Džanek Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) Zdravím, chci si koupit své první hodinky Tag Heuer Monako, ovšem nevím, jestli se nejedná o repliky. Majitel těchto hodinek je dostal jako dar po mnohaletém působení ve firmě a jelikož to byl dar, nejsou k nim žádné doklady apod. Tady je fotka těch hodinek. Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem Džanek
lolohh Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Hodinky za cca 75 tisíc korun se dle mého většinou darují/dostávají v krabici a s dokladama. Dojdi si s nima někam, kde je prodávají, ať se na ně podívají.
Messiah Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) Muzu se vstadit ze podle toho jak se na to ptas a ze se na to vubec ptas je to fake na 1000% a nemusim se ani divat na fotku! Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem Messiah
Horhe Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 taky nevim proč by mu jako dar dali hodinky bez krabičky a nějak se mi nelíběj ty indexy na pozici 12
Heky Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Horhe napsal: taky nevim proč by mu jako dar dali hodinky bez krabičky a nějak se mi nelíběj ty indexy na pozici 12 Přesně tak. A bílá datumovka se mi taky nezdá...
Džanek Odesláno 24. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Messiah napsal: Muzu se vstadit ze podle toho jak se na to ptas a ze se na to vubec ptas je to fake na 1000% a nemusim se ani divat na fotku! Ptám se na to proto, že je to nemalá investice - sice o dost menší, než kdybych si je kupoval v obchodě - ale i tak je to v řádu desetitisíců. A jelikož k tomu nic nemá, tak je jasné, že mám trochu obavy o originalitě. Proto Vám sem dávám fotku, jestli třeba z ní poznáte něco, co by nesouhlasilo. Abych věděl, jestli se mám dále o tento obchod zajímat.
Baker Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Tento model ma v originale cernou datumku.
Gilius Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Však ať jde majitel hodinek s Tebou na ověření pravosti Už jen z toho,jak bude na výzvu reagovat poznáš.......
Messiah Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) Džanek napsal: Ptám se na to proto, že je to nemalá investice - sice o dost menší, než kdybych si je kupoval v obchodě - ale i tak je to v řádu desetitisíců. A jelikož k tomu nic nemá, tak je jasné, že mám trochu obavy o originalitě. Proto Vám sem dávám fotku, jestli třeba z ní poznáte něco, co by nesouhlasilo. Abych věděl, jestli se mám dále o tento obchod zajímat. Forum stejne nic neprokáže pokud chces overit pravost doporucuji zajít si s hodinkami a majitelem do nejakeho hodinárství kde znacku maji... Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem Messiah
Návštěvník YPO? Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 výkroj na vteřinofku je vtip ?
African Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Tak Tak, dle mne fake jako prase"
Návštěvník YPO? Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 .........po mnohaletém působení ve firmě
Džanek Odesláno 24. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 No asi mi nic jiného nezbývá. ,,Baker,, psal, že se tyto modely dělají pouze s černou datumovkou, tak jsem čím dál míň přesvědčen o tom, že by se jednalo o originály. Chci po majiteli, aby mi ještě poslal fotku zadní strany hodinek. Tak uvidím. Co mi ale zatím řekl, že zadní strana je pevná - nejde vidět strojek a je tam napsáno krom loga Tag Heuer - intribute to Steve McQueen a pak nějaké číslo.
francesko70 Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Pokud můžu přidat svůj názor - a teď nechci, aby si někdo myslel, že se chci s místními prde..kovat - tak bych asi dal na názor chlapů odsuď a dal bych za pravdu jim. Rozumí tomu a pokud se jim zdá, že je to fake, tak asi je.
Džanek Odesláno 24. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Tak děkuji všem za poznatky, zvláště YPO a Baker. Vůbec jsem si toho nevšiml, že by to tak nemělo být. Takže do tohoto obchodu nejdu. Messiah - proto jsem to tady dal, aby mi zkušenější poradili, na co si mám dát pozor. Ještě jednou díky.
Návštěvník YPO? Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) barva datového věnce se možná mohla v průběhu let měnit - to nevím - rozhodně vím, že výkroj pouzdra není v pořádku (nebo jsem to nikdy neviděl ) - podle mne to není na 99% originál originál je zde dalších milion obrázků je zde koukal jsem i na limitovanou edici od steva a ani ten nemá na dýnku své jméno Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem YPO?
Horhe Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 co jsem vysledoval, tak ty co maj subciferník na pozici 6 maj černej datovej věnec, a fotka od YPA z tag heuer bez subciferníku má bílej..indexy, krabička, papíry, výřez - fake
Návštěvník YPO? Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Horhe napsal: co jsem vysledoval, tak ty co maj subciferník na pozici 6 maj černej datovej věnec, a fotka od YPA z tag heuer bez subciferníku má bílej..indexy, krabička, papíry, výřez - fake jasně sry - první post byl na bicompax (světlý věnec)
Horhe Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 a tady je origo steve mc queen
francesko70 Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Tady jsou ty výřezy taky, né?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se