organic Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Co je to za hodinky?Někdo místní? IMG_0915.PNG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 IMG_0805.PNGTak tahle kérka nemá chybu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 To jsou záda čerstvě plnoleté dcerky mojí kolegyně. Má spoustu jiných tetování, ale já nemám oprávnění je publikovat. Jinak dle mě škoda toho vloženého citátu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Taky bych si toho Bukowskýho představil spíš po obvodu, ale mě se to líbí.A gratuluju k dobrejm kontaktům na ratolesti kolegyň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Tak jsem se právě booknul na březen a konečně budu mít kérku s hodinkovou tématikou. Vidím to na lýtko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 to musíš bejt velkej fanda Alenky, jen mi na tom králíkovi chybí fousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 (upraveno) Naposledy jsem se v knihkupectví zabořil do knížky asi na dvacet minut. Jo, mám to rád. Mám rád i Tima Burtona. A fousky mi nechybí Jen musíme probrat ty cibule. Tady mají mimostředku Upraveno 20. února 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 já sem kočkomil, já bych si musel nechta vytetovat Šklíbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Já kočky nemusím, zato takový králík na smetaně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Tak po dvou letech jsem zase pokrocil se zadama snad do leta stihnu dodelat komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Krucipísek, Zrno, to nastavuješ laťku fest vysoko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 To je krása Zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Tak zlatú priadku máme od včera doma. Je to čerstvé nedokončené. Ešte pribudne kolovratok a rarach Martinko Klingač (ale ten to ešte nemá isté). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Musel jsem si vygooglit. Z konopí Hanka předla zlato. Šikulka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Já nepoznám na jakou část těla se dívám, ale vobrázej pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Klotzman: Řekl bych, že je to pravý bok nad zadkem. Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Vycestoval někdo z vás kvůli tetovaní do zahraničí? zdroj:https://www.instagram.com/tdonaire/https://www.instagram.com/davidgarciatattoo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Samuele Briganti, který tetoval v nějaký italský vesnici, kam se nedalo normálně dostat, měl hostovat v Hamburku. Měl jsem v plánu letět do Hamburku loni v červenci, abych ho tam zastihl. Mám tam kámoše, u kterého bych mohl pobýt. Poslal jsem tatérovi představy, termíny a nikdy se mi neozval. Měl to dost nabitý, tak dal asi přednost někomu jinému. Kdyby se ozval, letěl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Před par lety jsem dotazoval termín u američana co byl chvíli v Praze, také bez odpovědi. Získat termín u takto vytížených umělců bude chtít asi velkou trpělivost. Mimochodem Samuele Briganti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se