Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No teda, Financ, Ty umíš žít...Ty holt neděláš chyby...

Jen taková malá drobnost, abych nejel domů s prázdnou :-)

Bude to co jsem ti posílal v pátek, s logem Manufacture. Ještě musím zaplatit zálohovku

EDIT: a hádej co si vemu na cestu tam :-)

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Bude to co jsem ti posílal v pátek, s logem Manufacture. Ještě musím zaplatit zálohovku

To náhodou vím,teda mě. :D /když jsi mi tak pěkně nahrál/.

Odesláno

Teď už zbývá jen tiše doufat, že do té doby zruší prohibici :smile_anim:

Odesláno

To si nejsem jistej, jestli je Mischa dobrá volba. Ten taky střízlivej nebude. Jinak já taky pojedu z Prahy autem - tak buď někoho můžu vzít, nebo se k někomu přidat. Ale taky jsem pro příjezd ve čtvrtek a přespání - možná bych to protáhl až do soboty??

Odesláno

To si nejsem jistej, jestli je Mischa dobrá volba. Ten taky střízlivej nebude. Jinak já taky pojedu z Prahy autem - tak buď někoho můžu vzít, nebo se k někomu přidat. Ale taky jsem pro příjezd ve čtvrtek a přespání - možná bych to protáhl až do soboty??

Hm. Nojo...Nějak to dohodnem. Škoda že nejsme ve stejný skupině..

Návštěvník Kamil
Odesláno

mischa je volba na p..u, ten se vožere jako dneska a pojedete domů vlakem.....:crying_anim:

Doufam, ze jste objednali stejny hotel jako my nebo nekde pobliz, at se muzeme vecer sejit.

Odesláno

Doufam, ze jste objednali stejny hotel jako my nebo nekde pobliz, at se muzeme vecer sejit.

Ježkovy voči a Smetanovy uši, no já nevim jestli dostanu vycházku na dva dny- musím to doma se svojí úžasnou polovičkou probrat...

Odesláno

Hele plantážníci, jestli už teď objednáváte nějaký hotel, tak prosím objednejte taky jednu postýlku pro mně - já jsem mimo republiku a fakt to nestíhám. Díky.

Odesláno

U nás ve městě brousí safírová sklíčka pro švýcarské hodinářské firmy. Je to asi 20km od NMnM. Měl by někdo zájem se podívat i do této výroby? Majitele znám, zkusil bych to s ním domluvit.

Odesláno

U nás ve městě brousí safírová sklíčka pro švýcarské hodinářské firmy. Je to asi 20km od NMnM. Měl by někdo zájem se podívat i do této výroby? Majitele znám, zkusil bych to s ním domluvit.

No, když už tam kolem budem...

Odesláno

Teď jsem volal do Broučka a mají obsazeno.Prý to vykoupili hodináři a tak jsou zvědaví na tu melu.Sehnal jsem to u Rambouska,což je prý kousek od Broučka.Objednával jste to někdo pro Honzu.Mantu?Kdyžtak bych to zkusil i pro něj.Dejte vědět.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Teď jsem volal do Broučka a mají obsazeno.Prý to vykoupili hodináři a tak jsou zvědaví na tu melu.Sehnal jsem to u Rambouska,což je prý kousek od Broučka.Objednával jste to někdo pro Honzu.Mantu?Kdyžtak bych to zkusil i pro něj.Dejte vědět.

Asi nikdo, objednej to pro něj, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...