Baker Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 To je divocina. Komu se to libi, tomu poslu korunu Ocel, 44mm, safir, WR 100m. Seiko Spring Drive 5R66 s GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Mezi 7 a 8 je Power Reserve? Nelíbí. Korunu si nech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Mezi 7 a 8 je Power Reserve? Ano, stejny kalibr jako u Seiko Prospex 600M nebo Ananta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 už to nehul Bakere... zase sis hrál s photoshopem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Tak ja chci korunu ty jsou paradni neotrely a maj neco i do sebe. Nevim tedy jestli by jsem to bezne dokazal nosit ale urcite by jsem nasel prilezitost kdy si je vzit na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 bral bych je jako rekvizitu do pohadky H.CH. Andersena o ledove kralovne, tam by se mi libily :-D. Nebo na nejaky sraz fantasy (nechodim) k ledove zbroji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) To je divocina. Komu se to libi, tomu poslu korunu Ocel, 44mm, safir, WR 100m. Seiko Spring Drive 5R66 s GMT. Mně se to líbí miliónkrát, můžeš mi to poslat naráz? Mimochodem pro mne je to daleko přijatelnější, než nedávno na přijatelnost designu dotazovaný Tag Heuer. Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 No, pri sve sbirce strizlivych nemeckych modelu a objednanych, temer vintaznich, potapkach je to k neuvereni. Nicmene,....me se libi... :-) A neni to kvuli te koruny. Takovy mily leskly sperk na dva, tri vecery v roce. Asi mi z toho bauhausu uz jebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Mně se to líbí miliónkrát, můžeš mi to poslat naráz? presne tohle jsem chtel napsat, ale rozmyslel jsem si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 Mně pošli jen 50 halířů. Hodinky se mi líbí z poloviny. Ciferník super, tah taky. Luneta je zajímavá, snesl bych ji. Ty 4 kůly kolem pouzdra jsou hnusné a kabošon na korunce bych urazil kladivem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 (upraveno) Upraveno 28. listopadu 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psuťák Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 pěkné. nejvíc je ta parádní korunka. nemáte někdo foto na ruce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 ten kamínek na 5(th anniversary) je fakt supr, vteřinovka nejlepčejši, na ruku bych to nedal, ale moc se mi líbí..korunu na 78-6092400227/0100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 Soulasim s NIGem, kuly jsou nepekny... ale nebyt tech kulu, byl bych lehce zamilovan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 bral bych je jako rekvizitu do pohadky H.CH. Andersena o ledove kralovne, tam by se mi libily :-D. Nebo na nejaky sraz fantasy (nechodim) k ledove zbroji Presne to iste s tou ladovou kralovnou napadlo aj mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 Já myslim že na ruce budou super i s těma kůlama.. Třeba pro ředitele Seiko si ani jiný neumim představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 Vsichni komu se libily mi poslete cislo uctu , krome NIGa, padesatniky uz nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 Tyhle si budu pamatovat az tu nekdo bude pomlouvat blystici se preplacane Breitlingy a srovnavat je s japonskou elegantni strizlivosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 Ty blaho, to je uchylarna. Ja se sem furt vracim a furt na ne cumim. Toto je fakt sperk. Jak katana nekdy z 12. stoleti. Ten se taky nepouziva kazdy den, ale jen na fajnovou popravu. To s Beckama vybec nejde srovnavat. Ty jsou, pozor IMHO!, vulgarni jako prazsky taxikar. Ale tohle, to je radost. Jsou tak nalestene, nabrousene a nastrojene, az jsou krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 Vsichni komu se libily mi poslete cislo uctu , krome NIGa, padesatniky uz nejsou. nic mi prosim tě neposílej, nechci platit 3 kč nebo kolik za přijatou platbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se