Kupa54 Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Rád nosím nejrůznější vintážky, tyhle Eterny a Doxy (38mm) střídám jako oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Dnes Brejtle z roku 1940. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 (upraveno) Taky dám jeden můj oblíbený kousek Upraveno 15. ledna 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Nosím je pravidelně mé staré Doxy ze 40tých let, k uniformě vypadají perfektně. Jen dodávám, že mám již nově "vyplněné" ručky, na fotce jsou ještě s vypadanou barvou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 no málo... úplně jsem na ně zapomněl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Také sem připojím svoje hodinky, které jsou staré přes 30 let a stále šlapou jako nové, koupené v Hamburku někdy kolem roku 1980. SEIKO 7006-8100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Moc hezky... pripominaji neco z aktualni SARB rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 jj, myslím, že jejich přímým nástupcem bude seiko snx111, ale moje se mi líbí více, protože mají klenuté sklo a také mám k nim citový vztah (po dědovi), který se nedá koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 staré hodinky nosím a nosit budu každý den ,na nové které stojí dneska už docela pěknou řachu skrátka nemám zlatˇáky!nosím Mulca ,Bucherery,Doxy i Festiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 sem tam ich prevetram... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Já své "vintage" pravidelně provětrávám... nekupoval jsem je totiž jako starožitnosti, ale jako hodinky na denní nošení zde jsou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Milan Černý Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 velmi často své renovované diplomaty k obleku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Nemám je dlouho, ale nosí se velice pohodlně díky své velikosti. Jsou navíc zhruba stejně staré jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Nemám je dlouho, ale nosí se velice pohodlně díky své velikosti. Jsou navíc zhruba stejně staré jako já. Jsou perfektní, co dodat. Bože, jak já tyhle kousky miluju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 (upraveno) Jsou perfektní, co dodat. Bože, jak já tyhle kousky miluju.. Tak to jsme dva, některé vintage hodinky jsou absolutně nadčasové. Pěkně rozebrané, vyleštěné a vyčištěné. Úplně mě po tolika letech zaráží jejich perfektní přesnost. Upraveno 18. června 2012 uživatelem zibarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 (upraveno) Tak to jsme dva, některé vintage hodinky jsou absolutně nadčasové. Pěkně rozebrané, vyleštěné a vyčištěné. Úplně mě po tolika letech zaráží jejich perfektní přesnost. To Tě nemusí vůbec zarážet Tím to právě je, tehdy se ještě hrálo na kvalitu, dneska se jede na kvantitu a kvalita skoro fuč...Navíc v sobě mají jakési kouzlo, které se jim upřít nedá. Z těch nových hodinek mám nejenom strach z kvality zpracování, ale navíc rozpoznat originál, je taky někdy kumšt. Upraveno 18. června 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 Ja svoje nosím každý deň v práci a vždy sa rád na nich pozerám a popočúvam ako tika srdiečko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2012 A ešte jeden nový prírastok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka23689 Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Nosím svoje vintage Omega Genevé z roku 1972. Momentálně jsou na komplet servisu u Mechana tak pak dodám fotku na ruce. Ale je to parádní pocit nosit vintage kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka23689 Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 (upraveno) Zatím aspoň toto foto. Upraveno 21. června 2012 uživatelem Jirka23689 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se