Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pebe-fešandy,tenhle rok mě dost zajímá...ebay?

Ebay, tak nějak jsem přihodil a aniž bych to úplně chtěl, tak vyhrál. Ale nového majitele už prakticky mají, takže bohužel.

Jen ta radost z rozbalování balíčku zůstala :)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Díky, hodinky se mi moc líbí, zatím čím dál tím víc :-). Se značkou Tarleton jsem se zatím také nesetkal a to si myslím, že už nějaké ty zkušenosti mám... Dokonce jsem o ni nenašel ani nic na googlu, jen to, že se občas někdy objeví k prodeji (ebay...). Já je koupil za vysloveně směšnou částku na Aukru. Jsem rád, že nešly víš :-).

Upraveno uživatelem Delawer
Odesláno

Pekny,moc pekny,hlavne vypadaj extremne zachovaly,ta vrstva lumi(tritia?)je teda poradna,moc hezkej tvar pouzdra,i ta luneta je fantasticky cista.Vzadu bude,predpokladam,obligatni potapec,ze?Kalibr vime?

Odesláno (upraveno)

Pekny,moc pekny,hlavne vypadaj extremne zachovaly,ta vrstva lumi(tritia?)je teda poradna,moc hezkej tvar pouzdra,i ta luneta je fantasticky cista.Vzadu bude,predpokladam,obligatni potapec,ze?Kalibr vime?

Díky. Výborně zachovalý je číselník. Není na něm jediná chybička. Lumi indexy jsou až neuvěřitelné, u takhle starých hodinek mě to dostalo. Na lunetě není ani škrábaneček. Pouzdro super tvar, ale..... bohužel není ocel, ale jen běžký kov, hádám mosaz. Takže na něm je to trochu znát, zadní víčko je čisté bez potapěče, je tam jen popis kolem dokola. Co je doškrábané, tak sklíčko. je to jen plast, ale myslím si, že to půjde rozleštit.

Kalibr neznám, zatím se mi je nepodařilo otevřít. To budu muset až s hodinářem... jsem zvědavý, co tam bude a hlavně v jakém stavu.

Upraveno uživatelem Delawer
Odesláno

Díky. Výborně zachovalý je číselník. Není na něm jediná chybička. Lumi indexy jsou až neuvěřitelné, u takhle starých hodinek mě to dostalo. Na lunetě není ani škrábaneček. Pouzdro super tvar, ale..... bohužel není ocel, ale jen běžký kov, hádám mosaz. Takže na něm je to trochu znát, zadní víčko je čisté bez potapěče, je tam jen popis kolem dokola. Co je doškrábané, tak sklíčko. je to jen plast, ale myslím si, že to půjde rozleštit.

Kalibr neznám, zatím se mi je nepodařilo otevřít. To budu muset až s hodinářem... jsem zvědavý, co tam bude a hlavně v jakém stavu.

Predpokladam, ze lumi bola v tomto pripade dorobena resp. Nanesena na novo

Odesláno

Predpokladam, ze lumi bola v tomto pripade dorobena resp. Nanesena na novo

Já si myslím, že ne. Kdykoli jsem viděl něco oboveného, tak to bylo znatelné. Tady opravdu není nic.

Odesláno (upraveno)

Myslím že se jedná o tritium T SWISS MADE T. Klidně může být původní. Čím dál víc mě štve, že mi utekly.

Edit: Delawer, řekni, že jdou aspoň blbě nebo mají prasklé péro.. :)

Upraveno uživatelem Jeronimo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...