Přejít na obsah

Limitovaná Edice Stowa

safi

Byl by zájem?  

92 hlasů

1. 1. Byl by zájem o takouvouto limitku?

• Zní to zajímav?, limitka by m? zaujala
      60
    • Nemám zájem...
      32

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trochu sonduji zájem o limitku na bází Stowa Seatime. Idea je prostá - použít stávající pouzdro a nechat si u Jörga vyrobit na zakázku speciální číselník a možná i ručičky. Hodinky by byly k dostání jak na tahu, tak i na kaučuku.

Cena by byla přiměřená - příliš by se asi nelišila od sériové produkce. Předpokládá se plné dýnko. A design ciferníku, který by umožnil více jak jednu variantu lunety.

Osobně mi Stowa seatime přijdou jako dostatečně robustní i univerzální hodinky, které by mohly vyhovovat širší skupině osob. Hodinky mají navíc určitou historii.

1180971334-3069.jpg

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Hlasoval jsem ano.

Pro me podstatna vec - je mozne je mit s plnym dynkem??

U diveru si pruhled obhajim jen tezko, s 2824 jeste hur... bezva strojovna ale videt ji nemusim.

edit: doufam ze fotka modelu bez datumu byl Safiho zamer

Odesláno
Zájem by byl, záleželo by ale na finální verzi, ale už dlouho pokukuju po ProDiveru... Seatime se mi líbí starší verze - jen s indexama...

Zatím je bohužel brzo se bavit o nějaké grafické podobě. Zatím je to spíše koncepční otázka - model, míra úprav i cena, která by se asi nepohybovala výš než 10-20% ceny navíc ke klasickému modelu. Pokud se najde nějaký rozumný počet lidí, mohlo by se začít pak postupně řešit vzhled - na to zde už máme experty

Odesláno
Hlasoval jsem ano.

Pro me podstatna vec - je mozne je mit s plnym dynkem??

U diveru si pruhled obhajim jen tezko, s 2824 jeste hur... bezva strojovna ale videt ji nemusim.

edit: doufam ze fotka modelu bez datumu byl Safiho zamer

Nemyslím si, že by plné dýnko byl nějaký problém. každopádně sesbíráme nápady a pak se může dát druhé kolo hlasování - např. plné vs. průhledné dýnko, datum x bez data..atd... ale osobně bych preferoval také plné dýnko.

Odesláno
Já bych měl zájem... Cena Seatime + 10-20 % je OK (cca 20 tisíc).

Re: cody - plné dýnko u diverů podmínkou! :) Bez datumu další plus...

Jórg má v hromadě šuplíků několik barevných kombinací původních modelů..... možný zdroj inspirace....jinak necháme zatím tuto anketu žít vlastním životem a v úterý nebo ve středu posbírám náměty a zkusím dát dohromady seznam komponent, které by bylo možné personalizovat, základní charakteristiky modelu a dvě-tři koncepční styly ciferníku. Pak dáme další hlasování, ze kterého nám vyjde trošku bližší charakteristika modelu, která bude vyhovovat většině. Pokud bude zájem, tak by jsme pak poprosili někoho ze zkušených členů, aby případně začal řešit náš vlastní návrh.

Návštěvník salamio
Odesláno

Já bych si s dovolením jedny vzal :).

Plné dýnko bez data bych asi taky viděl jako plus.

Odesláno

Delate mi radost panove. Uz jsem si myslel ze hodinky bez zbytecnosti (na diverech tuplovane) jako datum tady nikdo nechce...

Tak me napada, ze na Seatime jsou k mani i ruzne lunety... Stowa limitka je fakt dobrej napad. Ted uz se jen shodnout na provedeni a zjistit cenu a termin. Hlavne termin me bude zajimat.

Odesláno

Seatime jsou ve Stowe brany jako hodinky sportovni, proto datum, carbonzifferblatt, tenke rucky a treba cervena sekundovka. Diver je, slovy mistra samotneho, pouze a jenom Prodiver. Ten ma sice taky datum, ale paradne integrovane do designu. Moc se mi libi limitka Seatime bez cisel a s tenkymi indexy. Tohle v kobaltove "Nautilus" tmave modre a jedu v tom s vami.

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=86668

Te vlastne nemam co vytknout. Sice de facto nemam nic proti designu normalniho Prodiveru, ale do tohoto bych sel. Presne takhle bych si to predstavoval. Je to jemnejsi a ne tak vyrazne, hrube a "potapecske", jako prodiver. Vice ve smeru Nautilus, ktery je pro me smerem definitivnim. Tenhle design ma navic primeho predka a historickou souvislost. Stowa Seatimy presne v tomhle vzhledu kdysi delala. Lidi na Stowa foru za touhle limitkou sili. I ja jsem jiz majiteli te sedmdesattrojky nabizel odkup, ale z pochopitelnych duvodu o tom nechce ani slyset.

Odesláno

safi, hlasoval jsem ano, jenom se zeptam, je to ciste hypoteticka otazka (od tebe) a nebo uz jsi ve Stowe zjistoval zdali by to bylo skutecne mozne? Pokud je B spravne mohlo by to byt zajimave!

Odesláno
safi, hlasoval jsem ano, jenom se zeptam, je to ciste hypoteticka otazka (od tebe) a nebo uz jsi ve Stowe zjistoval zdali by to bylo skutecne mozne? Pokud je B spravne mohlo by to byt zajimave!

Komunikuji na toto téma s Jörgem. Navíc on už udělal řadu limitek malých i velkých a právě u tohoto sportovního modelu chce pokračovat v různě barevných modelech - osobně nosí sytě brčálově zelenou verzi modelu.

Odesláno

hlasuju pro! zrovne vcera jsem ve vlakne o prodiverech zminil, ze by to byla fajn limitka. jestli budes kazdou moji myslenku plnit takhle promptne, safi, tak je mam pod strechou na jeziska! :) :) :)

Odesláno

Hlasoval jsem ANO. Myslím, že bude zajímavé sledovat, kam se ta limitka posune. Seatimy IMHO leží někde na pomezí "civilních" a "tvrďáckých" hodinek. Vzhledem k variabilitě cifru, lunety, data ano či ne, pásku či tahu z toho může vylézt ledacos. Hlavně aby to nebyl kočkopes.

Odesláno

Sice bych si je nejraději nejdříve zkusil na ruce (němá je někdo z pražáků?), bojím se trochu velikosti, ale půjde-li do toho safi, tak já bych to měl mít taky v pohodě. Seatime jsou IMHO jeden z nejhezčích diverů - možná proto, že ten jejich dizajn je takovej "svůj"...

Pro motivaci připojuji foto limitky pro watchbizz.de:

Review031.jpg

foto: Mike Stuffler (WUS)

Edit: oprava

Odesláno

Velikosti jak velikosti Andreasi, ta je v pohodě, spíše jde o délku, mezní limit je řekl bych mých skromných 17,5cm, na menší ruce budou kovový tah padat od nožiček kolmo dolů podél zápěstí (nevím nakolik píšu srozumitelně), na kůži či gumě to nebude tak markantní.

Pokud se to povede a rozhoupe se dostatek účastníků bude to fajn. Pokud nebudeš mít možnost je vyzkoušet v Praze, jsem ti k dispozici, ale nevím, zda se do Prahy dostanu ještě do konce roku, pokud nehoří, leden to jistí.

Odesláno

jo, a dotaz - fotku jsi tady dal s tou verzi bez datumovky. seatime ji ale maji, krome tehle verze. uvazujes o limitce s nebo bez datumky? me se zrovna ta datumka dost libi, navic je potom cifernik resenej trochu jinak a od petky k sedmicce je mezera v te vnitrni kruznici, coz krasne narusuje asymetrii - podle me k lepsimu. ja vim, jedna se zatim jen o uvahy, ale i tak by se to dalo zahrnout do puvodni informace. diky.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...