Přejít na obsah

Limitovaná Edice Stowa

safi

Byl by zájem?  

92 hlasů

1. 1. Byl by zájem o takouvouto limitku?

• Zní to zajímav?, limitka by m? zaujala
      60
    • Nemám zájem...
      32

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Snow napsal:
Jaký je rozdíl mezi Seatime a Prodiver ?

Prodiver má vodotěsnost 1000m ( Seatime 300m), plné dýnko ( Seatime na přání, jinak průhled), jiné ručky, ciferník...

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  emte napsal:
A co Unitas s mimostredkou? To by mohlo mat taky ten Doxa T-graph look :)

7 :D

Hadam ze do puzdra pro 2824 se 6497 nevejde.

Odesláno
  cody napsal:
Hadam ze do puzdra pro 2824 se 6497 nevejde.

Nj, myslel som si to, ale to asi ziaden iny strojcek. Pochybujem, ze spominany Durowe ma rovnaky rozmer.

Odesláno
  Pavel219 napsal:
Da sa navrhnut nieco krajsie ako tieto s karbonom? (To je basnicka otazka, neda sa... :thumbsup_anim: )

Mne se treba ten karbon nelibi. Nejak mi to nepasuje k te technicisni strohosti, ktera se mi na Seatimech (a nejen na nich) velmi zamlouva.

Odesláno

Já bych do toho také šel, hlasoval jsem ano, líbil by se mi heliák, taková zbytečnost kterou asi nikdy nevyužiju ale mám pro to slabost. Těším se na další vývoj!

Návštěvník Snow
Odesláno

Karbon určitě ne, k těmto hodinkám mně také vůbec ale vůbec nesedne. Nevím proč, ale úžasně mě přitahuje limetková barva Prodiverů z obrázku, který postoval Heky.

Odesláno

Líbí se mi to, dobrej nápad. Seatime i Prodiver.

Akorát bych chtěl hodně výrazné ručky, Jako na starých potápkách.

A pokud to se Stowou nedopadne, seženu si už konečně někde vintage Certina DS-3 či Zodiac SuperSeaWolf, o kterých sním už dlouho.

Odesláno

Osobně mi karbon taky nesedí, zvlášť tady. Jsem zvědav, co uděláme s číselníkem, na Seatime se mi něco nelíbí, zřejmě ta kružnice, dotýkající se čísel. Ale to pouzdro, hlavně ve spojení s ocelovou lunetou, to je paráda, připomíná mi něco starého a poctivého, je to taková "svinská pracihla" :)

Návštěvník Snow
Odesláno
  Heky napsal:
Snow:

Jo, limette verze je podle mě nejhezčí - a hlavně originální :speak_cool:

Moje řeč a nemusela by se vymýšlet barva číselníku, ale je mi jasné, že to je předem zraceno, limetka neprojde. Pozor na rafičky (!!!), na Seatime bych rád viděl ručky z Prodiver, Seatime je má tenké, spíš společenské a ty se na pořádné divery nehodí, za to Prodiver je má krásné, takové chlapácké.  

Návštěvník Snow
Odesláno

Ručky Seatime

Ručky Prodiver

Na obrázcích je jasně vidět, že by ručky měly být  z Prodiveru, na Seatime jsou sice efektní, ale není to ono, teda alespoň podle mě.

Odesláno

Myšlenka limitky se mi líbí a zvláště poté, co jsem si Seatime mohl vyzkoušet od Tombeda8x, ale bude pro mne důležité, kam by se vyšplhala cena. Jsou dlouhé, ale velice povedné, o tahu nemluvě.

Souhlasím se Snowem, že ty ručičky ze Seatime jsou moc útlé, ručky na diverech musí být robustní.

Limetková barva je určitě zajímavá, ale například pro mne nenositelná, takže by mi nakonec stejně šlohla manželka ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...