Tondaa73 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Já Ti zase a opět doporučím vokytattoo.com , v sobotu jsem byl na nové kérce, a Jirka říkal, že má konec léta a dál volno v salonu...Prsknul bych sem foto, ale je to prý moc velké, a nejde mi to vložit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Nakonec jsem to musel vyblejsknout sám a to jde fakt špatně...je to na předloktí...Za necelé tři týdny se bude barvit. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Tak tohle se mi hodně líbí. Stylem a i konkrétně ta tvoje kérka. Evidentně věci, které máš rád a ke kterým máš vztah Jsem zvědav jak to bude vypadat vybarvené. Fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Dík....bude to takovej majlajf rukáv.Až budou barvy, tak to sem lípnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Vyborny, ten skopek s tou penou je skvelej:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Takovej mix realistiky, noir a malinko barvy na oživení ; pro představu řekněme téma starého londýna. Chci tam dva portréty, kostelní věž, hodin(k)y, apod.Nicméně představa je jedna věc a provedení druhá, proto bych rád někoho se zkušenostmi a smyslem pro korekci přání zákazníka, ergo rád si necham poradit. Koukal jsem třeba na Hell.cz, máte někdo zkušenost?https://hell.cz/galerie/?term=37&orderby=date&order=DESCKdyž noir, tak bez barev. Co třeba Lukáš z Inkoustu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 si vem jakej je to problem... člověk si nechá vykérovat "co má rád"... koláž... jedna kunda, druhá kunda, třetí kunda, škopek, kunda, škopek, kunda, škopek, kunda... takhle se na sebe v koupelce, s holstrem na měření tlaku, nemohoucí na sebe dívá... no fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Tak Miloša s Ovčáčkem si nikdo normální snad vytetovat nenechá, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 si vem jakej je to problem... člověk si nechá vykérovat "co má rád"... koláž... jedna kunda, druhá kunda, třetí kunda, škopek, kunda, škopek, kunda, škopek, kunda... takhle se na sebe v koupelce, s holstrem na měření tlaku, nemohoucí na sebe dívá... no fujHorší je, když se člověk na sebe kouká a celej život vidí v zrcadle kokota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Horší je, když se člověk na sebe kouká a celej život vidí v zrcadle kokota+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Horší je, když se člověk na sebe kouká a celej život vidí v zrcadle kokota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Horší je, když se člověk na sebe kouká a celej život vidí v zrcadle kokota Krásně řečeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Krásně řečeno Roman to umí podat velmi taktně a elegantně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Horší je, když se člověk na sebe kouká a celej život vidí v zrcadle kokotaVäčšinou to je tak, že v tom zrkadle tí dotyční vlastne žiadneho kkt nevidia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Horší je, když se člověk na sebe kouká a celej život vidí v zrcadle kokotaTo věřím, ale docela dobře to snášíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 To věřím, ale docela dobře to snášíš. Byla to obecná úvaha, ale tvá reakce svědčí o tom, že o ni přemýšlíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Za pár týdnů na malé "handpoke", tak jsem moc zvědav.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Když noir, tak bez barev. Co třeba Lukáš z Inkoustu?v.jpgDíky za tip, určitě se tam stavim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Lukáš je teď na convention v Singapuru. Spíš tam brnkni a domluv si konzultaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) Dokončujeme geometrické pozadí. Ještě jedno sezení, kde vyplníme ještě prázdná místa, napojíme to na hrudník a je hotovo. Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem David_B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se