Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Ribanna výborná, líbí se mi jak to máš podle mě, laika, v stejným stylu:-)

Paráda, tenhle styl se mi strašně líbí, ač se chytám již několik let, zatím jsem čistý jako lilium :)

Pěkný...fakt.

Dík. My jsme s Jířím99 old-school fans ;) Kdo se v tom začne trochu vrtat, zjistí, že tetování má spousty podstylů. Oldschool, newschool, realistika, watercolor, dotwork a mnoho dalších. Pak jsou tatéři, co mají svůj osobitý nezařaditelný styl jako třeba Miki, od kterého mám 4 kérky. Mě oslovují staré "námořnické" kérky, jako dělal Sailor Jerry, ale mám i některé stylově odlišné, avšak na jiných místech, aby se to netlouklo. Pohromadě se snažím mít věci, co k sobě stylem ladí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naprostý souhlas s organic   :thumbsup_anim:  Já se zakoukal do oldschool, přičemž obrázky od Seilora se mi líbí víc a víc. 

Edit: Mimochodem gratuluji k Ribanně, super jako obvykle!  :smile_anim:   :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Jiří_99
Odkaz ke komentáři

Dík. My jsme s Jířím99 old-school fans ;) Kdo se v tom začne trochu vrtat, zjistí, že tetování má spousty podstylů. Oldschool, newschool, realistika, watercolor, dotwork a mnoho dalších. Pak jsou tatéři, co mají svůj osobitý nezařaditelný styl jako třeba Miki, od kterého mám 4 kérky. Mě oslovují staré "námořnické" kérky, jako dělal Sailor Jerry, ale mám i některé stylově odlišné, avšak na jiných místech, aby se to netlouklo. Pohromadě se snažím mít věci, co k sobě stylem ladí.

U Sailora Jerryho mě štve, že se stal módním artiklem a jeho motivy jsou na hadrech, rumu, kartách atd. To by mě asi sralo mít na ruce kérku, kterou má pin up buchta vedle na baru na hrudníčku. Když jsem hledal nějaký motiv z americké old school, hledal jsem u Owena Jensena nebo Lee Roy Minugha.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

U Sailora Jerryho mě štve, že se stal módním artiklem a jeho motivy jsou na hadrech, rumu, kartách atd. To by mě asi sralo mít na ruce kérku, kterou má pin up buchta vedle na baru na hrudníčku. Když jsem hledal nějaký motiv z americké old school, hledal jsem u Owena Jensena nebo Lee Roy Minugha.

Tak Jerry je nejproflaknutejsi, to mas jak s Ed Hardym. Je cela rada spickovych a originalnich oldschooleru, a to i u nas. Me se treba moc libi olomoucky Lenert. Ale kdyz odbocim, tady jsem natrefil na neco tematickeho ve spickove kvalite.

edit: Jo, a hlasim novou kerku.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...