Návštěvník tolja Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 Zas abychom z toho nedělali moc velký drama - kdo chce pít levný patoky z Intersparu nebo ojropiva, ať si je pije, ale furt je tady k dostání dost piv dobrejch, tohle je defétismus a za války by tě zastřelili. Plzeň, Primátor, Svijany, Krakonoš - proč bych měl chlastat Gambrinus nebo Heineken? Primátora mám zafixovaného jako nepoživatelný patok. Něco se během tří let, co jsem ho neochutnal změnilo? Zapoměls ještě třeba Starobrno 11 nebo Svijany nam, nam. Nezapoměl, Svijany zmínil a Starobrno je...no prostě škopek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 jo jo. viz strana 8: http://www.lfp.cuni.cz/FacultasNostra/2007...tasNostra60.pdf stridme piti piva jest zdravi vylozene prospesne. ... ano je to prospěšné ... odborníci radí, že dvě piva denně neuškodí,sklenice vína denně také neuškodí, trochu bůčku 1x za týden také neuškodí, možná i to jedno cigáro denně bude OK ... před barákem mám dvě hospody, kde 20let sedí ty samý xichty - zatím ještě žijou, ale moc dobře už nevypadají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Kde v Praze točí a mají lahvové Svijany? kamarád mi je přivezl z chalupy a skutečně ta 11 neměla chybu Díky za tipy,kdyby to mohlo být nekde na 1 2 3 4 nebo 5 bylo by to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Kde v Praze točí a mají lahvové Svijany? Lahvové a mnoho jiných na P 7 v Pivní galerii Budou ho mít i v Pivovarském klubu - je to sice Praha 8, ale prakticky na Florenci, naproti Karlínskýmu divadlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Lahvové a mnoho jiných na P 7 v Pivní galerii Budou ho mít i v Pivovarském klubu - je to sice Praha 8, ale prakticky na Florenci, naproti Karlínskýmu divadlu. Díky Viktore tahle pražská pozoruhodnost mi zcela unikla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Primátora mám zafixovaného jako nepoživatelný patok. Něco se během tří let, co jsem ho neochutnal změnilo? No já si myslím, že jo - přišli na naše poměry s docela unikátní nabídkou netradičních piv - stout, pale ale, weizenbier... Ne každýmu to musí chutnat ale třeba ten weizenbier mě přijde echtovnější než leckterej německej a po jejich stoutu se můžu umlátit. Je fakt, že to nejsou typická česká piva, ale bavíme se tady o kvalitě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 No já si myslím, že jo - přišli na naše poměry s docela unikátní nabídkou netradičních piv - stout, pale ale, weizenbier... Ne každýmu to musí chutnat ale třeba ten weizenbier mě přijde echtovnější než leckterej německej a po jejich stoutu se můžu umlá***. Je fakt, že to nejsou typická česká piva, ale bavíme se tady o kvalitě... To mohu podepsat. Velkou výhodou je, že tato piva lze koupit alespoň v praze ve většině běžných supermarketů, tudíž člověk nemusí pokaždé do pivní galerie nebo podobného podniku když chce alespoň trochu slušnější pivo"k bežnému pití"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Kde v Praze točí a mají lahvové Svijany? kamarád mi je přivezl z chalupy a skutečně ta 11 neměla chybu Díky za tipy,kdyby to mohlo být nekde na 1 2 3 4 nebo 5 bylo by to fajn Mrkni na tohle: http://www.pivovarsvijany.cz/czrest.aspx Jinak Svijany jsou IMHO stejne nejpitelnejsi v nejblizsim okoli zdroje, tedy Turnovsko, Liberecko a Semilsko. Napr. v Liberci byvala hospoda (nikdy jsem nevedel, jak se jmenovala, ale chodil jsem tam rad), kde mely snad vsechny druhy svijan toceny a navic je jeste davali i do tzv. zirafy - vysoka nadoba dole s kohoutkem, odkud si clovek sam tocil Veslo se tam celkem asi 5 piv, takze to, pokud se pilo tak ve dvou az trech lidech, nestihlo zteplat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Ještě bych se s dovolením vrátil k nakupování obecně - pár kolegů zde psalo, že jezdí nakupovat k západním sousedům - mohl bych poprosit o nějaké tipy, kam se vyplatí jet? (přiměřený poměr nabídky/cen a vzdálenosti z prahy - nejlépe směr Teplice). Klidně i SZ. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Kde v Praze točí a mají lahvové Svijany? kamarád mi je přivezl z chalupy a skutečně ta 11 neměla chybu Díky za tipy,kdyby to mohlo být nekde na 1 2 3 4 nebo 5 bylo by to fajn Lahvové kupuju v Hypernově v Průhonicích nebo v tý hrůze Chodov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 (upraveno) andreas.ks: pro veškeré lahůdky na jednom místě do Karstadtu do Dráždan (spodní patro) - od příjezdu do města je to směr centrum a dále perfektně značené jako Parking Karstadt. Mají tam vše od super pečiva, přes sýry, uzeniny, sladkosti po zmrzliny ben&jerries. Bohatý výběr všeho. edit: a taky tam kupuju hračky, maj tam většinou velkou nabídku k aktuálním animovanejm filmům Upraveno 2. října 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Lahvové kupuju v Hypernově v Průhonicích nebo v tý hrůze Chodov. Souhlas, Chodov je šílenost, ale Zličín není o nic lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Kde v Praze točí a mají lahvové Svijany? kamarád mi je přivezl z chalupy a skutečně ta 11 neměla chybu Díky za tipy,kdyby to mohlo být nekde na 1 2 3 4 nebo 5 bylo by to fajn Třeba může být řešení i tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 andreas.ks: pro veškeré lahůdky na jednom místě do Karstadtu do Dráždan (spodní patro) - od příjezdu do města je to směr centrum a dále perfektně značené jako Parking Karstadt. Mají tam vše od super pečiva, přes sýry, uzeniny, sladkosti po zmrzliny ben&jerries. Bohatý výběr všeho. edit: a taky tam kupuju hračky, maj tam většinou velkou nabídku k aktuálním animovanejm filmům Díky.. A co oblečení a boty? Ty tady bezvýsledně sháním již několik měsíců, jsem asi nezdravě náročný... Jinak není to sice v blízké vzdálenosti, ale o víkendu jsem byl na severu itálie (Miláno, Janov) a musím říct, alespoň podle výloh, že pro oblečení by se tam jezdit vyplatilo.. Ale ne o víkendu, kdy je vše zavřeno (alespoň obchůdky v městečkách, v hypersupermarketech jsem nebyl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Díky.. A co oblečení a boty? Ty tady bezvýsledně sháním již několik měsíců, jsem asi nezdravě náročný... Jinak není to sice v blízké vzdálenosti, ale o víkendu jsem byl na severu itálie (Miláno, Janov) a musím říct, alespoň podle výloh, že pro oblečení by se tam jezdit vyplatilo.. Ale ne o víkendu, kdy je vše zavřeno (alespoň obchůdky v městečkách, v hypersupermarketech jsem nebyl). Vylet do UK. Musis toho koupit trochu vic, ale IMHO se to vyplati uz na 10K utracenych. Kdyz mas kliku / snazis se, tak neni problem nakoupit za polovicni az tretinove ceny oproti nasim. Pripadne nakoupit za stejne ceny u nas neexistujici kvalitu. Pripadne jeste tady: http://www.outletcity-metzingen.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Kde v Praze točí a mají lahvové Svijany? kamarád mi je přivezl z chalupy a skutečně ta 11 neměla chybu Díky za tipy,kdyby to mohlo být nekde na 1 2 3 4 nebo 5 bylo by to fajn Je to pro Tebe trochu z ruky , ale když budeš mít někdy cestu na sever Prahy, u nás v Letńanech je točí . Když zavoláš dopředu rád tam s Tebou zajdu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Náměstí Dr. Holého... Tam je točí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 http://www.usadu.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 Potravináři nejsou jediní, kdo z nás šmahem dělá socky, YPO. Jiné zboží u nás a jiné na západě prodávají všechny řetězce, od prady po ikeu. Nekupuji pod jednou střechou, a nekupuji v čr, pokud je to možné. Jo, musím přiznat, že dobrou pověst má globus, zejména co se snad masa týče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 Vzpomněl jsem si na tu IKEU. Jaký je rozdíl ve zboží v IKEY u nás, nebo v Polsku - jsou od jiného výrobce, asi ne ? Stačí se podívat na katalog, náš a polský, vzít kalkulačku, kurz Zlotého a ceny nám vylezou oproti Polsku luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se