Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky..........musím říct, že jsem si to užil a to v negativním slova smyslu, protože tetování na spodní straně bolí jako svině Posted Image

nech si pokerovat loket a uvidíš jak to bolí :crying_anim02: spodní strana ruky je oproti tomu procházka růžovým sadem :-) to mužu potvrdit z vlastní zkušenosti.

Ale to nemění na věci to, že ta tvoje kera je super :-)

• po měsících...
Odesláno

Tak a těď mě můžete taky kamenovat .... a to je jen levá... :rolleyes:

Když jsme ve vlákně "Co máte právě na ruce" zabrousili k tetování, tak si dovolím znovuotevřít spící vlákno.

Za prvé - obdiv zrnovi, tetování v japan stylu se mi hodně líbí a kdyby mi někdy ruplo v bedně, tak jedině japan style full back. Posted Image

Posted Image

Za druhé tady přidám povedenou rodinku.. Ten nápis na zádech mluví za vše. Poznáte? Posted Image

Posted Image

Odesláno

No je to teprve polovina, ale také budou záda full, ted jsou tam navíc obláčky a už vystínované.

Jinak ruka je citlivá, ale zkuste páteř, pak se to zahojí a za 14 dní tři čtyři barvy do toho a stále do živého !

Sorry za kvalitu fotek !

post-965-001963100 1339062718.jpg

post-965-093725800 1339062908.jpg

Odesláno

Tak tohle ja mam cca 11 let a je to dilo pana Mistra Akad. soch. Zdenka Stropka, tehdy jeste u UZI. Dnes uz tam myslim neni.. ani nevim, kam se podel. Je to maly, ale jsem s tim uplne stotoznen a i kdyz mi bude 200 a moje prsa budou na kolenou, nebudu toho tetovani litovat..

post-22142-092888000 1339075750.jpg

• po 2 týdnech...
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Když mi bylo zhruba dvacet chtěl jsem tetování, ale chyběla nějaká inspirace (nechtěl jsem pro mě nic neříkající kérku). Ta přišla loni v listopadu a takhle to dopadlo

Posted Image

jj iniciály malé si chci taky nechat udělat na spodek zápěstí,jen nějak není inspirace :sad01_anim:

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

.. jsem se rozhoupal k prvnimu tetovani.. kdyz jsem nastinil moji predstavu - 2 cm na vysku, tatera to desne pobavilo a oznamil mi, ze neco tak malyho delat nebude :)

.. tak, aspon ze ma anestetickou mast.. ;)

Odesláno

.. jsem se rozhoupal k prvnimu tetovani.. kdyz jsem nastinil moji predstavu - 2 cm na vysku, tatera to desne pobavilo a oznamil mi, ze neco tak malyho delat nebude :)

.. tak, aspon ze ma anestetickou mast.. ;)

To je divné, sú schopní spraviť na výšku i menej ako jeden cm?ale asi záleží na tom, čo chce alebo nechce čo robiť, či na čo sa špecializuje.

Čo to malo byť, ak to nie je tajné? :-)

F.

Odesláno

To je divné, sú schopní spraviť na výšku i menej ako jeden cm?ale asi záleží na tom, čo chce alebo nechce čo robiť, či na čo sa špecializuje.

Čo to malo byť, ak to nie je tajné? :-)

F.

.. jasne, spis byl problem v tom, ze kazdej chlap, kterej si nechal takhle malou kerku, pry tam byl do roka zpet s zadosti o vetsi..

.. (kotvicka) :rolleyes:

Odesláno

.. jasne, spis byl problem v tom, ze kazdej chlap, kterej si nechal takhle malou kerku, pry tam byl do roka zpet s zadosti o vetsi..

Tak to zas áno?tiež to mám tak. No musím s tou žiadosť počkať, no už mám v podstate jasné, čo budú ďalšie kúsky. A aby som si to vynahradil, tak budú 3 alebo 4 naraz :D

Ma napadlo, že Barbarka:

F.

Odesláno

Ty jsi preplul Atlantik? Kotva v symbolice tetování znamenala právě tohle. Nechci ti do toho kecat, je to tvoje vec, ale neni na chlapovi nic zoufalejsiho nez malicky tetovani a jeste k tomu trendy motiv, jakym je kotva. Jestli se chces drzet tematu, nastuduj na webu, ktery z nasich tateru dela nejlepsi old school tattoo, najdi na sobe poradnej kus volny kuze a flakni tam neco poradnyho a originalniho, peknou namornickou kompozici a v tomhle pripade sup do barvicek. Pekny zazitek z prvni kerky preji :-)
Odesláno

Ty jsi preplul Atlantik? Kotva v symbolice tetování znamenala právě tohle. Nechci ti do toho kecat, je to tvoje vec, ale neni na chlapovi nic zoufalejsiho nez malicky tetovani a jeste k tomu trendy motiv, jakym je kotva. Jestli se chces drzet tematu, nastuduj na webu, ktery z nasich tateru dela nejlepsi old school tattoo, najdi na sobe poradnej kus volny kuze a flakni tam neco poradnyho a originalniho, peknou namornickou kompozici a v tomhle pripade sup do barvicek. Pekny zazitek z prvni kerky preji :-)

:lol2:  :lol2:  :lol2: Dobrá rada nad zlato !!! :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2: Úplně vidím, jak nesměle vchází s požadavkem malé kotvičky a odchází s plachetnicí na zádech a Krakenem na hrudi. :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

:lol2:  :lol2:  :lol2: Dobrá rada nad zlato !!! :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2: Úplně vidím, jak nesměle vchází s požadavkem malé kotvičky a odchází s plachetnicí na zádech a Krakenem na hrudi. :lol2:  :lol2:  :lol2:

Kdyz ty maly kerecky sou proste divny. No plachetnice na zadech, jak ji potapi kraken, pekne stara skola, to by byla parada. Kdyby si ho vzala do parady takova Michelle Myles z NY, tak by to mohl byt i moc pekny zazitek :-))

post-1551-0-59417900-1389818063_thumb.jpg

post-1551-0-59557700-1389818080_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...