tommas4 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 No ale až je člověk názorově stálý tak je pak na tetování už starý, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Tommasi rozumim, proto taky pisu ze idea je vicemene dana,mam k tomu sve duvody takze spis bych ocenil nejake napady k realizaci. Nebo kam s timhle tematem jit. Co ten Bobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 K Bobkovi chodím na laser. Tenhle druh tam dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 To jsem potreboval slyset. Zkusim se s nim spojit a domluvit zda by z tohoto tematu nedokazal vytezit ponekud vic. Coz samozrejme prepokladam. Ted se musim stejne dat dokupy, takze bude dost casu to poresit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Kluci,doporučte prosím kvalitní tetovací salón v Praze, kde se dá koupit dárkový poukaz. Napadl mě dárek k vánocům pro manželku :-) Děkuji moc za každý postřeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Afri: ja muzu doporucit Uzi. Chodim k Martinu Jirovi. V pohode chlapek a k praci nemam vyhrady. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Dík za doporučení, nemáš nějaký odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 http://vokytattoo.com/kategorie/novinky/ sem chodím já Afri, mohu doporučit, a v případě zájmu doprovodit a představit.....jen má delší čekačky....hold je dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Díky moc, vypadá to dobře, stavím se tam a omrknu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Dík za doporučení, nemáš nějaký odkaz?Snad máš fejsbůk https://m.facebook.com/pages/JÍRA-Tattoo-Art-Martin-J%C3%ADra/139228559463468 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 (upraveno) No, tak to nemám :-) Ale ukázalo se mi to, děkuji moc. Upraveno 15. listopadu 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Není moje.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 http://vokytattoo.com/kategorie/novinky/ sem chodím já Afri, mohu doporučit, a v případě zájmu doprovodit a představit.....jen má delší čekačky....hold je dobrej...Tak už jsem se s chlapíkem dohodl, poukaz je na cestě, díky za tip. Trošku si manželku vyzdobím... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Super....jsem rád, že to dobře dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Pěkný old school motiv pro kadeřníky (nebo kadeřnice) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Není moje..Zhotoveni je prekrasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Slunečník si chce nechat na záda vykérovat Johnnyho Cashe, jak vylejzá z řopíku. Prej má rád Johnnyho Cashe a řopíky. A já říkám, že je to blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Mít na to proporce, líbilo by se mi něco takového.Několik let si říkám, že ty proporce upravím a pak si to pořídím... a několik let ještě asi budu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Slunečník si chce nechat na záda vykérovat Johnnyho Cashe, jak vylejzá z řopíku. Prej má rád Johnnyho Cashe a řopíky. A já říkám, že je to blbost.Pac mu zavidis,ze ma vomalovanku a ty ne,to je jasny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Řopík,tvl jsem si to musel najít,co to je:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se