Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Milisi, v tomhle vlakne jsi jak starej gay na smisene studentske swingers party, takze tvuj nazor neresim . Pebe myslim, ze ho ma spravne

58e596dd0595a654a336568e64442654.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Už jsem u normálního počítače.

Tady je i svou předlohou a už dám pokoj   :wub:

post-1551-0-52287200-1582819198_thumb.jpg

Odesláno

aha, tak to potom jo ;)

jinak je to samo moc pěkné, jen jak jsem zvyklý že to maj holky obráceně, tak mě to trklo do očí

Odesláno (upraveno)

aha, tak to potom jo ;)

jinak je to samo moc pěkné, jen jak jsem zvyklý že to maj holky obráceně, tak mě to trklo do očí

jasná věc, já vždycky obdivuju ten smysl pro detail u lidí tady na fóru. Mně by dělalo problém odhalit na ní růžový skafandr.  :lol2:

a děkuju

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Hoši, já nechci nic říkat, ale zatím to ničí práce není :-D

Pochopil jsem, že obrázek je jen návrh, z něhož je hotová liška. Ale těžko říct jak dopadla.

Odesláno

Tohle je navrh, ktery mi delal na fotku moji ruky kdyz jsem se byl domluvit na motivu:) jinak motiv bez ruky je takto:)

Odesláno

48f54acb864352ead73f328a58c428b9.jpg tady je Jeste nezahojena Liska, ihned po tetovani:) ve ctvrtek jdu na zbytek tak pak postnu kompletni:)

Odesláno

Tohle je navrh, ktery mi delal na fotku moji ruky kdyz jsem se byl domluvit na motivu:) jinak motiv bez ruky je takto:)

Odesláno (upraveno)

tady je Jeste nezahojena Liska, ihned po tetovani:) ve ctvrtek jdu na zbytek tak pak postnu kompletni:)

Jasný, myslím si že je to na dobré cestě, jsem zvědavý na výsledek :-) Upraveno uživatelem African
Odesláno

Paradni ;) Tech 7 hodin musel byt narez - ja mel pred 3mi tydny cca 5h a to samy (minimalne) me ceka ted v pondeli a uz ted se tresu ?radosti? ... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...