Tonny Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Dobrý den potřeboval bych poradit nějaké mechanické hodinky max do 20 tisíc korun bez komplikací s vyšší voděodolností a kvalitním ocelovým tahem-můžete mi psát jakékoli vaše nápady,rady atd.. Dále bych poprosil o vaše názory na hodinky Archimede SportTaucher a hlavně o nějaké jejich fotky s ocelovým tahem.. Předem děkuji..
Messiah Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) doporucil bych si fotky najit na internetu... za mě bych doporučil fortis do ceny se vleze a kvalita je kousek jinde než archymede! (a nebo Sinn U1 ) Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem Messiah
Návštěvník Tada Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Co je to vyšší voděodolnost? 100m - plavání nebo chceš víc? Archimede sport taucher jsou fajn...
Návštěvník Snow Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 to Tonny - stačilo se lehce porozhlédnout po fóru a nedalo by to moc práce. Není to tak dávno, co jsem jsem shodné téma probíral, ve vlákně najdeš spoustu velice užitečných informací...... KLIK
Tonny Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Messiah napsal: doporucil bych si fotky najit na internetu... za mě bych doporučil fortis do ceny se vleze a kvalita je kousek jinde než archymede! (a nebo Sinn U1 ) Právě že fotek sem našel hodně ale bohužel ne s ocelovým tahem..a na ruce bohužel vůbec ne.. a jaky model ste od fortis měl na mysli?
Návštěvník Snow Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Tonny napsal: Právě že fotek sem našel hodně ale bohužel ne s ocelovým tahem..a na ruce bohužel vůbec ne.. a jaky model ste od fortis měl na mysli? Nechci být únavný, ale už možná jsem. Škoda, že jsi se nepodíval. Pak by jsi se dozvěděl, že mi bylo doporučeno podívat se na Fortis B42 - Marinemaster. zdroj http://www.tadgear.com/uploads/products/large/fortd1650.jpg
Tonny Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Tada napsal: Co je to vyšší voděodolnost? 100m - plavání nebo chceš víc? Archimede sport taucher jsou fajn... Alespoň těch 100m ale nezlobil bych se kdyby to bylo i víc..
Tonny Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Snow napsal: Nechci být únavný, ale už možná jsem. Škoda, že jsi se nepodíval. Pak by jsi se dozvěděl, že mi bylo doporučeno podívat se na Fortis B42 - Marinemaster. Ano děkuji ty vypadají opravdu doře hned se na ně jdu podívac víc..
Tonny Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Tonny napsal: Ano děkuji ty vypadají opravdu doře hned se na ně jdu podívac víc.. Tak ty Fortis B42 - Marinemaster asi splňují vše co bych od hodinek čekal ale zatím jsem je našel cenou spíš tak okolo 25 tisíc a to už je asi bohužel nad můj rozpočet..
Messiah Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Tonny napsal: Tak ty Fortis B42 - Marinemaster asi splňují vše co bych od hodinek čekal ale zatím jsem je našel cenou spíš tak okolo 25 tisíc a to už je asi bohužel nad můj rozpočet.. peta biker je prodava za 20.500 temer novy za tudle cenu se daji bezne sehnat mimo kamene kramky na internetu. Navic maji skvele zpracování nadherný fialový antireflex WR200m mel jsem fortisky skoro dva roky muzu velmi vrele doporucit. Kvalitativne se tomu archimede ani zdaleka neblíží..
Tonny Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Messiah napsal: peta biker je prodava za 20.500 temer novy za tudle cenu se daji bezne sehnat mimo kamene kramky na internetu. Navic maji skvele zpracování nadherný fialový antireflex WR200m mel jsem fortisky skoro dva roky muzu velmi vrele doporucit. Kvalitativne se tomu archimede ani zdaleka neblíží.. Opravdu se mi začínají líbit čím dál víc..a mohl bych vás poprosit o nějeké spolehlivé prodejce-popř. adresu kde bych za tu cenu sehnal nové?moc děkuji za odpověď
Peta-Biker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) Fortis je fajn, za ty prachy je to kus pěknejch hodinek, doporučuju A pokud máš větší ruku, tak 19cm nahoru - zápěstí, tak zkus STOWU... Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem Peta-Biker
Messiah Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Fuuuj ty stowy jsou ale škaredéééé . dobrá stránka na fortis je třeba www.watch.de
Baker Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Messiah napsal: Fuuuj ty stowy jsou ale škaredéééé . To je chce vzit na ruku, mel jsem stejny nazor, po vyzkouseni jsem ho zmenil.
tombed Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) přesně tak, neměl jsi je na ruce, jako čerstvý majitel vím o čem mluvím, je to bomba! Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem tombed
Messiah Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Jo velká pravda ne vsechno co na obrázku vypada dobre je pekne ve skutecnosti a naopak...
zuikomatt Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 tombed napsal: přesně tak, neměl jsi je na ruce, jako čerstvý majitel vím o čem mluvím, je to bomba! Fotka na zapesti by nebola?
johanko Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 No skus kuknut aj tieto a do limitu sa vojdes http://cgi.ebay.com/HAMILTON-JAZZMASTER-H3...=item3ef9d734d1
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 ty Stowy jsou špičkový - naprosto univerzální nenápadný hodinky od kvádra do neoprenu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se