Murphy97 Odesláno 20. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Nekdo me tu na zacatku - snad v dobrem - nazval "magorem".Kam se na vas hrabu!:-) Krasne sbirky, panove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 siwi : tak to je špatný s tím Tvým BMW , protože ho nutně potřebuju A abych si zlepšil náladu , tak to tady hodím do závodní AMG vlny . Od youngtimera po současnost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 siwi : tak to je špatný s tím Tvým BMW , protože ho nutně potřebuju A abych si zlepšil náladu , tak to tady hodím do závodní AMG vlny . Od youngtimera po současnost .Tak mrkni na stránky FoxToys, jestli ho ještě mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Kouknu , dneska jsem tam chtěl jít , do Černé růže , ale nestíhal jsem . Ještě přihodím závodního trucka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Závoďáky sice nejsou moje gusto, ale je vidět, že modely jsou to nádherný.Do Černý růže taky chodím. Ten Bavorák mám odtamtud. Mrkni ještě na e-shop. Nabídka se často liší od kamenné prodejny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Je to tu. Jedná se o část sbírky umístěnou doma. O něco víc autíček mám u rodičů, něco přechovávám i v práci. Autíčka nic moc nevyniknou. Proto raději fotím jednotlivé kousky v detailu: DSCN5007.JPG tvl ... tak toho Velorexe musím mít !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 tvl ... tak toho Velorexe musím mít !! Myslím, že ho seženeš docela snadno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Jestli je libo velorex - tady standard, tady s otevřenou střechou a jestli je pán hravý, tak tady stavebnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Díky za linky, jdu do něj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Už docela dlouho sháním model fordu focus rs mk1 v měřítku 1:43 když s ním jezdil Ášín, nevěděl by někdo kde ho sehnat? Předem velký dík a klidně i do sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Bratr sbírá modely aut, co kdy měl auto v reálu. Nemáte někdo tip, kde sehnat model 1:43 KIA CEED r.v. 2007? Pohodovou neděli všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Bratr sbírá modely aut, co kdy měl auto v reálu. Nemáte někdo tip, kde sehnat model 1:43 KIA CEED r.v. 2007? Pohodovou neděli všem.Zkus zde již zmiňovaný eshop FoxToys. Také můžeš navštívit nějakého dealera KIA,ti obvykle modýlky taky nabízejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Když už tady Velorex vyvolal takové pozdvižení: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 dobrý vlákno, jsem si počet a půldne tomu věnoval... nemám sice sbírku, ale pár aut a autíček se najde. Jen mě napadlo, zda někdo z místních sběratelů nemá navíc jednu gumu na model Mattel 40' Ford 2-door, Hot Wheel. Tu bych potřeboval, ježto se díky hraní někam dávno zatoulala a není k nalezení. Díky za info. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 (upraveno) Když už tady Velorex vyvolal takové pozdvižení: DSCN6650.jpgDSCN6651.jpgDSCN6655.jpgDSCN6658.jpgDSCN6660.jpgNádherná záležitost!!!! . Pokud se týká skůtru Čezeta a přívěsu (mám dojem že měl název Druzeta) ten je z ATLAS Edition, mám ho cca rok. Edit: překlep Upraveno 22. března 2015 uživatelem hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Stará dobrá Octavia v péči mechaniků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 AutoArt rozhodně umí, tohle zdobí už pár let moji vitrínku, 1/18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 rumsturm : Ford Focus RS mk1 v 1:43 vyráběla firma IXO Premium , v civilní verzi a myslím že i v rallye verzi .Podívej se na stránky IXO , Fox Toys ,E-Bay. vzduch : jak psal siwi , na e-shopu KIA mají nabídku modelů , ale dost omezený výběr . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Když už tady Velorex vyvolal takové pozdvižení: DSCN6650.jpgDSCN6651.jpgDSCN6655.jpgDSCN6658.jpgDSCN6660.jpg Nádhera !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 VW Karmann Ghia Convertible Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se