Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Kdyz se tak divam na ty super kousky, asi si budu muset neco koupit. Ty už toho máš dost!
financ Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Ty už toho máš dost! Jen neco uplne malickyho, ani chrono to mit nemusi :-)
VintageLover Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Jen neco uplne malickyho, ani chrono to mit nemusi :-)Něco s korunkou ve znaku?
drew83 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Dnes spacewalkově... Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Jen neco uplne malickyho, ani chrono to mit nemusi :-) Já mám pořád taky hrozný choutky... Ta vintage posedlost je horší než klasická chronomagorie
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Dnes spacewalkově.. Pecka! Kdes ho sehnal?
financ Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Pecka! Kdes ho sehnal?Jsou na ebay, premyslim o nemhttp://www.ebay.co.uk/itm/Long-NASA-Velcro-watchband-strap-for-OMEGA-Speedmaster-moonwatch-/301057328228?pt=Wristwatches&hash=item46186a4464
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Jsou na ebay, premyslim o nemhttp://www.ebay.co.uk/itm/Long-NASA-Velcro-watchband-strap-for-OMEGA-Speedmaster-moonwatch-/301057328228?pt=Wristwatches&hash=item46186a4464 No jestli tomu rozumim, má víc kusů... Kdyby ses rozhoupal, jeden bych taky vzal, šábli by sme se o pošťáka...
drew83 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Jsou na ebay, premyslim o nem http://www.ebay.co.uk/itm/Long-NASA-Velcro-watchband-strap-for-OMEGA-Speedmaster-moonwatch-/301057328228?pt=Wristwatches&hash=item46186a4464 No jestli tomu rozumim, má víc kusů... Kdyby ses rozhoupal, jeden bych taky vzal, šábli by sme se o pošťáka... Jj, jsou z Ebay, akorát trochu předražené :-) Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
cortes1990 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 klidně bych snesl i lepší fotku , páč jsem slepej, tak tam nic nevidím :-)moc tam toho neuvidisjedine co to ma spolocne s tym napisom je caliber Venus 170maju nejaky serial number ale chyba referencia a taktiez stroj nieje nijak znaceny okrem cisla 170 na mostiku zotrvackypridavam dve otrasne fotky telefonom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepescom Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Ja dnes takto: Lagonda swiss ETA 2472 Sent from my iPhone using Tapatalk
Wanderer Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Teda Lagondu si pamatuju hlavně z jedné povídky v knize Jedenadvacet polibků od Roalda Dahla. Jestli bys k nim neměl pořídit i auto.
pepescom Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Teda Lagondu si pamatuju hlavně z jedné povídky v knize Jedenadvacet polibků od Roalda Dahla. Jestli bys k nim neměl pořídit i auto. Pomaly šetrím, ale asi veľmi pomaly neviem, či to stihnem Sent from my iPhone using Tapatalk
financ Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Béčka 1945 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 už je chvilku mám, dneska jsem je vyzvedával od Valise.Šlapou, pouzdro jak nový a ciferník má super patinu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Jsou krásný! Uděláš pak víc fotek viď? :-)
financ Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Jsou krásný! Uděláš pak víc fotek viď? :-) Až bude světlo určitě udělám. tady malý povídáníhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53334-zrodily-se-hodinky/?p=1076496
Eman2208 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Dnes se ke mě dostaly tyhle hodinky....jsou v parádním stavu, ale ta značka mi vůbec nic neříká...:-( everSwiss Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Dnes spacewalkově... Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk Dream jak cyp! Já dnes ráno po delší době nasadil zlatuše... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se