Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Brácha se jednou nechal potetovat, ožralý, na studentských kolejích, zelenou barvou, od zápěstí až po krk. Kouzlo nechtěného je, že to vypadá jako ty některé abstrakce, na které se léta čeká :D.

Ho to nesere, a jak čas plyne, tak musím říct, že je to jenom lepší :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

Chlapi: muzu dotaz na telo?

S odstupem casu litujete nekdo toho tetovani? Chapu ze asi 90% to nikdy asi neprizna ale tak o pokus mi to stoji.Predem diky :)

Nikdy. Ani sebemenší náznak stínu pochybnosti. A to mám aktuálně na těle 4.

Navíc jsem zatím ještě nepotkal ženu, kterou by ta má tetování (v posteli) nefascinovala či nepřitahovala, natožpak odpuzovala.

Odkaz ke komentáři

S odstupem casu litujete nekdo toho tetovani? Chapu ze asi 90% to nikdy asi neprizna ale tak o pokus mi to stoji.Predem diky :)

Už jsem to tu psal. Dneska bych se už tetovat odznova nenechal. Jak bylo kdysi zajímavé, když někdo kerku měl, za chvíli bude zajímavé, že seš čistej.

Odkaz ke komentáři

Pokud si klades takovyhle otazky, tak se na to vykasli. Ja toho mam dost a nestydim se za nic, cimz netvrdim, ze bych musel nutne absolvovat to samy. Ale taky netvrdim, ze nic vic nechci... Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

Mně je to tak trochu jedno. Na noze se mi kérka líbí a je nejstarší, takže sentiment, na zádech už trochu míň, udělal bych ji teď malinko jinak, ale nechám ji oživit a přimaluju druhej kus zad. Teda až zapomenu, jak to tam bolí. Levá ruka, s tou jsem hodně spokojenej a na té ruce je ještě dost místa. Nejmladší kérka pravá ruka, tři obrázky, dva super, ten třetí bych změnil. Hlavně to njiak zvlášť neprožívám.

Našlapuješ okolo těch kérek jak študák okolo bordelu. Každý jsme jiný a musíš hlavně vědět ty sám, co chceš. A jestli se toho bojíš, tak se tetovat nenechávej, už se toho nezbavíš. 

Odkaz ke komentáři

Já jsem se nechal počmárat ve 34 letech poprvy a když si vzpomenu, jak jsem tam naklusal a pípnul:"Já bych chtěl takový malý tetování na nohu, aby nebylo moc vidět." Tatér se na mě díval jak na blázna

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Já jsem se nechal počmárat ve 34 letech poprvy a když si vzpomenu, jak jsem tam naklusal a pípnul:"Já bych chtěl takový malý tetování na nohu, aby nebylo moc vidět." Tatér se na mě díval jak na blázna

Takovy maj nejradsi (rozumej, z techhle volu je nejvic penez). A vetsinou samozrejme nejmin prace.

Odkaz ke komentáři

Takovy maj nejradsi (rozumej, z techhle volu je nejvic penez). A vetsinou samozrejme nejmin prace.

No Dan se naštval. Že prej né a začal vyšilovat. Že to musí bejt velký. A bylo po jeho. Při druhé kérce mi povídá." Já ti mám takový práce, že už naštěstí nemusím dělat delfínky." Takže von za to všechno může. Za ty čtyři kérky jsme spolu probrali kde co. Ptal jsem se ho třeba, jak se udržuje v malířský kondici. A von mi povídal o tom, jak prolízá třeba depozitáře muzeí, hledá tam archeologický artefakty, třeba keltský a slovanský šperky a ty rád maluje....

Odkaz ke komentáři

Jo, "litoval". Mám jen jednu, menší, ale mojí budoucí exmanželce dost vadila...litoval jsem ale jen do chvíle než jsem si uvědomil, že problém je v ní a ne ve mně a v té kérce. Teď plánuju upgrade, zraje ve mně asi deset let a zřejmě uzrál

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Tak ten Konupcik je genialni. Kdysi jsem o nejakem tetovani uvazoval, ale vzal to cas. Ovsem projel jsem jeho instagram a mam cukani. Hodne se mi to libi, opravdu hodne!

Diky organicu ;)

Akorát se připrav na menší "výběrové řízení". Nekomunikuješ přímo s ním, nýbrž s jeho kámošem. A údajně zdaleka ne každého vezme...

Odkaz ke komentáři

První tetování v 17ti letech, pak přibylo několik dalších a po skoro 12ti letech musím upřímně říct, že to absolutně nevnímám. Je to něco jako bradavky, člověk o tom už prostě nepřemýšlí :-)

Jen se po finanční stránce trochu změní priority - tetování už není číslo 1, jsou i jiné věci. Například hodinky :-)

Upraveno uživatelem Mr. Igelit
Odkaz ke komentáři

První kérka v 16 letech, tenkrát populární tribal. Dneska už bych si to nedal. Bylo to tenkrát dost spontání, nelituju toho, ale nedal - jak se mění chutě a postoje v průběhu života, mění se i smysl pro estetično, ale tak to prostě je.

V každém případě to chci komplet předělat společně s plánem na něco většího na pravou ruku (sleeve nebo skoro sleeve), ale už si to takhle řikam pár let (a hádám pár to tak ještě bude). Tentokrát to chci doladit podle představy tak, abych si za 10-15 let neřikal to samý, jako v případě toho tribalu.

Odkaz ke komentáři

Před 5lety jsem mel vybrany motiv (cele předloktí) a v domluveny termín jsem se dostavil do studia. Cca 2,5h jsme se snažili dopracovat k finální verzi ale nepodařilo se. Domluvili jsme se ze pockame až bude více nápadu aby se dala naplánovat cela ruka a vypadalo to celistvě. Od te doby jsme se k tomu ještě nedostali a asi to ještě par let potrvá. Mezitím pracujeme na nohou, tam je místa a nápadu dost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...