pebe Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 a má pánský zapínání na uniformě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 (upraveno) Milisi, v tomhle vlakne jsi jak starej gay na smisene studentske swingers party, takze tvuj nazor neresim . Pebe myslim, ze ho ma spravne Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 27. února 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Už jsem u normálního počítače. Tady je i svou předlohou a už dám pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 aha, tak to potom jo jinak je to samo moc pěkné, jen jak jsem zvyklý že to maj holky obráceně, tak mě to trklo do očí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 (upraveno) aha, tak to potom jo jinak je to samo moc pěkné, jen jak jsem zvyklý že to maj holky obráceně, tak mě to trklo do očí jasná věc, já vždycky obdivuju ten smysl pro detail u lidí tady na fóru. Mně by dělalo problém odhalit na ní růžový skafandr. a děkuju Upraveno 27. února 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Liska uz je hotova, zbytek konecne pristi tyden:))) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 To je moc pekna prace, kdopak to delal, neni-li to tajny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Woody z ohmnia tatoo:)tesim se az to bude komplet:)jeste 6hodin a bude:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 liskus: jedno ze špetky tetování co se mi fakt líbí a to hlavně díky tomu provedení! To je vážně něco! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Opravdu hodně dobrý liskus, wow :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Hoši, já nechci nic říkat, ale zatím to ničí práce není :-DPochopil jsem, že obrázek je jen návrh, z něhož je hotová liška. Ale těžko říct jak dopadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Dopadla dobre, daval jsem ji sem cca 2 mesice zpet:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Aha, já myslel že je no fotce liskus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Tohle je navrh, ktery mi delal na fotku moji ruky kdyz jsem se byl domluvit na motivu:) jinak motiv bez ruky je takto:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 tady je Jeste nezahojena Liska, ihned po tetovani:) ve ctvrtek jdu na zbytek tak pak postnu kompletni:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Tohle je navrh, ktery mi delal na fotku moji ruky kdyz jsem se byl domluvit na motivu:) jinak motiv bez ruky je takto:) Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 (upraveno) tady je Jeste nezahojena Liska, ihned po tetovani:) ve ctvrtek jdu na zbytek tak pak postnu kompletni:) Sent from my iPhone using TapatalkJasný, myslím si že je to na dobré cestě, jsem zvědavý na výsledek :-) Upraveno 28. února 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Tak tady je vysledek:)celkem 2 sezeni po 7 hodinach Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Paradni Tech 7 hodin musel byt narez - ja mel pred 3mi tydny cca 5h a to samy (minimalne) me ceka ted v pondeli a uz ted se tresu ?radosti? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se