Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

jak tě prosím napadlo si nechat na lýtko vytetovat něco jako hrudní koš?

Původně sem chtěl facehuggera z vetřelce, ale v tý době to bylo hodně populární téma a věci od Gigera sem viděl na každym rohu. Na lejtko sem ale chtěl něco podobnýho takže se hrudní koš sám nabízel. A taky sem vůbec nechtěl barvu  :rolleyes: , to se v průběhu taky změnilo.

Doktoři sou z toho celkem nadšený  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sem do toho letos taky šel pořádně - diagnóza zapsaná pod kůži bolela jako čert, ale budu si to pamatovat  :lol2:

Hustý Franto. Respect!

libila by se mi nejaka takovadle kotvicka... ale kdyz to bude bolet, stacil by mi jen obrys.. :) ten provaz by tam taky byt nutne nemusel, ma nejak moc čar..

Pán je oldschooler. nebál bych se barev

Jinak tohle je paráda (Myslím, že paní Zrnová je podobný typ, aspoň přes ty kérky)

Odkaz ke komentáři

tak dobře. Kotvička je jedním z nejblbějších nápadů, co můžeš vymyslet. To, co si tam chceš dát, je jak vobtisk od žvejkačky. Na navíc se ptáš a pochybuješ, a říkáš, že to můžeš vodpískat. Nejsi na tetování připravený budeš jen nasranej, že máš někde na sobě maličkou kotvu a vypadáš jak wocas. Takže nastoupí lejzr, voprská ti to, zaplatíš deset litrů za odstranění, ser na kotvičku a za ty prachy si kup Seiko Sumo.

Tohle už lejzr nevoprská  :D

post-1551-0-91665100-1389976190_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kérka by buď měla mít nějaký aktuální životně důležitý odkaz nebo, pokud jde o symboliku, měla by jít ke kořenům.

Ruka Fátimy, velšský, čínský, japonský drak, maltézský kříž, fleur de lis, smrtka, býk, jin jang... Jak je komu libo. Ale vždy se smyslem.

Jsem konzerva.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

tak dobře. Kotvička je jedním z nejblbějších nápadů, co můžeš vymyslet. To, co si tam chceš dát, je jak vobtisk od žvejkačky. Na navíc se ptáš a pochybuješ, a říkáš, že to můžeš vodpískat. Nejsi na tetování připravený budeš jen nasranej, že máš někde na sobě maličkou kotvu a vypadáš jak wocas. Takže nastoupí lejzr, voprská ti to, zaplatíš deset litrů za odstranění, ser na kotvičku a za ty prachy si kup Seiko Sumo.

Tohle už lejzr nevoprská  :D

attachicon.gifIMG_7688.JPG

Vidíš, to jsme si včera mohli pokecat i o jicných věcech, něž jsou hodinky a Rokytnice. Btw. dnes jsem v Tescu objevil výrobky firmy La Costena v 50% slevě, tak jsem to tam trochu vybral.

post-29493-0-09119700-1389978451_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vidíš, to jsme si včera mohli pokecat i o jicných věcech, něž jsou hodinky a Rokytnice. Btw. dnes jsem v Tescu objevil výrobky firmy La Costena v 50% slevě, tak jsem to tam trochu vybral.

Hele, Our Rob or Ros.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...