mengelis Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 no řekl bych, že dneska Zdeněk lehce pošramotil svou pověst, protože nadrsno podlehl citovému vydírání paní šéfové... co pak ještě pyskovala, že má jen jednu hvězdičku
Quasar007 Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 (upraveno) Souhlasím, dnešní díl byl opravdu jak z jiného pořadu, navíc závěrěčné "škemrání" paní šéfové mi nepřišlo příliš důstojné. Tak snad příště bude "šéf" opět "svůj", jak jsme zvyklí Upraveno 10. listopadu 2009 uživatelem Quasar007
gas Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 paní "šéfová" by měla raději dělat něco jiného než provozovat hospodu ...
abbot Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 mně zas přišla celkem milá a hodná, kluci se tam málem rozbrečeli, ona byla taky jak opařená, ale furt to brala tak jako že je to šance pro ně a byla vděčná za to, že tam někdo něco dělá a snaží se ... Rozhodně lepší než někdo, kdo se do krve hádá, že on ví všechno nejlíp ...
gas Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 průser je, že o hospodě nemá ani páru a to já, jako vystudovaný hotelovák těžce nesu
gas Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 včera mě Zdeněček pobavil, když cepoval kuchaře, říkal mu: co děláš, házíš to tam jak Babica
Milan156 Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 včera mě Zdeněček pobavil, když cepoval kuchaře, říkal mu: co děláš, házíš to tam jak Babica jj to mě taky dostalo ale vtipný bylo taky jak je pochválil v něčem na začátku a hned na kameru kontra, tu pochvalu pak stejně vystřihnou :)
pepan Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Rád se na to dívám ale už mě nebaví poslouchat v jedné větě vole vole vole nebo pípání,jěště že pan Zdeněk není OSTRAVÁK.
mengelis Odesláno 18. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 jěště že pan Zdeněk není OSTRAVÁK. ????????????
pepan Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 ???????????? Místo vole vole by asi bylo kurva kurva
Henry Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Nebylo!!! Ostravák by použil: pičo, pičo ostatně...tohle slovíčko vzniklo po napoleonských válkách z francouzkého "petit cha" tedy malá kočička...což už zní líp
KFL Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Mě zabila hláška: "se v tom šťouráš jako student v pochvě"
pepan Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Nebylo!!! Ostravák by použil: pičo, pičo ostatně...tohle slovíčko vzniklo po napoleonských válkách z francouzkého "petit cha" tedy malá kočička...což už zní líp Tak to by byl masakr na Primě
911 Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 ostatně...tohle slovíčko vzniklo po napoleonských válkách z francouzkého "petit cha" tedy malá kočička...což už zní líp no to neni tak jiste
Adam99 Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Zdeňkovo hlášky ze včerejška: zde
Henry Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 no to neni tak jiste sem to někde četl, není to z mé hlavy. takže prosím Tvou verzi, kde se tohle slovíčko v češtině vzalo. omlouvám se. tohle už se "šéfem" nemá co dělat.
911 Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 sem to někde četl, není to z mé hlavy. takže prosím Tvou verzi, kde se tohle slovíčko v češtině vzalo. omlouvám se. tohle už se "šéfem" nemá co dělat. ja nemam zadnou verzi.jen tahle napoleonska se dlouho siri ale neni jista. tech verzi jak se to slovo objevilo je asi 3-4. nikdo to ale nevi na 100%
Skydiver Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Bez toho jeho VOLE by to jaksi nebylo ono, alespon tedy pro me. Sam nemluvim jinak, ale chapu, ze se nekteri pohorsuji
PepaSFI Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 tu hospodu v Třebíči znám ale už jsem tam dlouho nebyl. Je to hodně atraktivní lokalita a hospoda taky vypadá dobře. Starý barák v židovské čtvrti na seznamu UNESCO. Občas jsme tam poseděli s pár kámošema v "salonku", tipuju že to původně byl asi chlívek. Takový útulný koutek vzadu za tím průjezdem co byl vidět v pořadu, Nízký klenutý strop, podlaha vydlážděná placatýma kamenama, jen osvětlení a záchody jsou trapně novodobé.
New Milis Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Už se těším na jaře na motorku, jak si to pěkně (skoro) všechno objedu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se