Gilius Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 taky eště furt....akorát vidím kulatý vobdélníky,fialovej les a žlutou vodu......husí kůže až na prdeli.......nohy se mi zavírají samovolně v pěst.........
Juraj11 Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Gilius napsal: taky eště furt....akorát vidím kulatý vobdélníky,fialovej les a žlutou vodu......husí kůže až na prdeli.......nohy se mi zavírají samovolně v pěst......... Gile drřím pěsti.Já si porád říkám,eště mám čas,eště mám čas mno a zatím mizí krabka za krabkou
Horhe Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Gilius napsal: taky eště furt....akorát vidím kulatý vobdélníky,fialovej les a žlutou vodu......husí kůže až na prdeli.......nohy se mi zavírají samovolně v pěst......... Jsem teda čekal horší absťák po 15ti letech kouření.
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Tak ten horší absťák se dostavil......první tejden celkem ušel,ale nyní jsem ve stavu,že bych vraždil na počkání.......oči potažené blankou,ruka vytrčená vpřed.....
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Tomu pořád věřím. Ale momentálně bych rodil ježky v kleci...bez bodlinek.
PetrM. Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Držím palce, neb už jsem to 2x protrpěl a pak opět začal, já i*iot
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 žužlám sirky,jako "šidítko".........a že jich padlo
Horhe Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Už jsem byl 3x v hospodě a stále držim. Zatim mám za sebou 9 dní abstinence. Držim palce Gille.
Milan Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Ja som prestal fajčit v piatej triede ZDŠ, teraz mam 43, pred šiestimi rokmi som si kupil zapalovač, ako to bude ďalej ????
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 A obávám se,že to nejhorší je ještě přede mnou...erotické sny o potahování z cigarety.......zlaté noční poluce,tohle je silný kafe (teď si z toho dělám prdel,ale.... ).
volfda Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Kouřím doutníky. Začalo to, když jsem byl poprvé na Kubě, zašel jsem na Varaderu do krámu a koupil si Cohibu, nechutnala mi, ale kamarád mi to spojil s dobrým pitím a já tu chuť pochopil Při druhé návštěvě se můj kamarád původem z Kuby spojil se svojí rodinou tam a ti mi napakovali spoustou doutníků Cohiba, Romeo y Julietta a Monte Cristo, no a já si z kouření doutníků udělal kolorit... Rád i experimentuji s neznámými doutníky, které mi doporučuje jeden kladenský prodejce, vždy mi poradí velmi dobrý kousek (původ Honduras, Nikaragua, Dominika, Mexiko). Nyní mám humidor plný Cohib, z čehož je jich pár neoriginál, ale chuťově ujdou, tak vždy sundám nepovedený prstýnek a dám si ho na takové to domácí žvýkání Zrovna jako dnes ke sledování F1 Je zajímavé, jak se mi hnusí cigarety, ale doutníky zbožňuji, jediné, k čemu čas od času odbočím je šiša (jak moji přátelé říkají ,,vodnice vole"), ale to není ono, i když má to své kouzlo u večerního posezení... PS. Dotaz pro kuřáky doutníků: Kolik si dáte týdně doutníků? Doutník je dobrota, co se stejně jako víno musí vychutnat, takže já si ho dám jen když je atmosfera a pohodička, vždy říkám cca. 1 týdně, ale za tento týden jsem již na čtyřech
instant Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 v lete na vzduchu Trinidad Coloniales, z plnsich chuti Vegas Robaina Unicos /Piramide - torpedo/ a obcas pre zmenu Diplomaticos No.2 /Piramide/. Robaina torpedo je moja najoblubenejsia cigara. Myslim ze stary pan Robaina si naozaj da zalezat.
Gilius Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Odesláno 19. března 2010 stále odolávám,jen jsem(jako berličku)párkráte začadil doutníček. Ale nešluknul jsem!!!! Jen si tak říkám....nekouřím,nežeru....co z toho života vlastně mám???
Juraj11 Odesláno 19. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2010 Gilius napsal: stále odolávám,jen jsem(jako berličku)párkráte začadil doutníček. Ale nešluknul jsem!!!! Jen si tak říkám....nekouřím,nežeru....co z toho života vlastně mám??? Seš dobrej Gile-mě se stále nedaří přestat ani stou anglickou
Horhe Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Včera jsem měl v hospodě taky sto chutí si dát aspoň ten doutník, ale vyprdl jsem se na to, dal jsem si čipsy, morgana a šel radši dom..pokušení bylo víc než silné..
Milis Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 Gilius napsal: stále odolávám,jen jsem(jako berličku)párkráte začadil doutníček. Ale nešluknul jsem!!!! Jen si tak říkám....nekouřím,nežeru....co z toho života vlastně mám??? Nechci poučovat ale ser na to, to je jen otázka času, kdy si z něj přišlukneš. Jestli ses rozhod nekouřit, tak to ber, jako že to je nafurt - ve chvíli, kdy si dáš jedinýho prda, taks zase začal. Takže buďto to rozhodnutí myslíš vážně, nebo si jen tak hraješ sám se sebou.. Když jsem skončil s kouřením (byl jsem na 25-40/den, cca 12 let), tak mě prvních pár dnů pomáhalo, když jsem strčil hlavu do mražáku a vdechoval ten ledovej vzduch. Což na plících dělá podobnej efekt, jako prásk z cigára. :D Nekouřím už skoro 8 let a furt mi to chybí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se