Přejít na obsah

a co vaše manželky/milenky/přítelkyně či dcerky?

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jan M
Odesláno (upraveno)

Dobrý den všem,

mám radost že se našlo pár lidí co přispěli.

Psal jsem že přidám foto. Bohužel po hodinách (opravdu) pokusů o vlastní produkci jsem sáhnul po něčem z netu.

Klobouk dolů před těmi co umí fotit!

Takže moje žena má:

1.Longines Belle Arti

2.Cartier Tank

3.Bulgari Solo Tempo

Vše quartz. Hezké je že Longines a Cartier má minutovou ručku poskakující po 20 vteřinách.

Zajímavé je to, že snad žádnou ženu nezajímá vteřinovka nebo komplikace atd. Hlavně že je to fešné a od solidního výrobce:-)

Ale popravdě jsem moc vděčný když se rády parádí. Je s nimi i s jejich pěknými hodinkami na světě lépe!

(A já mám longines Master Collection).

Taky mě potěšilo, že má moje žena stejný vkus jako já.

S pozdravem,

Jan

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jan M
  • Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Jan M
Odesláno

Ještě mne napadá...

Kupují si je ony dámy sami, nebo je "nutíte" a "ukájíte se tak trochu sami?

U nás je to tak že dvoje už žena měla (když jsem jí potkal před pár lety) a do třetích (Longines) jsem jí popíchnul já:-)

A líbí se Vám jejich časoměřiče nebo ne?

Mne ano! Zvláště na ručce:-)

Jan

Odesláno

Moje,teď již manželka, nosí ana/digi kousky od Casia......je to její oblíbená značka a MUSÍ být ana/digi.....čas na ručkách a na displeji má nastavené datum. Podotýkám,že ode mne to nechytila,nosila takové hodinky již předtím,než mne ulovila.......

Odesláno (upraveno)

Na denní nošení Tag Heuer Formula 1

Společenské Omega constellation

oboje nutně s baterií

vybírám já sám a obdarovávám

Upraveno uživatelem baza
Odesláno
Na denní nošení Tag Heuer Formula 1

Společenské Omega constellation

oboje nutně s baterií

vybírám já sám a obdarovávám

ženu hodinky moc nezajímají, aspoň to říká :crying_anim02:

omegy a hujery a ženu nezajímaj, tos jí měl koupit casia a sobě ty omegy, škoda dobrých hodinek pro ty který si toho neváží, mojí přítelkyni by asi polil studenej pot záda kdybych jí koupil omegy a uvědomila si kolik to stojí, a pak by si začala klepat na čelo, že do toho tolik vrazim, v hodinkách už se díky mé masáži mírně vyzná a rozhodně je nezavrhuje, ví i co je vacheron atd... no aspoň, že mi nevyčítá že do budoucna chci za nějaký hodinky utopit balík :whistle:

Odesláno (upraveno)

Manželce se strašně zalíbily Citizeny, celkem dost je nosila. Ale od té doby, co má PRIMky, nosí jen je. Jen by prý mohly být přesnější :lol:

Staré PRIM s 66 skoro nenosí, ale dostala na ně nový řemen, tak třeba začne.

Na vše odkazy v podpisu.

Upraveno uživatelem Ruda
Odesláno
Paní spolubydlící má Eterny Monterey, Junkers Rekordflug a automaty Swatch. Pak ještě pár nevýznamných, nejvíc nosí Eterny. Vše kromě Swatch pochopitelně quartz.

Fotky:

Odesláno
Tak to je moc pěkný, dal jsi mi super inspiraci!

Ale hezky sis to zařídil - sám máš big date a chudák manželka jen obyčejné date :D

Nojo, v dámském provedení těch komplikací moc na výběr není. Vlastně žádné. Zase ty její byly na rozdíl od mých nové, takže mě stály víc.

Odesláno (upraveno)

Nejlepší manželka na světě nosí střídavě:

- Zeppelin Classic Line, bílý ciferník, originální narůžovělý řemínek vyměněný za čený

- Seiko 5 Flieger, zelený ciferník, zelený nato strap

- Swatch Irony "skelety" na kovovém tahu

vše automaty

h_hod.jpg

EDIT: jak vidno, stáhnout, oříznout a nahrát na web mi trvá víc, než deset minut... stydím... :-)

Upraveno uživatelem mmako
  • po měsících...
Odesláno

Pritelkyni jsem hodinkovou manii nakazil (kdyz jsem ji potkal, byla chronomagorstvim nepolibena :D ) a postupne poridil taky docela mensi sbirecku:

1. Hermes (ma k nim hnedy a oranzovy pasek, protoze si pak podle toho pripadne ladi doplnky)

2. Breitling Colt Chrono (na dovolenou, kvuli vodotesnosti)

3. IWC Ingenieur steel/gold midsize

4. IWC Portuguese Chronograph s cernym cifernikem

Nejradeji na ni mam Porta. Libi se mi, kdyz ma zena velke panske hodinky. Ingenieury jsou taky moc pekny, nejsou tak velky, ale s kovovym tahem vypadaji skvele a opticky mohutnejsi nez jsou ve skutecnosti.

Nechavate sve manzelky/milenky/pritelkyne ci dcery nosit vase hodinky nebo se k nim nesmi ani priblizit? Uz se vam nekdy stalo, ze nejake hodinky rozbila? :sweatdrop:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...