financ Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Avie do komba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Jo, ta je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Neni to auto/moto, ale stejne to sem dam. Nasel to doma tchan a nez to stihnul vyhodit, tak jsem mu to zabavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Nka. Nejsou z DTM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 No co, tak se přejmenuje vlákno na Sberatelstvi - modely auto-moto-loko a třeba přibydou další kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Něco mi tam padlo do oka . Předem díky. https://alexmodels.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pačes Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Já ujíždím maličko na moto 1:12. Trochu práce ale dělaj mi radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Přišla mi nová krasavice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Nechápu, že jsem toto vlákno potkal až 14 roků od jeho založení. Asi ve 12-cti jsem dostal na Vánoce první model, skládačku od Bburaga z Mladého technika. Byl to Jaguar SS100. Za dalších 40 roků jsem nasbírar toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Parada! To uz je take na samostatny pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 a mas este ten jaguar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 V 24. 11. 2023 v 13:20, Murphy97 napsal: Parada! To uz je take na samostatny pokoj Kdysi jsem to měl v pokoji u dětí, to ještě nebyla plná ani ta prosklená skříňka. Když jsme dětem pořídíli nový nábytek, tak manželka řekla, ať si to přestěhuju do garáže. Urazil jsem se a přestěhoval si to do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 V 24. 11. 2023 v 13:59, Harwey napsal: a mas este ten jaguar? Jasně, je na té čtvrté fotce. Visí na připínáčku a kancelářské sponce zvenku na skřínce mezi mercedesem SSK (bílý) a SSKL (červený). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 pekne pekne... ako casto z toho utieras prach?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Já jich zas tolik nemám, dá se to. A tuhle nechám v krabici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 před 6 hodinami, Harwey napsal: pekne pekne... ako casto z toho utieras prach?:) Tak to jsi trefil hřebíček přímo na hlavičku. Když jsem si v pátek prohlížel ty fotky, které jsem sem dal, tak to bylo utrpení. Měl jsem to všechno zaprášené jako prase (ty virtínky ne, o ty se starám). Takže dnešní den jsem zahájil úklidem prachu a mám radost, že jsem se k tomu dokopal. Odpověď na tvůj dotaz jak často je asi tak 1x za 5roků????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 Ještě mám pro radost dvě autíčka doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 Moc hezký modely. Můžu se zeptat, co to je za výrobce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se