uff Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Taky bych mel jednu prebarvovaci zakazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Starý echtovní Matchbox ze sedmdesátek i s origo krabicí. Až jsem ukápl slzu, když jsem ho po letech našel ve sklepě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Ted mam slzu ja. Presne, ale presne tenhle set jsem mel taky. Ten tahac byla dlouha leta moje nejoblibenejsi hracka. Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Je to velká nádhera mít takhle pohromadě celý set i s krabicí.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Moc hezkej setík, a super vlákno, za dlouhých zimních večerů si ho rád projedu, a občas i přispěju svou troškou do mlejna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Taky s troškou do mlýna : Na tenhle model od Ottomobil jsem čekal 10 let Přeci ho musím mít, když jsem to auto vlastnil a vzpomínka na dědu - tohle vlastnil on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Jj, tahle leta uz se nevrati. Krasnej model! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 V 24. 9. 2020 v 14:58, KurtCz napsal: Starý echtovní Matchbox ze sedmdesátek i s origo krabicí. Až jsem ukápl slzu, když jsem ho po letech našel ve sklepě. před 1 hodinou, Murphy97 napsal: Jj, tahle leta uz se nevrati. Krasnej model! Přidávám se, byl jsem také vlastník a hodně jsem s ním najezdil Z leva MB, to červené už nevím, De Tomaso ?, Pontiac a oranžové BMW,nebo se pletu ? Vím že Mercedeska skončila bez střechy Nemělo to oranžové samolepku na kapotě ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 červené Dodge Challenger, bílé DeTomaso Pantera, modré Pontiac Firebird, oranžové BMW 3,0 CLS ad DeTomaso, téhe automobilky je škoda... na živo to je neskutečný masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Horní řada z leva. Třetí jsem měl v sadě nějaký zelený sporťák, ale co to bylo, čert ví A BMW mělo na kapotě samolepku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 JJ, oranžové BMW má na kapotě samolepku a jako jediné otevírací dvěře. Kromě transportéru jsou tam: Dodge Challenger, Pontiac Fire Bird, Mercedes Tourer, De Tomaso Pantera a BMW 30 CSL. ..... Těch sad s transportérem se dělalo víc, střídaly se osobáky v sadě a trochu se v čase měnil obal. Ne, že bych to tak sledoval, ale nedalo mě to s strýček Gůgl poradil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 22 hodinami, Lacifer napsal: Moc hezkej setík, a super vlákno, za dlouhých zimních večerů si ho rád projedu, a občas i přispěju svou troškou do mlejna Ty Matchboxy jsou parádní. Nějaké jsem také měl, kdysi. Určitě ten patrový autobus, Greyhounda, cisternu BP nějaký stavební stroje. Pak se to všechno během stěhování poztrácelo, něco se rozdalo, něco rozbilo. Taky jsem měl spousty plastikovejch 1/87. Herpa, Praline, Brekina, Wiking. V obchodech se dalo sehnat prd, tak se jezdilo na modelářské burzy, tam se to měnilo, prodávalo, šmelilo...... Bože, to už je let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 56 minutami, KurtCz napsal: Ty Matchboxy jsou parádní. Nějaké jsem také měl, kdysi. Určitě ten patrový autobus, Greyhounda, cisternu BP nějaký stavební stroje. Pak se to všechno během stěhování poztrácelo, něco se rozdalo, něco rozbilo. Taky jsem měl spousty plastikovejch 1/87. Herpa, Praline, Brekina, Wiking. V obchodech se dalo sehnat prd, tak se jezdilo na modelářské burzy, tam se to měnilo, prodávalo, šmelilo...... Bože, to už je let. Jojo je to nostalgie jako prase, pamatuju jak se mimo klasických disciplín jako kterej dojede nejdál, zkoušelo pérování na stole, zvedl se předek nebo zadek angličáka pustil se na stůl a kterej nejdýl poskakoval ten vyhrál, bezkonkurenčně nejlepší v týhle disciplíně bylo tohle Porsche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Na to poskakování jsem úplně zapomněl. Také jsme to dělávali. Zkoušeli jsme tak "pravost", které autíčko skákalo nejdéle, to byl ten pravej "angličák", když neskákalo, tak to byl "fejk" a nedalo se vyměnit ani za dvě hliněné kuličky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Přésně! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 před 14 hodinami, KurtCz napsal: JJ, oranžové BMW má na kapotě samolepku a jako jediné otevírací dvěře. Kromě transportéru jsou tam: Dodge Challenger, Pontiac Fire Bird, Mercedes Tourer, De Tomaso Pantera a BMW 30 CSL. ..... Těch sad s transportérem se dělalo víc, střídaly se osobáky v sadě a trochu se v čase měnil obal. Ne, že bych to tak sledoval, ale nedalo mě to s strýček Gůgl poradil. Jooo díky, je to ono. A a to pérování jsem taky zapoměl... Že jsem to já blbec všechno prodal, abych měl na fichtla...... pár facek si dát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Alespon jsi poridil fichtla, ale ja toho fichtla vymenil v 17 letech za dzinovou “plisnovou” bundu. Fichtl mel tenkrat hodnotu 1200 Kcs, bunda 1500, tak jsem byl s dealem spokojenej. Zato nasi me malem zabili a ja nechapal proc. Dneska bych si nafackoval ja. No jo, kdo si timhle neprosel, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Alespon jsi poridil fichtla, ale ja toho fichtla vymenil v 17 letech za dzinovou “plisnovou” bundu. Fichtl mel tenkrat hodnotu 1200 Kcs, bunda 1500, tak jsem byl s dealem spokojenej. Zato nasi me malem zabili a ja nechapal proc. Dneska bych si nafackoval ja. No jo, kdo si timhle neprosel, ze?Jj a dneska sháníme fichtla na místní závody za těžký prachy. Taky se biju do hlavy.... Ale kdo by chtěl fichtla před 20 lety...Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Pred jedenatriceti, kamarade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 V 25. 9. 2020 v 20:26, Lacifer napsal: Moc hezkej setík, a super vlákno, za dlouhých zimních večerů si ho rád projedu, a občas i přispěju svou troškou do mlejna No tak klasický Matchboxy i s krabičkama, to je prostě nádhera. Úplně na mě dýchlo dětství. Já sbírám peřevážně Ypsilonky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se