Přejít na obsah

Kolik svého času věnujete Chronomagu?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ty vole,to je dobry---mas za sest mesicu 2162 prispevku,to je 12,011111111 prispevku za den.Na kazdej prispevek potrebujes i s premejslenim dejme tomu 1,5 minuty--to je celkem 18 minut kazdej den jen na psani prispevku.nez napises vetu,musis si vlakno procist,to zabere podle me tak trojnasobek casu nez psani..to je12 prispevku krat ctyri a pul minuty-celkem 54 minut.Vocumovani vlaken,do kterejch nic neslintas,ti zabere podle meho trojnasobek casu,nez vlakna,kde srsis moudrem a to je dalsich 162 minut.....To je 3,9 hodiny denne.Vo vajkendech toho moc nenapises,protoze te k tomu mlada nepusti,tak z toho plyne,ze 80 procent valeni u pocitace a stourani na Chronomagu travis ve vsedni den, v pracovni dobe.To je skoro 6 hodin a kdyz vezmu v potaz,ze jsi registrovanej i na jinejch forech napr.Voyers and slintings--omluv mou anglictinu,vychazi mi z toho,ze celou dobu v praci,delas hovno a cumis do compu.....Ted ty vole poprve ukaz,ze jsi frajer-VYCISTI SI BREJLE,ZBAL SVACINU DO BATUZKU A DEJ TOHLE VLAKNO PRECIST SEFOVI :thumbsup_anim:

Muj sef vidi vysledky ktere za sebou zanechavam. Kdyby je nevidel a bylo by to tak jak rikas, uz bych tam nepracoval. Ze si o svacine ci obede prectu nejake to zajimave vlakno je moje soukroma vec.

Jo a od te doby co jsem nad svymi prispevky zacal premyslet ( coz jsem drive necinil takze tve propocty nesedi ) sel jejich pocet rapidne dolu.

Ty mas jedine stesti ze zadneho sefa nemas, protoze ten by te nakopal do prdele a ani by te nemusel pristihnout na netu v pracovni dobe. :whistling:

A ja si take narozdil od tebe nevybijim svoje mindraky na lacinnem terci jmenem Tada, ktery mimochodem uz notnou chvilku neni v mode. To ze smrdis i po pouziti deodorantu jsi tu na sebe prozradil sam a to jaky jsi vulgarni nevychovany hovado asi ostatnim doslo. B)

PS: Jedine co jsem udelal podle tvych rad je, ze jsem si vycistil bryle.

Odesláno
Muj sef vidi vysledky ktere za sebou zanechavam. Kdyby je nevidel a bylo by to tak jak rikas, uz bych tam nepracoval. Ze si o svacine ci obede prectu nejake to zajimave vlakno je moje soukroma vec.

Jo a od te doby co jsem nad svymi prispevky zacal premyslet ( coz jsem drive necinil takze tve propocty nesedi ) sel jejich pocet rapidne dolu.

Ty mas jedine stesti ze zadneho sefa nemas, protoze ten by te nakopal do prdele a ani by te nemusel pristihnout na netu v pracovni dobe. :whistling:

A ja si take narozdil od tebe nevybijim svoje mindraky na lacinnem terci jmenem Tada, ktery mimochodem uz notnou chvilku neni v mode. To ze smrdis i po pouziti deodorantu jsi tu na sebe prozradil sam a to jaky jsi vulgarni nevychovany hovado asi ostatnim doslo. B)

PS: Jedine co jsem udelal podle tvych rad je, ze jsem si vycistil bryle.

Co tady delas v pul sedme vecer---te dneske nechali nejak dlouho v praci a vubec vcera si psal,ze na hodinky kasles a das se na pestovani vcel.Delas dobre,stejne si tomu houby rozumel.Jenom k tem vcelam rada pro zacatek.Pestujou se kedlubny,vcely se chovaj

Odesláno
Co tady delas v pul sedme vecer---te dneske nechali nejak dlouho v praci a vubec vcera si psal,ze na hodinky kasles a das se na pestovani vcel.Delas dobre,stejne si tomu houby rozumel.Jenom k tem vcelam rada pro zacatek.Pestujou se kedlubny,vcely se chovaj

Vsak rikam ze se vcelama zacinam. Budu ti vozit med do hospody, muzes si ho tam mazat kolem huby :D

A jeste jsi se nevyjadril k tematu kolik casu tu travis...

Odesláno
No musím přiznat, že čím dál více. Schválně kam až to jednou zajde...

Asi je to infekčné, pretože som na tom tak isto...

Čím viac sem chodím, tým viac zisťujem, že o hodinkách vlastne vôbec nič neviem... :thumbsup_anim:

A to som si pred objavením chronomagu myslel, že sa pomerne dobre vyznám...

Ďakujem Vám všetkým, že hmla pred mojimi očami sa postupne rozplýva a ja v diaľke začínam vidieť svetlo... :notworthy:

Odesláno (upraveno)
Vsak rikam ze se vcelama zacinam. Budu ti vozit med do hospody, muzes si ho tam mazat kolem huby :D

A jeste jsi se nevyjadril k tematu kolik casu tu travis...

Kdyz nespim,nebo nesedim v knajpe ,tak jsem tady,jen obcas si odskocim procist si prispevky u mejch hadicovite upravenejch fotkach na amaterech.Ten med beru,vono co mas taky na ty vesnici delat a ve meste se s tebou nikdo nebavi.Ty vcely te tam v kopcich docela slusne uzivej,furt lepsi jak to domaci strikovani,co jsi si domluvil posledne,ale pri soucasnejch teplotach,ne abys je honil do prace.Schovavej si Propolis,prej je dobrej na rany,az budes zase votravovat,abysme te vzali na pivo a pripomenem ti ty tvoje vodrzlosti....edit-vcelarstvi je paradni konicek.Konecne se dockas poradnyho vopichani

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

bolo obdobie ze som tu vyse roka nebol...

teraz tu snorim uz mesiac a kupil som niekolko hodin a zasa mi riadne zadrbava.. pretoze nic nepredavam ale secko len zhromazdujem a teraz by som len kupoval kupoval kupoval.. na aute mam vymenit rozvody a brzdy(radsej kupim nove hodiny)

vela casu a penazi ma moja dusevna porucha (ktorou nastastie netrpim len ja) stoji

Odesláno

Tem procentum moc nerozumim, ale casu tady travim dost. Mozna az patologicky :) Rano se probudim, uvarim si caj (s mlekem) a k tomu se priloguju na chronomag. To je chvilka, protoze frcim do prace (a mezitim, co jdu spat a vstavam tu stejne moc prispevku nepribyde). Kdyz jsem na firme, tak to tu omrknu jen minimalne -- po navratu z obeda a pak k veceru, nez jdu domu. Kdyz jsem v kanclu na fakulte, tak casteji, protoze vic lovim informace na webu, takze chronomag sem tam refreshnu. A po prichodu domu jsem tu prihlasenej az do doby, co jdu spat, i kdyz treba u pocitace nesedim.

Nicmene jsem si vedom toho, ze jde o klasickou zavislost (to myslim beze srandy). Ale dokazu o tom racionalne uvazovat a to me prozatim uklidnuje...

Odesláno

Já to mám hozený v záložkách, no a protože hodně času i ve firmě prosedím u PC, jsem připojenej v podstatě furt. Ale přes den není čas oslňovat místní osazenstvo brilantními myšlenkami ani se kochat výplody ducha ostatních, takže občas něco připíšu a něco přečtu hlavně večer.

Odesláno

Já jak kdy. Když cestuju nebo je hodně práce někde v kanceláři apod, tak sem kouknu ráno a večer. Když normálně pracuju doma, tak to závisí na charakteru práce - pokud jsou tam pausy a čekání, kouknu klidně několikrát za hodinu. A když v Sudetech makáme na sídle, tak sem třeba nezabrousím pár dní nebo i týden.

Odesláno

Vic nez bych sam chtel... Ted je dobre, ze v praci na forum nemuzu, tak si alespon tam od vas odpocinu:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...