Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To jsou záda čerstvě plnoleté dcerky mojí kolegyně. Má spoustu jiných tetování, ale já nemám oprávnění je publikovat. Jinak dle mě škoda toho vloženého citátu...

post-2312-0-71254600-1486710116_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Naposledy jsem se v knihkupectví zabořil do knížky asi na dvacet minut. Jo, mám to rád. Mám rád i Tima Burtona. A fousky mi nechybí ;)

Jen musíme probrat ty cibule. Tady mají mimostředku

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Tak zlatú priadku máme od včera doma. Je to čerstvé nedokončené. Ešte pribudne kolovratok a rarach Martinko Klingač (ale ten to ešte nemá isté).

post-1780-0-12043400-1487674259_thumb.jpeg

Odesláno

Samuele Briganti, který tetoval v nějaký italský vesnici, kam se nedalo normálně dostat, měl hostovat v Hamburku. Měl jsem v plánu letět do Hamburku loni v červenci, abych ho tam zastihl. Mám tam kámoše, u kterého bych mohl pobýt. Poslal jsem tatérovi představy, termíny a nikdy se mi neozval. Měl to dost nabitý, tak dal asi přednost někomu jinému. Kdyby se ozval, letěl bych.

Odesláno

Před par lety jsem dotazoval termín u američana co byl chvíli v Praze, také bez odpovědi. Získat termín u takto vytížených umělců bude chtít asi velkou trpělivost. Mimochodem Samuele Briganti  :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...