MJ. Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 jak tě prosím napadlo si nechat na lýtko vytetovat něco jako hrudní koš? Původně sem chtěl facehuggera z vetřelce, ale v tý době to bylo hodně populární téma a věci od Gigera sem viděl na každym rohu. Na lejtko sem ale chtěl něco podobnýho takže se hrudní koš sám nabízel. A taky sem vůbec nechtěl barvu , to se v průběhu taky změnilo.Doktoři sou z toho celkem nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 to už napadlo Messiho ...tak já nejsem maniak do tetování a nebýt přítulkyně, ani bych o tom nic nevěděl, takže trendy nesleduji a tudíž ani nevím.... Tak se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Tahle část těla Pěkná kravata . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Sem do toho letos taky šel pořádně - diagnóza zapsaná pod kůži bolela jako čert, ale budu si to pamatovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Já myslím, že na vypracované tělo a hezkou pokožku se vkusné tetování hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 libila by se mi nejaka takovadle kotvicka... ale kdyz to bude bolet, stacil by mi jen obrys.. ten provaz by tam taky byt nutne nemusel, ma nejak moc čar.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 přál bych ti, abys byl spokojený, ale nevím, jak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Sem do toho letos taky šel pořádně - diagnóza zapsaná pod kůži bolela jako čert, ale budu si to pamatovat Hustý Franto. Respect! libila by se mi nejaka takovadle kotvicka... ale kdyz to bude bolet, stacil by mi jen obrys.. ten provaz by tam taky byt nutne nemusel, ma nejak moc čar..Pán je oldschooler. nebál bych se barev Jinak tohle je paráda (Myslím, že paní Zrnová je podobný typ, aspoň přes ty kérky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 mam termin na 6.2. ... este to muzu odpiskat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 2 cm kotva? ti hrabe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 co je maly, to je hezky. s air kingama sem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 to už napadlo Messiho Aha, já Messiho nesleduju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tak dobře. Kotvička je jedním z nejblbějších nápadů, co můžeš vymyslet. To, co si tam chceš dát, je jak vobtisk od žvejkačky. Na navíc se ptáš a pochybuješ, a říkáš, že to můžeš vodpískat. Nejsi na tetování připravený budeš jen nasranej, že máš někde na sobě maličkou kotvu a vypadáš jak wocas. Takže nastoupí lejzr, voprská ti to, zaplatíš deset litrů za odstranění, ser na kotvičku a za ty prachy si kup Seiko Sumo. Tohle už lejzr nevoprská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) Kérka by buď měla mít nějaký aktuální životně důležitý odkaz nebo, pokud jde o symboliku, měla by jít ke kořenům.Ruka Fátimy, velšský, čínský, japonský drak, maltézský kříž, fleur de lis, smrtka, býk, jin jang... Jak je komu libo. Ale vždy se smyslem.Jsem konzerva. Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 udelej si to ve fotošopu a podivej se na to, dyt to bude jak znaminko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 tak dobře. Kotvička je jedním z nejblbějších nápadů, co můžeš vymyslet. To, co si tam chceš dát, je jak vobtisk od žvejkačky. Na navíc se ptáš a pochybuješ, a říkáš, že to můžeš vodpískat. Nejsi na tetování připravený budeš jen nasranej, že máš někde na sobě maličkou kotvu a vypadáš jak wocas. Takže nastoupí lejzr, voprská ti to, zaplatíš deset litrů za odstranění, ser na kotvičku a za ty prachy si kup Seiko Sumo. Tohle už lejzr nevoprská IMG_7688.JPGVidíš, to jsme si včera mohli pokecat i o jicných věcech, něž jsou hodinky a Rokytnice. Btw. dnes jsem v Tescu objevil výrobky firmy La Costena v 50% slevě, tak jsem to tam trochu vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Vidíš, to jsme si včera mohli pokecat i o jicných věcech, něž jsou hodinky a Rokytnice. Btw. dnes jsem v Tescu objevil výrobky firmy La Costena v 50% slevě, tak jsem to tam trochu vybral. Hele, Our Rob or Ros. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Hele, Our Rob or Ros.Listere, jsi to opravdu ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 ale tak ja myslim, ze to neni blby.. ja bych to teda chtel klasicky na biceps... .. druhe tetovani jsem nahodou zahlid - muselo pani asi bolet .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 mas predstavu, kolik je 2cm? to je sirka tahu tvejch rolad.. si predstav, vytetovanej dilek(velikostne) na bicepsu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se