varjag Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 ne ale vazne, pekny raritky, fakt. koukal jsem na ne taky ;-))
lucid Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 7005-7080 z r. 1971. Ciferník je bordeaux, přechází přes rubínovou k tmavě fialové a vzpírá se nafocení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 4205 z 1983 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Pebe-fešandy,tenhle rok mě dost zajímá...ebay?
Marcus Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 4205 z 1983tak to gratuluju. moc pěkné potápky.
pebe Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Pebe-fešandy,tenhle rok mě dost zajímá...ebay? Ebay, tak nějak jsem přihodil a aniž bych to úplně chtěl, tak vyhrál. Ale nového majitele už prakticky mají, takže bohužel.Jen ta radost z rozbalování balíčku zůstala
Wanderer Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Pochlub se i s batohem na baterku.
Pirx Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 tie cislicky . to su male digitrony? Jasná. O nikoli, drazi kolegove, jedna se o prapuvodni LED displej.
Honza.manta Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Hele - jsem blb - máš pravdu předsedo!
M-72 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Tento týden tyto...někdy s nima i spím Ten tvar pouzdra je fakt vymakanej, strašně pohodlně se nosej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jenik77 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 no, to se takhle sejdou dva Švýcaři, dva Čechoslováci a jeden Rus.. a hádají se kolik je hodin...:-) :-) :-)
Argon Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Dnes v práci, mé "nové", dostud nevyčištěné Tarleton. Velikost dobrá, vzhled taky :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepescom Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Pekné hodinky Sent from my iPhone using Tapatalk
palmone1 Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Dnes v práci, mé "nové", dostud nevyčištěné Tarleton. Velikost dobrá, vzhled taky :-). DSC_0124.jpgZaujimave, doposial som sa s touto znackou nestretol, odkial ich mas?
Argon Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 (upraveno) Díky, hodinky se mi moc líbí, zatím čím dál tím víc :-). Se značkou Tarleton jsem se zatím také nesetkal a to si myslím, že už nějaké ty zkušenosti mám... Dokonce jsem o ni nenašel ani nic na googlu, jen to, že se občas někdy objeví k prodeji (ebay...). Já je koupil za vysloveně směšnou částku na Aukru. Jsem rád, že nešly víš :-). Upraveno 6. dubna 2014 uživatelem Delawer
villain83 Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Pekny,moc pekny,hlavne vypadaj extremne zachovaly,ta vrstva lumi(tritia?)je teda poradna,moc hezkej tvar pouzdra,i ta luneta je fantasticky cista.Vzadu bude,predpokladam,obligatni potapec,ze?Kalibr vime?
Argon Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 (upraveno) Pekny,moc pekny,hlavne vypadaj extremne zachovaly,ta vrstva lumi(tritia?)je teda poradna,moc hezkej tvar pouzdra,i ta luneta je fantasticky cista.Vzadu bude,predpokladam,obligatni potapec,ze?Kalibr vime? Díky. Výborně zachovalý je číselník. Není na něm jediná chybička. Lumi indexy jsou až neuvěřitelné, u takhle starých hodinek mě to dostalo. Na lunetě není ani škrábaneček. Pouzdro super tvar, ale..... bohužel není ocel, ale jen běžký kov, hádám mosaz. Takže na něm je to trochu znát, zadní víčko je čisté bez potapěče, je tam jen popis kolem dokola. Co je doškrábané, tak sklíčko. je to jen plast, ale myslím si, že to půjde rozleštit. Kalibr neznám, zatím se mi je nepodařilo otevřít. To budu muset až s hodinářem... jsem zvědavý, co tam bude a hlavně v jakém stavu. Upraveno 6. dubna 2014 uživatelem Delawer
palmone1 Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Díky. Výborně zachovalý je číselník. Není na něm jediná chybička. Lumi indexy jsou až neuvěřitelné, u takhle starých hodinek mě to dostalo. Na lunetě není ani škrábaneček. Pouzdro super tvar, ale..... bohužel není ocel, ale jen běžký kov, hádám mosaz. Takže na něm je to trochu znát, zadní víčko je čisté bez potapěče, je tam jen popis kolem dokola. Co je doškrábané, tak sklíčko. je to jen plast, ale myslím si, že to půjde rozleštit. Kalibr neznám, zatím se mi je nepodařilo otevřít. To budu muset až s hodinářem... jsem zvědavý, co tam bude a hlavně v jakém stavu.Predpokladam, ze lumi bola v tomto pripade dorobena resp. Nanesena na novo
Argon Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Predpokladam, ze lumi bola v tomto pripade dorobena resp. Nanesena na novo Já si myslím, že ne. Kdykoli jsem viděl něco oboveného, tak to bylo znatelné. Tady opravdu není nic.
Jeronimo Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 (upraveno) Myslím že se jedná o tritium T SWISS MADE T. Klidně může být původní. Čím dál víc mě štve, že mi utekly. Edit: Delawer, řekni, že jdou aspoň blbě nebo mají prasklé péro.. Upraveno 6. dubna 2014 uživatelem Jeronimo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se