Přejít na obsah

Tchibo automaty


Doporučené příspěvky

Oblekovky si představuju trochu decentněji a kvalitněji. Ale pokud oblek není tvojí denní uniformou, tak za ty prachy proč ne.

Neztrať lístek od záruky, až přestanou jít, ať je můžeš vráti.t.

 

Mě osobně zásadně vadí chronočudlíky na hodinkách bez chrona. To je lacinej podfuk.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bandicoot, spiderer: Já hodinky vlastně ani nepotřebuju - náhodou jsem na ně narazil a říkám si, že za tu cenu by se to dalo koupit jen tak (Hanzlíkův syndrom - Slavnosti sněženek, pozn. red.), nic od nich nečekám a pokud by vydržely aspoň rok dva neurvalého zacházení... Jsem tady nový (i když jsem v minulosti občas zabrousil, abych si početl a pokochal se) - chápu, že jsem tímto příspěvkem mohl překročit pomyslný práh bolestivosti většiny členů zdejší komunity... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- chápu, že jsem tímto příspěvkem mohl překročit pomyslný práh bolestivosti většiny členů zdejší komunity... :-)

 

vůbec jsi nic nepřekročil - je fajn diskutovat také o jiných hodinkách než zde bylo obvyklé v posledním týdnu :thumbsdown_anim:

a můj názor: za ty prachy? proč, ne! Zase takový ****, aby to přestalo jít za měsíc to nebude a na střídavé nošení jsou fajn.

Mají něco do sebe.

 

edit: sorry za hvězdičky, zapoměl jsem na slušné vychování...

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic jsi nepřekročil. Jen jsem napsal své pocity: přezdobenost spíš na škodu a čudlíky na nic a přidal radu: schovej si účtenku kdyby něco.

 

Spíš bych ale takovýdle hodinky chápal jako dárek někomu, kdo o tom tolik neví a udělá mu radost ta mechanika a prvoplánová zdobnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bandicoot: Když si občas tady na chronomagu čtu a vstřebávám názory ostatních, tak zjišťuju, že jsem vlastně ten největší looser (pokud se hodinek týče, že ano...) pod sluncem. Ještě před tím, než jsem objevil tohle forum, přišel jsem různými způsoby (většinou dary) k hodinkám, které jsou tady považovány za to "nejhorší", co lze vůbec najít... :thumbsup_anim: Takže v šuplíku se mi válí Tissotky (TXL Chrono koupené před rokem - prostě se mi líbily), nějaké 10 let staré oblekové Festiny, automaty Citizen (z roku cca 1985), Sigma PC15 (na sportovní aktivity). Všechny dodnes nosím - líbí se mi samozřejmě spousta jiných (a náležitě drahých), ale mé priority jsou malinko jinde vzhledem k rozsahu koníčků a zálib, které mám..

 

P.S.: Toto není útočný příspěvek - se stavem věci(í) jsem smířený a v podstatě spokojený. Tož tak, díky za trpělivost a zdravím...

Upraveno uživatelem Cova
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO?

hodinky hodnotit nebudu, protože jsem zaujatý, ale ten popis mě zatloukl do země :D

 

Ražený ciferník a skleněné dno - můžete se dívat na strojek. Tento klasický doplněk pro muže, kteří mají vkus: zobrazuje datum, den v týdnu a čas ve 24hodinovém režimu. Kožený řemínek s jemným ražením ve vzhledu krokodýlí kůže a bezpečnostní přezka z ušlechtilé oceli - hodinky se příjemně nosí a jsou nadčasově elegantní.

 

Kvalita TCM:

Vynikající kvalita, pečlivě vybrané materiály a výroba podle exkluzivních postupů. Pouze výrobek, který splňuje všechna tato kritéria, obdrží známku kvality Tchibo.

 

Nadčasová technika

Automatické hodinky jsou mechanické náramkové hodinky, jejichž pero je i při sebemenším pohybu paže nositele hodinek kontinuálně natahováno pomocí rotoru. Díky tomu je obsluha hodinek velmi snadná a vždy rovnoměrně natažené pero zajišťuje bezproblémový chod hodinek.

 

 

Cove vypadá to, že nejsi úplně mimo mísu - co jsi čekal, že se dozvíš na polofunkční, dyzjanově podivnou věc s nálepkou firmy na kafe ?

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele dam ti radu - nekupuj si je, pridej si a kup si hodinky, ktere budou min preplacane, u kterych deklarovana uroven vodotesnosti skutecne sedi a ktere ti nejaky cas vydrzi. Ver mi, ze jsem kdysi koupil hodinky v naprosto stejne kvalite provedeni. Staly asi 1300,-, vlhko do nich vzlinalo po pouzdru jen z ruky a vzdusne vlhkosti a pri prvnim klepnuti bylo po nich. Rozborka a sborka u hodinare, kterej je schopnej je opravit pak vyjde na stejny penize, jako staly novy. Kvalitou je to šunt, jen to je nablejskany a pro novacka tady to lakave vypada, kor za tu cenu. Ale jsou to oknem vyhozeny prachy. Tak si pridej neco malo a v relaci mezi 2500-5000 najdes spoustu krasnych hodinek, ktery ti skutecne udelaji dlouhodobou sluzbu a radost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Apha skeleton se strojkem, který vypadá skoro stejně.

Fungují asi 2 roky bez problémů.

Jsou to hodinky které se nebojím nechat v práci v šuplíku (používám je, když jezdím do práce na kole).

Počítej s tím, že měsíce budeš muset přehazovat manuálně (vše ostatní "přeskakuje" samo).

Není to žádný zázrak.

Ještě si to pořádně rozmysli.

 

EDIT: teď vidím, že tam měsíce nemáš - tím líp

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedá mi to, abych nereagoval....zřejmě s dost velkým zpožděním, trošku u toho pracuju :-)

 

Ad poznámka, že jsi looser (co se hodinek týče). Naprostá většina místních členů jsou normální lidi, kteří uznávají, že každý jsme jiný a každému se může líbit něco jiného, viz. bandicootova poznámka "...a udělá mu radost ta mechanika a prvoplánová zdobnost." Nikdo z nich Tě za loosera považovat nebude. A že vyjádří názor poněkud svérázným slovníkem...musíš číst mezi řádky. Mnohdy hrubá slova automaticky neznamenají odsudek. :thumbsup_anim:

 

Ad poznámka "...které jsou tady považovány za to "nejhorší", co lze vůbec najít..." Nikde jsem tam třeba nenašel "Rolexy" za 100 dolarů...teprve pak by to bylo to nejhorší

 

A jinak ke skladbě hodinek. Já osobně vlastním quartz hodinky Zaria, darované kdysi mou bejvalkou z její první výplaty. Jedny nesignované quartzky(tedy, jsou reklamní, původně bylo na ciferníku logo fy Telecom), na které jsem dcééři udělal cifrerník s HelouKitty. Až ji přestanou bavit, má je slíbené další dcééra, tentokrát s nějakým koníkem. A dále vlastním hodinky na mobilu. A pro úplnost, ani ne před měsícem jsem si tady koupil Kienzle pilotky...abych po tolika letech vyzkoušel, jaké to je, nosit hodinky na tahu. Všechny ostatní hodinky pocházejí z dědictví a do tohoto výčtu nepatří, tudíž z tohoto pohledu jsem výrazně větší looser, než Ty :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Henry: Já jsem své příspěvky psal s notnou dávkou nadhledu a s určitou zdravou mírou sebemrskačství... ;) Mezi řádky jsem u ostatních nečetl (nebyl důvod - žádné invektivy jsem nezaznamenal, ani ze strany bandicoota) - jsem v pohodě a docela vyrovnaný (snad - aspoň si to o sobě myslím). Jen mi přišlo docela úsměvné, že vlastním v podstatě jen hodinky, které jsou tady pomalu na indexu (Tissot, Festina). Ale já to přežiju, neboj... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cova: v mým příspěvku nebylo ani za mák invektivy. Vůbec nechápu jak vůbec můj nick a slovo invektiva může zaznít v jedný větě.

Abych to doložil, tak aktuálně mám plechový Seiko kvarc bicolor z roku 90 (na ruce), repasovaný Seiko 5 day/date automatic z roku 80 a zánovní Prim letecký z roku 77. Jo, a ještě jedny hodinky mám u mistra hodináře na promazání. Vůbec nechápu, co tě vedlo k tomu mít se za losera.

Důležitý je nadšení a ne cena hodinek. Já jsem třeba nadšenej motorkář, byť sedlám plasťáka padinu :-) A stejně na mě mávaj borci na rejžích i na davídkovi a myslím, že mě nemaj za losera.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...