Kalifx Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Opravdu nevím jestli to už tady někde nebylo, možná se jenom špatně ptám ve vyhledávání, ale docela by mě zajímalo zastoupení hodinářských značek na Chronomagu. Prostě kolik je tu majitelů Omeg, Breitlingů, Rolexů... Šla by třeba udělat nějaká anketa? Anonymni, samozřejmě... Prostě nějakejch 20-30 hlavních značek a pak kolonku ostatní nebo tak něco. Pokud bych měl hodinky od více výrobců, "zakroužkuju" jich prostě víc. Ale samozřejmě jen jednou. Celkem často se tu píše, že ta nebo ta značka je na fóru velmi oblíbená, ale jak je to doopravdy? Mohlo by se to celý koncipovat jako bilanční anketa k blížícímu se konci roku, takže by končila třeba 28. 12. 2009 a k 31. 12. 2009 by se vyhlásil "most popular brand" na Chronomagu. Co si o tom myslíte? Je to dobrej nápad, špatnej nápad nebo jakej je to vlastně nápad? P.S. A možná je vlastně jedno, jestli tu už byla, protože by stejně nebyla aktuální...
Diamondking Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Dobrý nápad..jenže by to chtělo asi nějakou tabulku, kde by se jenom dosazovalo a editovalo...jenomže jak to udělat
little_w Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 pridal bych znacky Bulova, Poljot, Citizen, Traser a Vostok, ktere jsou na foru zastoupeny taky pomerne nezanedbatelne, pokud vim.
Návštěvník Tada Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Vulcain, Lemania, Chronographe Suisse...
vraby Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Dobrý nápad..jenže by to chtělo asi nějakou tabulku, kde by se jenom dosazovalo a editovalo...jenomže jak to udělat To by byla asi tabulka velká jak krá.a co? No jestli by to nějak šlo taky by mě to docela zajímalo.
New X-Bob Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 chybí značka v množství velmi velkém - Steinhart
klaucz Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 chybí značka v množství velmi velkém - Steinhart Jo už jsem někde slyšel, že české hodinářské fórum by se mělo jmenovat Steinhart-fórum. Taková malá česká úchylka.
Návštěvník Snow Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) chybí značka v množství velmi velkém - Steinhart Souhlasím s New X-Bobem, bez Steinhartu je tabulka neúplná, také jsem si nevšiml Casia G-Shock. Edit - doplněno o japonskou značku a švýcarskou značku, která si také pozornost zaslouží. Myslím si, že bude umístěná hodně vysoko, tedy G-Shock samozřejmě. Když tam je Zenith, Rolex tak chybí Ulysse Nardin a Perrelet Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem Snow
CzechJoker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) Edit: chtěl jsem sem vložit anketu a je to nějaký rozbitý Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem CzechJoker
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 a jo chtělo by to - a pak můžem zakládat takový ty party "member of JLC club" jako je to jinde...
PhoeniX Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Potom PANERAI atd... Nakonec se lidé budou setkávat jen v rámci značky. Myslím, že pro tak malé fórum to nemá smysl.
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 PhoeniX - to byl spíš jen tip pro ty titulky pod avatarem, ne pro kastování akorát by to chtělo aby někdo udělal nějakou webovou aplikaci (já to neumim)
cody Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Aby to bylo prehledne a melo to smysl, musi to - byt jednoduche - aktualizovane (proste aktualni stav, pokud chceme casem sledovad vzestup a propad znacek na foru v grafu) Tudiz by to mel delat jeden dva lidi. Zridi si druhou identitu a mi budeme posilat SZ co jsem poridil nebo co jsem prodal. A oni budou do nejake tabulky (ochotne a zdarma) vkladat zmeny. Pocitam, ze to bude cca 5 zmen denne. Tabulka se muze vetrit na nejaky free hosting, pokud to do fora nepujde.
spiderer Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Kalifx - no napad je to dobrej, ale jde o to jestli tam maji byt hodinky co aktualne mame, nebo ty co jsme meli? Pokud to co jsme meli tak tam by to bylo o zaskrtnuti vetsiny kolonek, pokud o tech co mame, tak by se to taky mohlo co 14 dni menit a bylo by to vlastne uplne o nicem To neni nic proti tvemu napadu, spis jen nevim jak bych to pojmul aby z toho vzeslo neco o oblibenosti znacek
Peta-Biker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 A co takovej Otec a SINN ?
lib Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Nápad bezva! S aktualizací bychom třeba jednou měsíčně nebo kvartálně mohli vidět, jak se postupně přelívají tendence. Jednou se vzedme vlna PANERAI, podruhé ROLEX, potřetí FORTIS .... ( ). To by mě zajímalo!
cody Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 No hlavne to nesmi bejt tak, ze si tam bude moct kazdej klikat co chce a kolikrat chce. Jinak to nema smysl, najaky zapaleny novacek (kez by ne i jini) by fandil a vymyslel si udaje atd.
tombed Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Nápad bezva! S aktualizací bychom třeba jednou měsíčně nebo kvartálně mohli vidět, jak se postupně přelívají tendence. Jednou se vzedme vlna PANERAI, podruhé ROLEX, potřetí FORTIS .... ( ). To by mě zajímalo! A taky promiskuita členů vůči hodinkám... Třeba nejkratší doba hodinek strávená u jednoho majitele, nejputovně hodinky v rámci chronomagu a tak... A co takovej Otec a SINN ? A taky Stowa ...
v79 Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Mohlo by to mít formu ankety, jako při volbě fotek do chronokalendáře. A nezapomeňte přidat do tabulky NOMOS.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se