vicomt Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 No tak při tom vzpomínání jsem vytáhnul bednu ze sklepa...starý prospekty mají něco do sebe a i když to byly auta na hraní,tak v těch 70/80letech to měli pěkně zpracovaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 před 3 hodinami, Murphy97 napsal: Alespon jsi poridil fichtla, ale ja toho fichtla vymenil v 17 letech za dzinovou “plisnovou” bundu. Fichtl mel tenkrat hodnotu 1200 Kcs, bunda 1500, tak jsem byl s dealem spokojenej. Zato nasi me malem zabili a ja nechapal proc. Dneska bych si nafackoval ja. No jo, kdo si timhle neprosel, ze? Je to tak a určitě, když to dobře půjde, člověk ještě něco v budoucnu prošvihne A abych byl přesný, byl to Simson enduro, takže jsem byl v 86tým za machra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 No jsou to vzpomínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 (upraveno) Můj první angličák byla sanitka. Koupena v Tuzexu v době kdy vyhořel Veletržní palác. Otvírací dveře a vzadu pacient na lehátku s červenou pokrývkou. Foto je z webu. Asi bych ji našel někde na půdě s vylámanými dveřmi. Hrálo si s tím několik generací. Upraveno 27. září 2020 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 (upraveno) Pekne se nam to tady rozjelo, nadhera, panove! Mimochodem, nasledujici burza KSK je zrusena ... http://www.sberatel-ksk.cz/akce.php Upraveno 27. září 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 (upraveno) před 15 minutami, DavidLC napsal: Je to tak a určitě, když to dobře půjde, člověk ještě něco v budoucnu prošvihne A abych byl přesný, byl to Simson enduro, takže jsem byl v 86tým za machra Jo Enduro, panecku. Frajer! Upraveno 27. září 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Jojo šlo mi to, párkrat ležel a jednou zlomený zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 před 1 hodinou, siwi napsal: No tak klasický Matchboxy i s krabičkama, to je prostě nádhera. Úplně na mě dýchlo dětství. Já sbírám peřevážně Ypsilonky: Ypsilonky jsou super na ty jsem v dětství koukal jen přes sklo do tátovo vitrýny, k dispozici na hraní jsem měl po bráchách pár "RWček" a já už byl generace "SF" s již zmiňovanýma skákacíma osičkama, když se to tu tak rozjelo přidávám mnou hodně oblíbenej traktor s přívěsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Já si s tím hrál a tak krabičky byly první, co šlo do koše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Sanitka i s pacošem jen krabičku nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Ještě ti tam chybí červená plastová deka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Právě teď, Oplt napsal: Ještě ti tam chybí červená plastová deka. Pokud si dobře vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 před 12 minutami, vzduch napsal: Já si s tím hrál a tak krabičky byly první, co šlo do koše No jasně. Co s krabičkou, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Pod postelí je bedna se skoro kompletním výrobním programem Cararama 1:72, v šatně bedna s autodráhou Ninco 1:32, ve sklepě RC Slash 1:10, Mustang 1:10, Mini Z Overland a teď váhám, jestli si koupit vláčky N 1:160 nebo Z 1:240. Dokud si " hrajem ", tak jsme furt mladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Ani nevím, proč jsem ho tehdy vyfotil jen z jedné strany. Napravím to. Ale jinak je dokonalý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Tyhle dva krasavce si ještě párkrát vyfotím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Tohle bylo před sezonou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Sice plastik,ale nemohl jsem ho tam nechat,když jsem ho jako malej měl...ten bohužel skončil pod kladívkem a v plamenech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Z Jeruzalémský ? Zahlídl jsem jich pár za výlohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se