Přejít na obsah

Popelnice Evropy

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Zas abychom z toho nedělali moc velký drama - kdo chce pít levný patoky z Intersparu nebo ojropiva, ať si je pije, ale furt je tady k dostání dost piv dobrejch, tohle je defétismus a za války by tě zastřelili. Plzeň, Primátor, Svijany, Krakonoš - proč bych měl chlastat Gambrinus nebo Heineken?

Primátora mám zafixovaného jako nepoživatelný patok. Něco se během tří let, co jsem ho neochutnal změnilo?

Zapoměls ještě třeba Starobrno 11 nebo Svijany nam, nam. :wine:

Nezapoměl, Svijany zmínil a Starobrno je...no prostě škopek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 185
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
jo jo. viz strana 8: http://www.lfp.cuni.cz/FacultasNostra/2007...tasNostra60.pdf stridme piti piva jest zdravi vylozene prospesne.

... ano je to prospěšné ... odborníci radí, že dvě piva denně neuškodí,sklenice vína denně také neuškodí, trochu bůčku 1x za týden také neuškodí, možná i to jedno cigáro denně bude OK :) ...

před barákem mám dvě hospody, kde 20let sedí ty samý xichty - zatím ještě žijou, ale moc dobře už nevypadají :lol2:

Odkaz ke komentáři

Kde v Praze točí a mají lahvové Svijany? kamarád mi je přivezl z chalupy a skutečně ta 11 neměla chybu Díky za tipy,kdyby to mohlo být nekde na 1 2 3 4 nebo 5 bylo by to fajn

Odkaz ke komentáři

Lahvové a mnoho jiných na P 7 v Pivní galerii

Budou ho mít i v Pivovarském klubu - je to sice Praha 8, ale prakticky na Florenci, naproti Karlínskýmu divadlu.

Díky Viktore tahle  pražská pozoruhodnost mi zcela unikla

Odkaz ke komentáři

Primátora mám zafixovaného jako nepoživatelný patok. Něco se během tří let, co jsem ho neochutnal změnilo?

No já si myslím, že jo - přišli na naše poměry s docela unikátní nabídkou netradičních piv - stout, pale ale, weizenbier... Ne každýmu to musí chutnat ale třeba ten weizenbier mě přijde echtovnější než leckterej německej a po jejich stoutu se můžu umlátit. Je fakt, že to nejsou typická česká piva, ale bavíme se tady o kvalitě...

Odkaz ke komentáři

No já si myslím, že jo - přišli na naše poměry s docela unikátní nabídkou netradičních piv - stout, pale ale, weizenbier... Ne každýmu to musí chutnat ale třeba ten weizenbier mě přijde echtovnější než leckterej německej a po jejich stoutu se můžu umlá***. Je fakt, že to nejsou typická česká piva, ale bavíme se tady o kvalitě...

To mohu podepsat. Velkou výhodou je, že tato piva lze koupit alespoň v praze ve většině běžných supermarketů, tudíž člověk nemusí pokaždé do pivní galerie nebo podobného podniku když chce alespoň trochu slušnější pivo"k bežnému pití"...

Odkaz ke komentáři

Kde v Praze točí a mají lahvové Svijany? kamarád mi je přivezl z chalupy a skutečně ta 11 neměla chybu Díky za tipy,kdyby to mohlo být nekde na 1 2 3 4 nebo 5 bylo by to fajn

Mrkni na tohle:

http://www.pivovarsvijany.cz/czrest.aspx

Jinak Svijany jsou IMHO stejne nejpitelnejsi v nejblizsim okoli zdroje, tedy Turnovsko, Liberecko a Semilsko. Napr. v Liberci byvala hospoda (nikdy jsem nevedel, jak se jmenovala, ale chodil jsem tam rad), kde mely snad vsechny druhy svijan toceny a navic je jeste davali i do tzv. zirafy - vysoka nadoba dole s kohoutkem, odkud si clovek sam tocil :) Veslo se tam celkem asi 5 piv, takze to, pokud se pilo tak ve dvou az trech lidech, nestihlo zteplat...

Odkaz ke komentáři

Ještě bych se s dovolením vrátil k nakupování obecně - pár kolegů zde psalo, že jezdí nakupovat k západním sousedům - mohl bych poprosit o nějaké tipy, kam se vyplatí jet? (přiměřený poměr nabídky/cen a vzdálenosti z prahy - nejlépe směr Teplice). Klidně i SZ. Díky!

Odkaz ke komentáři

andreas.ks: pro veškeré lahůdky na jednom místě do Karstadtu do Dráždan (spodní patro) - od příjezdu do města je to směr centrum a dále perfektně značené jako Parking Karstadt. Mají tam vše od super pečiva, přes sýry, uzeniny, sladkosti po zmrzliny ben&jerries. Bohatý výběr všeho.

edit: a taky tam kupuju hračky, maj tam většinou velkou nabídku k aktuálním animovanejm filmům

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

andreas.ks: pro veškeré lahůdky na jednom místě do Karstadtu do Dráždan (spodní patro) - od příjezdu do města je to směr centrum a dále perfektně značené jako Parking Karstadt. Mají tam vše od super pečiva, přes sýry, uzeniny, sladkosti po zmrzliny ben&jerries. Bohatý výběr všeho.

edit: a taky tam kupuju hračky, maj tam většinou velkou nabídku k aktuálním animovanejm filmům

Díky.. A co oblečení a boty? Ty tady bezvýsledně sháním již několik měsíců, jsem asi nezdravě náročný...

Jinak není to sice v blízké vzdálenosti, ale o víkendu jsem byl na severu itálie (Miláno, Janov) a musím říct, alespoň podle výloh, že pro oblečení by se tam jezdit vyplatilo.. Ale ne o víkendu, kdy je vše zavřeno :) (alespoň obchůdky v městečkách, v hypersupermarketech jsem nebyl).

Odkaz ke komentáři

Díky.. A co oblečení a boty? Ty tady bezvýsledně sháním již několik měsíců, jsem asi nezdravě náročný...

Jinak není to sice v blízké vzdálenosti, ale o víkendu jsem byl na severu itálie (Miláno, Janov) a musím říct, alespoň podle výloh, že pro oblečení by se tam jezdit vyplatilo.. Ale ne o víkendu, kdy je vše zavřeno :) (alespoň obchůdky v městečkách, v hypersupermarketech jsem nebyl).

Vylet do UK. Musis toho koupit trochu vic, ale IMHO se to vyplati uz na 10K utracenych. Kdyz mas kliku / snazis se, tak neni problem nakoupit za polovicni az tretinove ceny oproti nasim. Pripadne nakoupit za stejne ceny u nas neexistujici kvalitu.

Pripadne jeste tady: http://www.outletcity-metzingen.com/

Odkaz ke komentáři

Je to pro Tebe trochu z ruky , ale když budeš mít někdy cestu na sever Prahy, u nás v Letńanech je točí . Když zavoláš dopředu rád tam s Tebou zajdu .

Odkaz ke komentáři

Potravináři nejsou jediní, kdo z nás šmahem dělá socky, YPO. Jiné zboží u nás a jiné na západě prodávají všechny řetězce, od prady po ikeu. Nekupuji pod jednou střechou, a nekupuji v čr, pokud je to možné.

Jo, musím přiznat, že dobrou pověst má globus, zejména co se snad masa týče.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...