bandicoot Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 V procesu bez stinu a barvy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 liskus, kérka parádnická. Každý má jiný práh bolestivosti i jinou fyziologii, ale mě to po třech hodinách dost oteklo a každý další bodání bylo fakt výživný. Za těch sedm hodin Tě obdivuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Jsem to musel takhle mega oriznout, pac nevim, jak v telefonu zmensit velikost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Koukám, že fotku jsem nenahrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Úlovek ze středy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Ta moje příbuzná, co má na zádech křídla a na lýtkách postavičky z animáků, se rozhodla udělat radost sobě a hlavně malé dceři... (ten nápis tam má už dlouho, jde o tu kresbičku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Tyvole to je DOKONALÝ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Tak hlavne aby to nebylo jako v tom pribehu, ze obrazek malovala kamoska ze skolky a dcera si ho jen nahodou prinesla domu neb se ji libil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Takhle ma jeden znamej rukavy prave z toho, co namalovaly jeho deti, je to vyborny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 před 35 minutami, warann napsal: Tak hlavne aby to nebylo jako v tom pribehu, ze obrazek malovala kamoska ze skolky a dcera si ho jen nahodou prinesla domu neb se ji libil. LOL na té dětské kresbě jasně poznávám Viki a její dceru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 HO-HO-HO ...now I have a machine gun příště ještě dovybarvíme plochu v obličeji kolem padajíciho Hanse a Nakatomi Plaza a případně nějaké drobné detaily....jinak 6h na vnitřní straně lýtka...chvílemi mi nebylo do řeči :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 (upraveno) dokončeno, Fishero opět nezklamal https://www.instagram.com/p/CCu_1-5gKYP/?utm_source=ig_web_copy_link Upraveno 17. července 2020 uživatelem David_B nekvalitní fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Dnešní krátká zastávka cestou z práce dopadla takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 ja som bol nedávno, foto ešte z procesu hojenia a rovno to skombinujem aj s chronom. Aktuálne už zahojené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Tak už jsem v tom s váma taky namočenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 V 27. 5. 2020 v 13:57, villain83 napsal: Takhle ma jeden znamej rukavy prave z toho, co namalovaly jeho deti, je to vyborny. ...tak to jeden moj dobry známy tatér z Trnavy poriešil inak. Dal svojmu desatročnému synovi strojček do ruky, ukazal mu predlaktie a povedal: "Pohraj sa synak".... Vyzerá to tiez zaujímavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 koukám taky motiv s vlnou já mám toto.. foto je z vnitřní strany ruky..z boku je ta vlna na bicepsu větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Tak můj motiv není primárně "vlna" ale Japonsko. Katsushika Hokusai. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Ten Spongebob!!! Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se