Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Souhlasím,

dnešní díl byl opravdu jak z jiného pořadu, navíc závěrěčné "škemrání" paní šéfové mi nepřišlo příliš důstojné.

Tak snad příště bude "šéf" opět "svůj", jak jsme zvyklí ;)

Upraveno uživatelem Quasar007
Odesláno

mně zas přišla celkem milá a hodná, kluci se tam málem rozbrečeli, ona byla taky jak opařená, ale furt to brala tak jako že je to šance pro ně a byla vděčná za to, že tam někdo něco dělá a snaží se ... Rozhodně lepší než někdo, kdo se do krve hádá, že on ví všechno nejlíp :) ...

Odesláno
včera mě Zdeněček pobavil, když cepoval kuchaře, říkal mu: co děláš, házíš to tam jak Babica :lol2:

jj to mě taky dostalo :)

ale vtipný bylo taky jak je pochválil v něčem na začátku a hned na kameru kontra, tu pochvalu pak stejně vystřihnou :):)

Odesláno

Nebylo!!! Ostravák by použil: pičo, pičo

ostatně...tohle slovíčko vzniklo po napoleonských válkách z francouzkého "petit cha" tedy malá kočička...což už zní líp

Odesláno
Nebylo!!! Ostravák by použil: pičo, pičo

ostatně...tohle slovíčko vzniklo po napoleonských válkách z francouzkého "petit cha" tedy malá kočička...což už zní líp

Tak to by byl masakr na Primě :suicide_anim:

Odesláno

no to neni tak jiste

Odesláno
no to neni tak jiste

sem to někde četl, není to z mé hlavy. takže prosím Tvou verzi, kde se tohle slovíčko v češtině vzalo.

omlouvám se. tohle už se "šéfem" nemá co dělat.

Odesláno
sem to někde četl, není to z mé hlavy. takže prosím Tvou verzi, kde se tohle slovíčko v češtině vzalo.

omlouvám se. tohle už se "šéfem" nemá co dělat.

ja nemam zadnou verzi.jen tahle napoleonska se dlouho siri ale neni jista. tech verzi jak se to slovo objevilo je asi 3-4. nikdo to ale nevi na 100%

Odesláno

tu hospodu v Třebíči znám ale už jsem tam dlouho nebyl. Je to hodně atraktivní lokalita a hospoda taky vypadá dobře. Starý barák v židovské čtvrti na seznamu UNESCO. Občas jsme tam poseděli s pár kámošema v "salonku", tipuju že to původně byl asi chlívek. Takový útulný koutek vzadu za tím průjezdem co byl vidět v pořadu, Nízký klenutý strop, podlaha vydlážděná placatýma kamenama, jen osvětlení a záchody jsou trapně novodobé.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...