straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Já mám objednáno a i domluveno. Sedmého bude předávačka :-)No teda, Financ, Ty umíš žít...Ty holt neděláš chyby...
bohus76 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Já mám objednáno a i domluveno. Sedmého bude předávačka :-)Provokatére !
financ Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 (upraveno) No teda, Financ, Ty umíš žít...Ty holt neděláš chyby... Jen taková malá drobnost, abych nejel domů s prázdnou :-)Bude to co jsem ti posílal v pátek, s logem Manufacture. Ještě musím zaplatit zálohovku EDIT: a hádej co si vemu na cestu tam :-) Upraveno 23. září 2012 uživatelem financ
bohus76 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Jen taková malá drobnost, abych nejel domů s prázdnou :-)Bude to co jsem ti posílal v pátek, s logem Manufacture. Ještě musím zaplatit zálohovku EDIT: a hádej co si vemu na cestu tam :-)To náhodou vím,teda mě. /když jsi mi tak pěkně nahrál/.
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Jen taková malá drobnost, abych nejel domů s prázdnou :-)Bude to co jsem ti posílal v pátek, s logem Manufacture. Ještě musím zaplatit zálohovku EDIT: a hádej co si vemu na cestu tam :-)Teď už zbývá jen tiše doufat, že do té doby zruší prohibici
financ Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Teď už zbývá jen tiše doufat, že do té doby zruší prohibici Pěstitelské pálení zakázaný není :-)
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Pěstitelské pálení zakázaný není :-)Nojo, ale to máš pravdu. Tak doufám, že řídit bude Mischa
Honza.manta Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 To si nejsem jistej, jestli je Mischa dobrá volba. Ten taky střízlivej nebude. Jinak já taky pojedu z Prahy autem - tak buď někoho můžu vzít, nebo se k někomu přidat. Ale taky jsem pro příjezd ve čtvrtek a přespání - možná bych to protáhl až do soboty??
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 To si nejsem jistej, jestli je Mischa dobrá volba. Ten taky střízlivej nebude. Jinak já taky pojedu z Prahy autem - tak buď někoho můžu vzít, nebo se k někomu přidat. Ale taky jsem pro příjezd ve čtvrtek a přespání - možná bych to protáhl až do soboty??Hm. Nojo...Nějak to dohodnem. Škoda že nejsme ve stejný skupině..
mischa Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 mischa je volba na p..u, ten se vožere jako dneska a pojedete domů vlakem.....
straspol Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 mischa je volba na p..u, ten se vožere jako dneska a pojedete domů vlakem.....Nojo, tak když to jinak nepůjde tak se vobětuju. Za tu srandu mi to stojí.
Návštěvník Kamil Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 mischa je volba na p..u, ten se vožere jako dneska a pojedete domů vlakem.....Doufam, ze jste objednali stejny hotel jako my nebo nekde pobliz, at se muzeme vecer sejit.
straspol Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Doufam, ze jste objednali stejny hotel jako my nebo nekde pobliz, at se muzeme vecer sejit.Ježkovy voči a Smetanovy uši, no já nevim jestli dostanu vycházku na dva dny- musím to doma se svojí úžasnou polovičkou probrat...
bohus76 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Ježkovy voči a Smetanovy ušiPán je gurmán.Bóbika.....
straspol Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Pán je gurmán.Bóbika..... To ne, jen že to obojí bylo tak nějak na ...píp...
Honza.manta Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Doufam, ze jste objednali stejny hotel jako my nebo nekde pobliz, at se muzeme vecer sejit.Hele plantážníci, jestli už teď objednáváte nějaký hotel, tak prosím objednejte taky jednu postýlku pro mně - já jsem mimo republiku a fakt to nestíhám. Díky.
gunman Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 U nás ve městě brousí safírová sklíčka pro švýcarské hodinářské firmy. Je to asi 20km od NMnM. Měl by někdo zájem se podívat i do této výroby? Majitele znám, zkusil bych to s ním domluvit.
straspol Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 U nás ve městě brousí safírová sklíčka pro švýcarské hodinářské firmy. Je to asi 20km od NMnM. Měl by někdo zájem se podívat i do této výroby? Majitele znám, zkusil bych to s ním domluvit.No, když už tam kolem budem...
Jezevcik2 Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Teď jsem volal do Broučka a mají obsazeno.Prý to vykoupili hodináři a tak jsou zvědaví na tu melu.Sehnal jsem to u Rambouska,což je prý kousek od Broučka.Objednával jste to někdo pro Honzu.Mantu?Kdyžtak bych to zkusil i pro něj.Dejte vědět.
Návštěvník Kamil Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Teď jsem volal do Broučka a mají obsazeno.Prý to vykoupili hodináři a tak jsou zvědaví na tu melu.Sehnal jsem to u Rambouska,což je prý kousek od Broučka.Objednával jste to někdo pro Honzu.Mantu?Kdyžtak bych to zkusil i pro něj.Dejte vědět.Asi nikdo, objednej to pro něj, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se