gougy Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Vůbec nechápu jak si po Orlíkách můžeš vzít na zápěstí tohle- asi by mi ruka uhnila až u ramene- možná i dál Nevědomí jsou bláhoví, vlastně Ti i závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 chapu spravne, ze je financ posledni v rade? jestli jo, tak se pripisuju za nej financCoolidge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Vůbec nechápu jak si po Orlíkách můžeš vzít na zápěstí tohle- asi by mi ruka uhnila až u ramene- možná i dál protože jsme měl na nohách lyže :-)chapu spravne, ze je financ posledni v rade? jestli jo, tak se pripisuju za nej financCoolidge Taky si myslím, že to u mě končí.Ještě mi psal Karel, už se z nich stávají vintážky, tak by je chtěl ponosit. Dopíšu ho za tebe, my si to můžem předat ve Zlíně na kafi, pak mu je pošleš. financCoolidgevintagelover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Nespěchám na to, pohoda. Až bude Coolidge chtít, tak jsem k dipozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 financ: OKVintageLover: OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Mudmany jsou u me... financovi diky za predani a pokec... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Jééé, já je ještě neměl Tak jestli se můžu napsat... :VintageLoverggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Coolidgepekne si to nafotil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 maxigabrielg: diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 hezké fotky, díky (je sranda, že "vryp na dýnku" zůstal skutečně osamocen a navíc nám ve sklíčku přibyl "hologram" - určitě to bude logo Chronomagu, ale to až pod mikroskopem ), Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 @gougy ten vryp jsem hledal a jestli přibyly další. Potkal jsem kdysi skalise nad zelňákem a říkal jak to tam škrábal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 @gougy ten vryp jsem hledal a jestli přibyly další. Potkal jsem kdysi skalise nad zelňákem a říkal jak to tam škrábal :-) ten nápad se pak skrečoval a vytvořila průvodka. Jinak skalis asi jenom dořezával ten můj, žádný další tam nevidím, že by ta tečka u "n" dole byla jeho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 :-) taky už je to pár let tak možná kecám. Průvodka se v čase ztratila, ale vryp zůstal, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 pruvodka se ztratila ale mám pocit ze někdo vytvořil novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 A nová průvodka je furt u mě, Coolidge pošli adresu .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 skoro sbaleno, od zitrka je beru pod sirak gougy: diky. snad nepribude dalsi vryp Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 skoro sbaleno, od zitrka je beru pod sirak gougy: diky. snad nepribude dalsi vryp každej bude dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ony jsou ještě v oběhu? Napište mě prosím na konec fronty, pokud neva, že už budu podruhé Posledně jsem je měl nooo před dvěma a půl roky na Krétě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 skoro sbaleno, od zitrka je beru pod sirak gougy: diky. snad nepribude dalsi vryp IMG_0644.jpgHmm, samá dobrá značka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 gougy: prechod beskyd prezily bez uhony, nepribyl zadnej vryp ostatni vybava takovy stesti nemela ( krytka objektivu, ocnice fotaku, kolena ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se