Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dovoluji si upozornit na velmi zajímavou knihu, která by měla vyjít do konce tohoto měsíce.

Jedná se o knihu od Ing. Zdeňka Martínka, která podrobně mapuje historii čs. hodinářského průmyslu .

post-1228-1257341617.jpg

post-1228-1257341628.jpg

post-1228-1257341640.jpg

post-1228-1257341652.jpg

post-1228-1257341665.jpg

Cena knihy bez poštovného : 495,- Kč.

Objednávat lze na

www.prim.cz

a nebo na

www.technicalmuseum.cz

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Cool!

Dík za info.

A navzdory tomu, že jsem 100% Pražák, tak oceňuji, že se jedná o dějiny *československého*, ne jen českého průmyslu :)

Odesláno
  little_w napsal:
to je tak zasluzny pocin, ze si to zaslouzi byt k dispozici sirsi spolecnosti - tim myslim jako internetovou verejnost. doufam, ze to nekdo naskenuje a zverejni na webu.

Tak tohle už musí existovat v elektronické podobě. V první chvíli mně napadlo si to objednat, ale pak jsem si vzpomněl na svoje komínky knih v pokoji a odhodlnání je nenavyšovat, dokud se nějakých knih nezbavím. No uvidím.

Odesláno

Bezpochyby zajímavá a užitečná knížka pro milovníky primek.

Jen mám pocit, že si ji Elton cíleně zajistil právě v době, kdy rozjíždí výrobu strojků a nových typů hodinek, s cílem trochu přiživit zájem o primkya podpořit tak svoje obchody. Ale nic proti.

Odesláno
  Karlos napsal:

Jen mám pocit, že si ji Elton cíleně zajistil právě v době, kdy rozjíždí výrobu strojků a nových typů hodinek, s cílem trochu přiživit zájem o primkya podpořit tak svoje obchody. Ale nic proti.

To, že knížka vychází právě nyní je náhoda. Ing. Martínek ji dával dohromady řadu let a terpve letos v létě se mu ji podařilo dokončit.

Odesláno
  Karlos napsal:

Jen mám pocit, že si ji Elton cíleně zajistil právě v době, kdy rozjíždí výrobu strojků a nových typů hodinek, s cílem trochu přiživit zájem o Primky, a podpořit tak svoje obchody. Ale nic proti.

Na podporování prodeje není cokoli špatného, je samozřejmě otázkou, zda to podpoří zájem o původní "stovkové" modely, či o nové "stotisícové" :)

Každopádně je to chvályhodné.

Návštěvník YPO
Odesláno

ad kniha: rád bych si jí objednal, ale ani na jednom odkazu jsem nenašel nic konkrétního - objednávky tedy budou přes klasický email Primu nebo muzea - nebo se to upřesní až při vydání ?

ad anonce jako taková: možná by nebylo od věci se tu zaregistrovat jako profi prodejce, protože pak posloucháme proč "ten a ten může a já nemůžu"

Odesláno
  YPO napsal:
ad kniha: rád bych si jí objednal, ale ani na jednom odkazu jsem nenašel nic konkrétního - objednávky tedy budou přes klasický email Primu nebo muzea - nebo se to upřesní až při vydání ?

ad anonce jako taková: možná by nebylo od věci se tu zaregistrovat jako profi prodejce, protože pak posloucháme proč "ten a ten může a já nemůžu"

Jde pouze o tip na knížku která má v blízké době vyjít. Jakmile bude kniha k dispozici, tak se na webu Eltonu i Technického muzeu Brno objeví objednávkový formulář.

Tvoje poznámka, abych se zaregistroval jako profi prodejce mne dost mrzí. Byť jsem spolupracoval při vzniku této knihy, tak nemám z prodeje ani korunu.

Navíc vzhledem k tomu, že znám jaké peníze to Elton a Technické muzeum Brno stálo, tak tě mohu ujistit že se v tomto případě nejedná o výdělečnou akci, ale jen a pouze o osvětu.

Při zakládání tohoto vlákna mi šlo o to, aby se členové fóra dozvěděli, že vyjde kniha kde najdou informace o všech hodinářských firmám které v bývalém Československu působily.

Jestli to někdo chápe jako můj vlastní byznys, tak nemám co bych k tomu dodal.

Odesláno
  YPO napsal:

Eeee... já myslím, že můžeme být rádi, že jsou tu v Primkové subsekci znalí lidé a ne je ještě bubákovat požadavky na "profi" členství :)

Pokud by byla situace vážná, jsem ochoten accutrona sponzorovat, ale zatím se mi nezdá, že by to byl nějaký profiprodejce.

Odesláno (upraveno)

Hale Accutrone, určitě tu nikdo nebude považovat tvůj příspěvek za nekalou reklamu na nějaký prodej. Já moc dobře vím kolik vydání takové knihy stojí, absolvoval jsem to několikrát. Kniha bude mít určitě svojí encyklopedickou hodnotu (podle obsahu) Ale snad nám nechceš namluvit, že ze strany Eltonu šlo jen a jen o entuziasmus a potřebu osvěty. Zatím nejlepší PR od této firmy, a i přesto, že jim pravděpodobně velkou část nákladů zaplatil stát...sorry Technické museum v Brně.

Upraveno uživatelem hciq
Návštěvník YPO
Odesláno
  accutron napsal:
Tvoje poznámka, abych se zaregistroval jako profi prodejce mne dost mrzí. Byť jsem spolupracoval při vzniku této knihy, tak nemám z prodeje ani korunu.

Navíc vzhledem k tomu, že znám jaké peníze to Elton a Technické muzeum Brno stálo, tak tě mohu ujistit že se v tomto případě nejedná o výdělečnou akci, ale jen a pouze o osvětu.

Při zakládání tohoto vlákna mi šlo o to, aby se členové fóra dozvěděli, že vyjde kniha kde najdou informace o všech hodinářských firmám které v bývalém Československu působily.

Jestli to někdo chápe jako můj vlastní byznys, tak nemám co bych k tomu dodal.

accutrone já přeci vůbec nic nemám proti anonci na novou a svým způsobem jedinečnou knihu, navíc v českém jazyce - osobně se na ní těším a doufám, že se mi jeden z těch 600 kousků podaří utrhnout, možná si konečně už pořídím brýle aby nezůstalo jenom u obrázků :)

jde o to, že tu virtuálně zastupuješ firmu a nabízíš něco k prodeji (jestli z toho bude mít někdo zisk nebo ne je podružné-jde prostě o profi prodej)

- já a ostatní moderátoři tu sedíme a koukáme zadarmo a nikoho z nás nebaví reagovat na dotazy typu "proč šikanujete jakubiska,atd. za prodej něčeho? a elton si tu prodává a dělá osvětu zdarma" - profi členství stojí 200 respektive 400 korun za rok - to asi nikoho nepoloží -

pravda je, že tohle všechno jsem ti mohl napsat v soukromé zprávě - sypu si popel na hlavu a ostatní žádám aby si své úvahy nechali pod peřinou :)

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Já zatím nechápu náklada cenu, ale snad se na každého dostane.

Ať je to PR Primu nebo ne, taková knížka tady fakt chyběla. :thumbsup_anim:

Plně souhlasím.

Odesláno

Kniha bude v prodeji koncem letošního roku. :crying_anim02:

Ale ode dneška se prý začala prodávat jiná knížka a jestli jsem to dobře pochopil, protože to taky v tu chvíli přesně nevěděla,velikost A3 s kolekci foto PRIM za cca 1800 kč

• po 2 týdnech...
Odesláno
  Radimk napsal:
ať je to jak je to, pro mě to bude kniha pod strom jako hrom :newyear:

Dík za ni

Kniha je od pátku 20.11.2009 v prodeji na www adresách, které jsem uvedl v úvodu tohoto vlákna.

Odesláno

Děkuju Accutronovi za upozornění na tuto knížku, dneska jsem si jí objednal v Eltonu, v pondělí by mohla být! Jupíííí! V pondělí snad budou i proclené nové Hamiltony a při této kombinaci zase týden nebudu spát... :rolleyes:

Odesláno

tak objednáno, v Technickém muzeu. Domluveno na dva e maily, pošta s dobírkou bez problémů. tak te\ď už jen čekám na balík. A pak to ještě měsíc vydržet. Slíbil sem si ji přeci na Vánoce, že?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...