Roman I. Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Si o vikendu zajdu na par cernych…. Omluva, je to cerstvy a syrovy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října před 4 hodinami, Roman I. napsal: Si o vikendu zajdu na par cernych…. Omluva, je to cerstvy a syrovy Fajnový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října před 6 hodinami, Roman I. napsal: Si o vikendu zajdu na par cernych…. Omluva, je to cerstvy a syrovy Jo, je hezkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) Pekny. Priznam se, ze tema s tukanem jsem neznal, tak jsem si aspon trochu rozsiril obzor "Tukanovití v jejich hnízdech souhlasí/Guinness je dobrý pro tebe/Zkus jedno dne a uvidíš/co jedno nebo tukan dovede." https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Guinness Upraveno 5. října uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Jsem rád, že se vám líbí a děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno včera v 12:04 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:04 Tak Ivan (Casabo) uz to chysta a ja se psychicky pripravuju pomoci jidla a piva . Doufam, ze to bude dobry. Pokud se do vecera nic nelipnu, tak neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Toz tak. Jen ten xicht se to svepomoci dost blbe foti, protoze se to samozrejme ruzne krouti, nehlede na to, ze levou rukou mi to foceni nejak vubec nejde . Jinak spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami před 2 hodinami, warann napsal: Toz tak. Jen ten xicht se to svepomoci dost blbe foti, protoze se to samozrejme ruzne krouti, nehlede na to, ze levou rukou mi to foceni nejak vubec nejde . Jinak spokojenost. …highway to hell Pěkně, pi.o, pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se