Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Gilius napsal:
To Ti nevěřím,že by tam kucí šikmovoký chyběli..........

Tak podle katalogu tam byli, ale já je neviděl... a vlastně ani nehledal

• Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Roman I. napsal:
Casio jsem tam ani neviděl :(
Taky co by dělali na výstavě hodinek?

Gilius napsal:
To Ti nevěřím,že by tam kucí šikmovoký chyběli..........
Hele nejsi s tím už otravnej? Koho by zajímaly nějaký digitálky??? :lol2:

Která z novinek tě zajímá?

BABY-G BGD-120

EDIFICE EQW-M1100

G-SHOCK GW-3000

OCEANUS OCW-S1400

PROTREK PRW-1000

Poslal bych ti po někom to "press" CD (abys s ním zmizel do quartz sekce, kde se můžete vyřádit a nezaclánět v diskuzích o hodinkách :angel: ), když budeš mít zájem.

post-147-1269034409.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Návštěva u Zenith a jejich nový El Primero Chronograph, měřící desetiny sekundy (tady ještě v limitované modré verzi):

post-147-1269036509.jpg

post-147-1269036807.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Od Breitlingu fotky nemám, ale měl bych tady něco pro midlocha (pokud se ozve smile.gif ).

post-147-1269083031.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Kamil napsal:
... jejich nový El Primero Chronograph, měřící desetiny sekundy (tady ještě v limitované modré verzi)
Nebo kdyby někoho nezajímaly hodinky. :D

post-147-1269038420.jpg

Odesláno (upraveno)

Díky Kamilovi a všem ostatním účastníkům za prima akci.

Zajímavost od Zenithu, prakticky opouštějí sportovní styl DEFY, nechali žít jen tři střízlivější modely, většina se přestala vyrábět a podle mýho to nechají doběhnout a za rok s Defy sport řadou skoncují úplně. Chrono měřící desetiny vteřiny je efektní, když se velká vteřinovka zběsile rozběhne dokola, je to mazec. Mně se nejvíc líbily oblekovky "extra thin" Elite s vteřinama na devítce, s celkem rozumnou cenou pod 3.000 EUR za model v oceli. Ve zlatě vypadaly velmi dobře s šedým ciferníkem.

Anonima naživo velmi dobrý, museli jsme si tam s Romanem zajít dvakrát. Zeptal jsem se, co je pravdy na tom, že u nich dělají původní pracovníci Panerai a chlápek, co vypadal jako kmotr don Číčo jejich stánku a možná celýho Firenze hrdým a pohnutým hlasem oznámil, že když Richemont odstěhoval Panerai do Švajcu, oni (a téměř si poklepal na hruď) HODINÁŘI zůstali ve Firenze a dále dělají hodinky (Anonimo). Pak jsme si s Romanem říkali, že vlastně tam tolik hodinařiny ani není, je to spíš o skvělých pouzdrech a ciferníkách než o unikátních strojích uvnitř.

No a mně se taky moc líbily potápky Pita Oceana. Kromě toho modelu 5000 m, který je hrůzně vysoký přes dva centimetry, tam měli i budoucí model 2000 m, cca o třetinu nižší a jinak stejný, a ty ve mně zanechaly dojem nekompromisního a dotaženýho stroje. Hodinky se seřizují točením druhého dna osazeného těma kuličkama, když se to nechytne za ty kuličky, tak s tím nejde otočit, strojek na bázi ETA je ve speciálním vnitřním pouzdře, nemá to žádný těsnění, nemá se prý na tom co pokazit (odvážný tvrzení), gumový tah si taky navrhli sami tak, aby s ním nebylo možný o nic zachytnout, safír asi 8 milimetrů, prostě pecka.

Zelený Submarinery jsou stejně divný jako ty modrý v bílým zlatě. Nový Suby se ve vitríně hodně blejskaly, ale možná za to mohlo i nasvícení, ale jo, jsou dobrý. Explorery 39 vypadaly pořád nějaký malý, ale nebylo možný je vzít do ruky, protože do stánku Rolexu se česká výprava ještě nepropracovala.

Nový Breitlingy naživo nebyla taková trága, ten vlastní strojek bude fajn, už jich vyrobili 5000 kousků, všechny s COSC, dva roky je zuřivě testovali a jsou na ně náležitě pyšný. Zajímavý je, že je pro ně nedělá Kelek, ale založili si na to zvláštní jednotku, která dělá jen tento strojek. Zapracovali taky na otočných lunetách, při jejich otáčení je podobně solidní pocit jako u Rolexu. Ty Superoceany s trochu divným "rallye" ciferníkem mají na lunetě gumu, nad kterou vystupují ocelový čislice, vypadá to dobře. Česko je pro ně důležitý trh, dodávají asi deseti firmám přímo a daří se jim u nás dobře. Ale naši schůzku narychlo ukončili, když se dostavila početná ruská delegace, počítám, že Rusko bude ještě důležitější trh :). Ale ne tolik jako pro Ulysse Nardin, ty už na cifry rovnou mrskaj kremlovský kupole :(. UN Toro jsou i naživo hodně divný, ale ten stroj je bomba, jako jediný věčný kalendář se může otáčením korunky vracet do minulosti a pořád všechno funguje. V roce 2100 si jen zatočíš korunkou a nemusíš jim je posílat :) Ale za mě UN palec dolů, Freaky pokazili přidaným turbem, další limitka Maxi Diverů má na cireníku takový dětský malý žraloky a podbízení ruskýmu vkusu je asi jejich hlavní hnací silou současnosti.

A ještě jeden edit, doufám, že se moje pomluvy UN nedostanou k Suzanne Hurni, ta by mi dala :D.

Upraveno uživatelem Viktor
Návštěvník Kamil
Odesláno
  Viktor napsal:
A ještě jeden edit, doufám, že se moje pomluvy UN nedostanou k Suzanne Hurni, ta by mi dala :D .

A to ještě nevíš, že se mi konečně podařilo štípnout jim tu rukavici. :angel:

post-147-1269041056.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Viktor napsal:
UN Toro jsou i naživo hodně divný, ale ten stroj je bomba, jako jediný věčný kalendář se může otáčením korunky vracet do minulosti a pořád všechno funguje. V roce 2100 si jen zatočíš korunkou a nemusíš jim je posílat :) Ale za mě UN palec dolů, Freaky pokazili přidaným turbem, další limitka Maxi Diverů má na cireníku takový dětský malý žraloky a podbízení ruskýmu vkusu je asi jejich hlavní hnací silou současnosti.

Si dovolím nesouhlasit, Toro krásný i naživo, Freaky pokažený nejsou, naopak, vypadá to velmi dobře, když je kromě karuselového ještě v hodinovém ukazateli další tourbillon a Marine Divery vypadají také skvěle. S ruským vkusem souhlasím, ale říkala nám, že ani tak nejde o ruský trh, jako o bohaté Rusy žijící na západě a jejich vlastenectví.

post-147-1271524688.jpg

Odesláno
  Kamil napsal:
Taky co by dělali na výstavě hodinek?

Hele nejsi s tím už otravnej? Koho by zajímaly nějaký digitálky??? :lol2:

Která z novinek tě zajímá?

BABY-G BGD-120

EDIFICE EQW-M1100

G-SHOCK GW-3000

OCEANUS OCW-S1400

PROTREK PRW-1000

Poslal bych ti po někom to "press" CD (abys s ním zmizel do quartz sekce, kde se můžete vyřádit a nezaclánět v diskuzích o hodinkách :angel: ), když budeš mít zájem.

To bych Ti byl velmi zavázán !!!! A díky za fotky :)

Odesláno
  Kamil napsal:
Si dovolím nesouhlasit, Toro krásný i naživo, Freaky pokažený nejsou, naopak, vypadá to velmi dobře, když je kromě karuselového ještě v hodinovém ukazateli další tourbillon a Marine Divery vypadají také skvěle. S ruským vkusem souhlasím, ale říkala nám, že ani tak nejde o ruský trh, jako o bohaté Rusy žijící na západě a jejich vlastenectví.

No dobře, nebylo to všechno tak hrozný :). Divně na mě ale působily ty keramický tlačítka GMT modelů, vypadaly jak z umělý hmoty. K těm ruským klientům, já tomu rozuměl tak, že když jsem se nejapně zeptal, jestli je model "spasskaja bašňa" určen pro politbyro, tak řekla, že i (bohatý) ruský emigrant žijící v New Yorku si je rád koupí a pak udělala malou přednášku o tom, že Rusové jsou větší vlastenci než jiný národy, k čemuž jsem já už jenom mumlal spíš pro sebe, že bych spíš řekl namyšlený jako mnoho příslušníků velkých národů. A na podivnosti jejich "Bullheadů" musím bohužel trvat.

Odesláno
  Viktor napsal:
jako jediný věčný kalendář se může otáčením korunky vracet do minulosti a pořád všechno funguje.

Podle mne není jediný Je to kalendář od Oechslina, v jednodušší verzi je už leta v MIH watch a i v Ochs a junior.

Odesláno
  Viktor napsal:
Ty Superoceany s trochu divným "rallye" ciferníkem mají na lunetě gumu, nad kterou vystupují ocelový čislice, vypadá to dobře.

Tady je to mozna lepe videt nez na tech vizualizacich.

br.jpg

Odesláno

Romane, co bylo teda tak hroznýho na Ball? To, že z jejich nabídky se daj vybrat max. dva modely, mně je jasný, že z trubek vytvořený číslice vypadaj příšerně, je taky jasný, gumovej řemen jsem naživo neviděl ale na fotkách vypadá taky hrozně - ještě něco? To víš, trochus mě, jako pyšného majitele Ball Skylab, nasral.

Odesláno
  Milis napsal:
Romane, co bylo teda tak hroznýho na Ball? To, že z jejich nabídky se daj vybrat max. dva modely, mně je jasný, že z trubek vytvořený číslice vypadaj příšerně, je taky jasný, gumovej řemen jsem naživo neviděl ale na fotkách vypadá taky hrozně - ještě něco? To víš, trochus mě, jako pyšného majitele Ball Skylab, n....l.

Ten post byl lásko tak trochu pro Tebe :angel:

Přesně to co jsi vyjmenoval. Snad ještě cannonball s datumovkou schovanou pod stopkami, mrňavý číselníky u potápek a bylo by to asi všechno.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  dknespl napsal:
Bozi sestoupili mezi smrtelný lid. To jsem teda bohužel propásl :-(

Zdroj

Ty jsi tam byl taky? Hayeka jsem také bohužel nestihl.

Ještě jeden obrázek z příjezdu. To, co vypadá jako cigareta, je jen páska vymezující parkovací plochu. Aby to snad nevypadalo, že kolega furt hulil.:D

post-147-1269098004.jpg

Odesláno
  Kamil napsal:
Ty jsi tam byl taky? Hayeka jsem také bohužel to nestihl.

Což Hayeka, ale to vzadu je Daniels :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...