVÉ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Máš recht! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 před 11 hodinami, M3maniac napsal: Pěkné mě hrozně baví tyto bateriové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou parádní. Chodil jsem do toho inzerátu často a řešil vnitřní dilema. Ale nějak mi nezapadaly do koncepce Nejvíc mě uchvacoval ten ciferník s nazelenalými popiskami, jako počítače z osmdesátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 To mi povídej, čuměl jsem na ně od ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 (upraveno) V 29. 7. 2021 v 21:50, M3maniac napsal: Pěkné mě hrozně baví tyto bateriové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty jsem vyloženě prokaučoval... Můj rok narození, ale vím, že jsou v dobrých rukou a až přestanou Rendu bavit, tak se třeba ozve. Edit: Ať jen nepindám, přidám jedny pěkné Nivady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. července 2021 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beginner Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Kienzle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se