New Milis Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 Já jsem už cca 7 let nekouřící kuřák a co jsem se na to vyprd je mě půl - myslím psychicky, fyzicky jsem krapátko přibral. Jestli můžu radit - kuřte, to fakt nestojí za to, paktovat se s těma militantníma nekuřáckejma blbečkama.
Leclerc Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 New Milis napsal: Já jsem už cca 7 let nekouřící kuřák a co jsem se na to vyprd je mě půl - myslím psychicky, fyzicky jsem krapátko přibral. Jestli můžu radit - kuřte, to fakt nestojí za to, paktovat se s těma militantníma nekuřáckejma blbečkama. Konečně rozumný slovo! Už to skoro vypadalo, že se celý vlákno zvrtne v protikuřáckou kampaň...
reidy Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 A co tak dýmku? 8let nekouřím, ale dýmka mě fascinuje Nějaká pěkná Petersovka a do ní vonný tabáček ?
cody Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Par lidi tu dymku kouri. Ja uz moc ne, pac na to nemam ten pravej klid a naladu. Tak jen chodim cuchat k tabaku:-) Doutniky a cigara mi nejedou, tomu jsem na chut neprisel. Cigarety jsem hulil asi 15 let, ted pac jsem chtel prestat jsem si zacal ciga balit. Moc mi to nechutnalo, moc silny tabak, nebavilo me baleni, taky se neda treba v hospode balit jedna za druhou. Myslel jsem ze prestanu. Dopadlo to tak, ze na normalni cigo uz vubec nemam chut a mesic jsem ho nemel v hube, zato balenym jsem prisel na chut. Je to opravdu rozdil. Kourim uz prakticky jen v praci o pauzach, tak 3 denne. Dam si dva filtry, tenkej papirek, tabak na kterej mam chut (Jawanes 1/4, 1/2/, 3/4) a troufnu si rict, ze si cigo konecne vychutnam. Jen se bojim, abych jich casem nehulil zase 20 denne. Snad ne
reidy Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 A lze dýmku vůbec považovat za tak škodlivé kouření? Já ji nikdy nezkoušel a třeba tahle http://www.etrafika.cz/dymky/dymky_peterso...etail.php?items[itemid]=2077 to je skvost Jinak občas ( hlavně v létě na terase ) si dám dobrý doutník k dobrému vínu a co by bývalý kuřák vůbec nemám obavu z návratu k cigaretám
ashok Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 já kouřil tohle, výtečná chuť, vůně a hlavně ta chvilka balení jé úžasný moment očekávání teď už rok nekouřím, míň se kašle, líp to běhá a dýl souloží
ricous Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Kouřím, když popíjím v zanzibaru, takže tak 1x za týden. Ale za večer dám tak krabku a půl - Chesterfield, Marlboro, Lucky Strike, Philip Morris, LM.
Baker Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 YPO napsal: výhledově se chystám na to elektrický cigáro, ale obávám se, že šlukovat tužkový baterky nebude wono Hele vyzkousej to a napis nejakou recenzi
Jaryn Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 (upraveno) Baker napsal: Hele vyzkousej to a napis nejakou recenzi Ne není to ono. Zkoušel jsem to, dáš dva tři šluky a pak musíš čekat než se to zas začne odpařovat, aby to atomizér mohl spálit. Jinak to má i výhody, že třeba ženská nelíbá popelník. Taky ušetříš, když si ty patrony budeš dokapávat e-liquidem. Já ho kupuju v Duškově ulici na Smíchově. Jinak el. cigáro maj nejlevnější v Dejvicích. Jinak je to stejně jen šidítko, takže si to radši u někoho vyzkoušej zda ti bude vyhovovat než se vydáš na nákup. nebo radši investuj do časomíry Upraveno 15. října 2009 uživatelem Jaryn
gougy Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 hciq napsal: hulím co se do mě vejde Pilotky se k té kyti hodí
xjr1 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 hciq napsal: hulím co se do mě vejde Super fotka, skoro do místního kalendáře
cody Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 reidy napsal: A lze dýmku vůbec považovat za tak škodlivé kouření? Prej je to spatny na zuby, na dasne, a pokud mas prokousany rty tak ze i rakovina huby... ale nevim, skoly nemam. ashok napsal: já kouřil tohle, výtečná chuť, vůně a hlavně ta chvilka balení jé úžasný moment očekávání teď už rok nekouřím, míň se kašle, líp to běhá a dýl souloží Jo to jsem myslel, akorat jsem nevedel jak se to pise. To je zrovna 3/4. Rucne zabalene cigo ke kave je tanejvetsi romantika
henker Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Už asi 10 let už jen balim Javaanse. Když ode mě někdo chce ubalit a nabízí výměnou cigáro, nechápe mou odpověď, že cigarety nekouřim Balení má výhodu v mnohem nižší spotřebě - nekouříš na ulici, zastávkách, krátkých pauzách... Je to prostě na vychutnání, jak už se tu psalo.
Horhe Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 henker napsal: Už asi 10 let už jen balim Javaanse. Když ode mě někdo chce ubalit a nabízí výměnou cigáro, nechápe mou odpověď, že cigarety nekouřim Balení má výhodu v mnohem nižší spotřebě - nekouříš na ulici, zastávkách, krátkých pauzách... Je to prostě na vychutnání, jak už se tu psalo. přesně jak říkáš, já teda balim polovičního, po 3/4 mě bolej plíce, když večír v hospě vykouřim 6-10 tak se druhej den nemůžu nadechnout, ale ta chuť
GlenAffric Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Tak 1 x týdně dáme vodní dýmku, přivezenou z Íránu. Je to spíše společenská událost. Ale přece jen - když se dýmka vyvede, je to v hlavě dost cí***.
cody Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 henker napsal: Už asi 10 let už jen balim Javaanse. Když ode mě někdo chce ubalit a nabízí výměnou cigáro, nechápe mou odpověď, že cigarety nekouřim Balení má výhodu v mnohem nižší spotřebě - nekouříš na ulici, zastávkách, krátkých pauzách... Je to prostě na vychutnání, jak už se tu psalo. Presne! Kdyz mi dojdou papirky kolegove nechapou, ze od nich cigaretu nechci. Spotreba je zajimava. Kdybych koupil klasicke 8mm filtry a balil napechovane cigarety treba v "kombajnu" tak pri secteni ceny tabaku, papirku (nejradeji mam dvojbaleni prusvitnych Gizech), filtru, tak cena oproti treba Vicerojkam neni nijak zasadne nizsi. Jenze Vicerojek vytahnu krabku denne a paklik tabaku mam bohate na vic nez tyden. Dam 3 - 4 za den a balim si jen 6mm filtry. Proste deset sluku a stejne se mi mota siska... Zadna pachut v puse, zadnej bolehlav po nocni chmelce z prekoureni. Dat si v hospode k pivu krabku cigar nejni problem, takhle balim cigo az po dvou trech pivech. A hlavne ten pozitek z radneho rause je lepsi...
Gilius Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Jsem nalomen......s hulením se furt peru,balení by mohla být cesta. Řeknu si,že hulit nebudu,tejden nehulím a pak si,debil,zase zapálím........
grga_pitic Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Drive Camel, jen Camel a nic jineho - dneska uz cca. Pul roku jen Samuel Gawith, Gawith Hoggarth a Cornell Diehl - tedy jen dymka a dymkove tabaky - po cigarech je to uplne jiny pozitek a opravdova slast....
cody Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Gilius napsal: Jsem nalomen......s hulením se furt peru,balení by mohla být cesta. Řeknu si,že hulit nebudu,tejden nehulím a pak si,debil,zase zapálím........ Zkus to. Ja to mel taky tak. Vydrzim tejden,pak prijde zlomovej moment a zapaluju. Kdyz nic, alespon balenim snizis spotrebu. A mas takovej "min" zavislackej pocit provineni... Co se tyka zdravi, myslim si ze baleni je lepsi. Jsem ze vsi kde je raj hulici travy, zelena se tady kazdej roh pole. Tihle hulici bali bezne v hospodach a na barech, nekde to i kouri uvnitr. Vetsinou je znam leta a vidim jak prebiraji tabak z cigaret a hazou pod sebe smeti co je uvnitr. Nikdy bych neveril, co v tech cigarach je. Klacek dlouhej 1-2 cm nejni problem. I v tech nejdrazsich cigaretach. Kdyz si balis, tabacek si preberes a nacechras jak potrebujes...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se