Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

viac ma zaujal ten rukáv, no to je celkom logické čo sa mňa týka ako.. :lol2: podobný štýl a "čierna" samozrejme.. :) Páči sa mi ale to písmo no...

Upraveno uživatelem petik16
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Azeppelin ty blbe nebudeš prodávat hodinky? Docela bych od tebe něco koupil s osobním převzetím.

Nechápu proč takový jelito co jen reje do ostatních tady Kamil trpí.

Copa, chtěl by ses potkat osobně? Klidně Ti zařídím výlet do lesíka za Brnem. Že zrovna tobě vadí rejpání. :D

EDIT: hned mám lepší den

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Osobně mi tyhle dětské kresby jako památka na těle nepřijdou vůbec jako špatný nápad. Až mě to jednou potká, kdy budu mít caparta co kreslí podobné věci, dost možná si něco takového nechám taky udělat.

Tady ty výsměšné komentáře mi přijdou minimálně k smíchu. Zvlášť od frajerů, co tetovací jehlu neviděli ani z rychlíku..

Odkaz ke komentáři

Kérky mám dvě, obě tetované poctivě bambusem v Thajsku. Fakt je, že když s tím člověk začne, tak pak už jen přemýšlí, co to bude příště :-).

Kde jsi to nechal dělat, někde na severu? Máš sak yant? Ptám se, protože v Čechách takových lidí moc není (když pominu fanoušky Angeliny)..

Odkaz ke komentáři

Si dám asi na prsa totok...co kérek týče, když se mi líbí, tak pochválím, když ne, tak mlčím...a netýká se to jen kérek, ale obecně věcí, které si někdo jiný pořizuje. Můžu si na základě toho o něm udělat názor a to snad stačí ne?

post-20351-0-03375100-1471521644_thumb.png

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Přítelkyně řeší novou kérku, respektive buď doplnění k první, nebo nějakou další jinam a tak nějak to hlodá i ve mě, že bych se svezl na vlně a nechal si taky něco vytvořit. Představu mám, umístění také, takže jsem schválně zkusil udělat i nějakou vizualizaci a chtěl bych na to znát více názoru, zda to není blbost, respektive jestli je ten návrh ok, případně i umístění pro takový návrh? Mě to na tu ruku docela pasuje, přítelkyně říkala taky, že dobré, tak jsem zvědavý i na další názory.

Níže přidávám návrh a i jak by to zhruba mohlo vypadat na ruce.

post-25778-0-39248300-1472556973_thumb.jpg

post-25778-0-12137900-1472556973_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak píše kdojinej, umístění ok, ale vypadá to jako přeplácaný logo. Ty vrcholky hor se ztrácí v tom rozbřesku (pokud ta záře je slunce).

Co takle čvtercovej formát? Rámeček udělat tence a tim by mohly i ty hory vypadat věrohodnějš a daly by se pěkně vystínovat aby byly pokrytý sněhem (nebo si vyhrát abstraktně s barvou)....

sem už starej, moc to řešim. dřív sem si něco vybral, naběh do "salónu" a buď sem odešel s tim co sem chtěl, nebo sem odešel s něčim úplně jinym, nebo sme ten muj původní nápad společně zmodifikovali.

Teď si něco vymyslim a furt to upravuju a upravuju a zahodim a vymejšlim něco jinýho......  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Abych to ještě doplnil a s tím jde pak i ten tvar...umístění bych chtěl takové jaké je, původně jsem chtěl jen hory, ale to mi přišlo divné, když to jde proti rozšiřování ruky (více byto sedělo opačně, aby se hory zužovaly s tím, jak se zužuje i ruka, ale to je blbost) takže jsem zvolil variantu do něčeho to dát, čtverec se mi právě moc nelíbí, přišlo mi to jak obraz a to nechci, takže pak už mi zbyl jen kruh.... (v pomyslné budoucnosti by k němu mohl pak přibýt třeba i další zase s jinou tématikou, něco v hlavě mám, otázkou je, jestli by ty kruhy šly pak nějak nenásilně spojit..., ale to předbíhám)

S tím logem máte možná trošku pravdu, v kruhu je to jak etiketa, ale lepší tvar mě prostě nenapadá. Btw: doufám, že fakt nemá něco takové logo, když už jsem se s tím patlal :) asi to ani nebudu raději hledat :)

Co se týče vystínování, tak o tom jsem taky uvažoval, že by se vršky udělaly bíle a nebo by se ten rozbřesk mohl udělat bíle, ale nevím, jak by to vypadalo, toho už se trošku bojím, respektive té bílé se bojím. Dostal jsem i nějaké info, že bílá rychleji bledne, tak aby to pak nevypadalo blbě...u pouhých vršků bílou by to asi tolik nevadilo, ale třeba rozbřesk by podle mě časem vypadal hrozně, nevím, nedokážu si to představit.

S barvama experimentovat určitě nebudu, takže zbývá jen černá bílá.

Samozřejmě jsem rád, za jakékoliv připomínky, tipy, rady, přece jen je pro mě toto úplná novinka a je mi jasné, že něco jiného je si to načmárat / nechat to vytetovat.

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...