Přejít na obsah

Limitovaná Edice Stowa

safi

Byl by zájem?  

92 hlasů

1. 1. Byl by zájem o takouvouto limitku?

• Zní to zajímav?, limitka by m? zaujala
      60
    • Nemám zájem...
      32

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
Limetku měl na ruce v průběhu mé návštěvy Jörg...

Je vidět, že má vytříbený vkus, chlapec :) Tak my uděláme All Black s limetkovou lunetou, co říkáš :whistling: :)

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Indexy na ciferníku i lunetě včetně ruček by černé být neměly... Diversky by přece jenom měly být hodně rychle čitelné...

Příklad Edox

Ty Edoxy jsou hodně pěkný. Ale už to není All Black... Ty naše by byly výhradně na noční potápění... B)

Odesláno

Informace od Jörga:

Dear Martin,

I am sorry. I do not black PVD coating because i have had some tests and only problems.

I also know from many companys who have problems- if not yet they will get in the future.

I am not able to offer it (still my suppliers offer, but i only want to make watches i can guarantee very long life withoiur problems.-))

best regards

Jörg

Odesláno
Informace od Jörga:

Dear Martin,

I am sorry. I do not black PVD coating because i have had some tests and only problems.

I also know from many companys who have problems- if not yet they will get in the future.

I am not able to offer it (still my suppliers offer, but i only want to make watches i can guarantee very long life withoiur problems.-))

best regards

Jörg

Aspoň niekto má rozum :)

No offense niektoré All-black hodinky sa mi páčia, tieto by som nechcel.

Odesláno

Nevadí, nejedná se o nic tragického. Stále piště své náměty. Ve čtvrtek toto vlákno uzavřu a založím nové s anketou, kde budou nastíněny 2,3 koncepční varianty této customizované edice.

Odesláno

Plné dýnko (nějaký custom motiv?), masivní ručky, bez datumu, černá luneta s čísly (ne jen s indexy jak je to u seatime, ne prodiver luneta), černý custom ciferník s indexy... Vymyslet nějaký červený nebo oranžový detaily, aby se design zesportovněl

zakončení vteřinovky možná stejné jako na vintage modelu

Odesláno
Plné dýnko (nějaký custom motiv?), masivní ručky, bez datumu, černá luneta s čísly (ne jen s indexy jak je to u seatime, ne prodiver luneta), černý custom ciferník s indexy... Vymyslet nějaký červený nebo oranžový detaily, aby se design zesportovněl

zakončení vteřinovky možná stejné jako na vintage modelu

Taky chci nějaký super custom motiv na dýnku.....

Odesláno

limetku bych bral a plný dýnko samozřejmě, není, co ukazovat. Nejslabší článek je malé okénko na datumku, ale hlavně nemastná neslaná luneta - takže té bych se pověnoval, jestli to půjde, neznám technologii. Velmi by se tomu možná hodila hranatá korunka. Ručky obrovský a výrazný. Ale porád je to takový nijaký, nějaký námět, motiv té limetky, něco, co k tomu přidáme, aby to bylo o něčem, než barva a dýnko, to je fádní nuda. Když na to přijdeme, sfoukneme grafiku, nic mě nenapadá, ani jsem tu zatím nic nečetl, nějaký detail, fajnovost. Safi, nešla by třeba mimostředka - jiná eta? Asi ne, protože to znamená asi jiné pouzdro. nějak mě ten model zatím nijak neispiruje, respektive nevidím nic, co bych změnil a jorg to už nedělá, ale je moc hezkej, připomíná mi germana, proplofy, zenithy anniversary, šedeléta.

Myslím safi, že brainstorming je třeba nechat čas tak do Nového roku.

Odesláno
Informace od Jörga:

Dear Martin,

best regards

Jörg

Pořád ještě zbývá ten první návrh od japa - all black dial - který není vůbec špatný a technologicky by to neměl být problém. A možná kdyby se to nakombinovalo - all black dial + nějak zvýrazněné ručky - tak by to mohlo být taky zajímavé...

Odesláno
limetku bych bral a plný dýnko samozřejmě, není, co ukazovat. Nejslabší článek je malé okénko na datumku, ale hlavně nemastná neslaná luneta - takže té bych se pověnoval, jestli to půjde, neznám technologii. Velmi by se tomu možná hodila hranatá korunka. Ručky obrovský a výrazný. Ale porád je to takový nijaký, nějaký námět, motiv té limetky, něco, co k tomu přidáme, aby to bylo o něčem, než barva a dýnko, to je fádní nuda. Když na to přijdeme, sfoukneme grafiku, nic mě nenapadá, ani jsem tu zatím nic nečetl, nějaký detail, fajnovost. Safi, nešla by třeba mimostředka - jiná eta? Asi ne, protože to znamená asi jiné pouzdro. nějak mě ten model zatím nijak neispiruje, respektive nevidím nic, co bych změnil a jorg to už nedělá, ale je moc hezkej, připomíná mi germana, proplofy, zenithy anniversary, šedeléta.

Myslím safi, že brainstorming je třeba nechat čas tak do Nového roku.

Eta jiná by možná šla - přece jenom Ety mají standardizované rozměry...Druhá otázka je, zda se jich sežene potřebné množství - objednávky se dělají dva roky dopředu....

Ale plně souhlasím, že nám schází pořádný nápad.. (když PVD není možné)..času je dost..

Dle mého názoru přicházejí do úvahy tři varianty:

- výrazná inspirace vintage divery

- správně barevné hodinky

- all black dial a luneta

Zkuste se postnout nějaké ty fotky vintage diverů - ale i nějaké jiné, než ty provařené :-)

Odesláno

A já to mám !! Chutný králíček na víně mě inspiroval...... A taky YPO správným názorem, že by to měla zůstat stowa.

Jorg schauer není jen majitel stowy, ale pro mě především originální a výtečný designér hodinek. Já bych nechal vyřádit JEHO !! JORG SCHAUER FÜR CHRONOMAG 2010 LIMETTIERTE EDITION !! :D Für Ostgesindel billig bitte ! Zadal bych richtlínyje , jako třeba pouzdro, max. cena a extravagantní jako břitva a snažte se mistře bitte schön !

Na dýnku mistrova signatůra. Prostě třeba by ho zaujalo, něco si zkusit za naše chechtáky, může mít v šuplíku nějakou laskominu, který tolik nevěří, ale pro nás noch gut, okolnosti se mohou shodnout ......

K pětiletému výročí chronomagu .... co vy na to? Něco takovýho jsme tu ještě neměli. Pro mě by to byla čest a paráda, s ním třeba i jen malinko spolupracovat, přes rameno, nakouknout :).

Odesláno
A já to mám !! Chutný králíček na víně mě inspiroval...... A taky YPO správným názorem, že by to měla zůstat stowa.

Jorg schauer není jen majitel stowy, ale pro mě především originální a výtečný designér hodinek. Já bych nechal vyřádit JEHO !! JORG SCHAUER FÜR CHRONOMAG 2010 LIMETTIERTE EDITION !! :D Für Ostgesindel billig bitte ! Zadal bych richtlínyje , jako třeba pouzdro, max. cena a extravagantní jako břitva a snažte se mistře bitte schön !

Na dýnku mistrova signatůra. Prostě třeba by ho zaujalo, něco si zkusit za naše chechtáky, může mít v šuplíku nějakou laskominu, který tolik nevěří, ale pro nás noch gut, okolnosti se mohou shodnout ......

K pětiletému výročí chronomagu .... co vy na to? Něco takovýho jsme tu ještě neměli. Pro mě by to byla čest a paráda, s ním třeba i jen malinko spolupracovat, přes rameno, nakouknout :) .

Safra......možné by to bylo. Ale to bude hoodně drahé - pod 2000 EUR se asi nedostaneme. Ale pak by to byla limitka pro chronomag se vším všudy...a velmi sexy....

Odesláno

safi, třeba néé, nemyslím hned úpnou bombu, třeba se mistr ustrne, třeba nosí něco v hlavě, třeba stroje laufen derzeit leer, takže bych ho s tím kontaktoval, zalichotil, supliku bych podepřel obsáhlým článečkem o jeho tvorbě na hlavní straně, představil chronomag ......

A myslel jsem nechat stowu, ne schauerky , třeba to půjde...

Odesláno

Cigi má pravdu. Jorg je dobrej designer. Měl by to dělat on, a nemusí to bejt zrovna nějakej jeho majstrštyk ze šuplíku.

Odesláno
Cigi má pravdu. Jorg je dobrej designer. Měl by to dělat on, a nemusí to bejt zrovna nějakej jeho majstrštyk ze šuplíku.

Můžu to zkusit prověřit.

Odesláno
...

K pětiletému výročí chronomagu .... co vy na to? Něco takovýho jsme tu ještě neměli. Pro mě by to byla čest a paráda, s ním třeba i jen malinko spolupracovat, přes rameno, nakouknout :).

Tak to by se mi líbilo. Dobrá idea :speak_cool:

Přesně tak. Ušetříme si kilometrové diskuse a budeme mít záruku kvalitního designu.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...