Sweden Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Paráda, tenhle styl se mi strašně líbí, ač se chytám již několik let, zatím jsem čistý jako lilium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Pěkný...fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Minimalistické tetování Praha... tipy, ke komu jít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Ribanna výborná, líbí se mi jak to máš podle mě, laika, v stejným stylu:-) Paráda, tenhle styl se mi strašně líbí, ač se chytám již několik let, zatím jsem čistý jako lilium Pěkný...fakt.Dík. My jsme s Jířím99 old-school fans Kdo se v tom začne trochu vrtat, zjistí, že tetování má spousty podstylů. Oldschool, newschool, realistika, watercolor, dotwork a mnoho dalších. Pak jsou tatéři, co mají svůj osobitý nezařaditelný styl jako třeba Miki, od kterého mám 4 kérky. Mě oslovují staré "námořnické" kérky, jako dělal Sailor Jerry, ale mám i některé stylově odlišné, avšak na jiných místech, aby se to netlouklo. Pohromadě se snažím mít věci, co k sobě stylem ladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Jsem ve znamení býka a ta písmenka jsou počáteční písmena jmen mých dcer.Jo býk, jo sem si to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 (upraveno) Naprostý souhlas s organic Já se zakoukal do oldschool, přičemž obrázky od Seilora se mi líbí víc a víc. Edit: Mimochodem gratuluji k Ribanně, super jako obvykle! Upraveno 9. února 2018 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Ale trochu mě zamrzelo, že zemřela Rihanna...a pak...pak jsem si vzal brejle. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Dík. My jsme s Jířím99 old-school fans Kdo se v tom začne trochu vrtat, zjistí, že tetování má spousty podstylů. Oldschool, newschool, realistika, watercolor, dotwork a mnoho dalších. Pak jsou tatéři, co mají svůj osobitý nezařaditelný styl jako třeba Miki, od kterého mám 4 kérky. Mě oslovují staré "námořnické" kérky, jako dělal Sailor Jerry, ale mám i některé stylově odlišné, avšak na jiných místech, aby se to netlouklo. Pohromadě se snažím mít věci, co k sobě stylem ladí. U Sailora Jerryho mě štve, že se stal módním artiklem a jeho motivy jsou na hadrech, rumu, kartách atd. To by mě asi sralo mít na ruce kérku, kterou má pin up buchta vedle na baru na hrudníčku. Když jsem hledal nějaký motiv z americké old school, hledal jsem u Owena Jensena nebo Lee Roy Minugha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 (upraveno) U Sailora Jerryho mě štve, že se stal módním artiklem a jeho motivy jsou na hadrech, rumu, kartách atd. To by mě asi sralo mít na ruce kérku, kterou má pin up buchta vedle na baru na hrudníčku. Když jsem hledal nějaký motiv z americké old school, hledal jsem u Owena Jensena nebo Lee Roy Minugha.Tak Jerry je nejproflaknutejsi, to mas jak s Ed Hardym. Je cela rada spickovych a originalnich oldschooleru, a to i u nas. Me se treba moc libi olomoucky Lenert. Ale kdyz odbocim, tady jsem natrefil na neco tematickeho ve spickove kvalite. edit: Jo, a hlasim novou kerku. Upraveno 26. února 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 4 oká lebka parádní, ale co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 To, co vidíš Nehledej význam ve všem. Holka je docela známá ilustrátorka, a k tomu tetuje. Líbil se mi motiv i tatérka, tak jsem si to nechal naflákat pod kůži. Já bych třeba nemohl mít na sobě jména dětí nebo horoskopy, ale čtyřokou rozteklou lebku kdykoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 4 oká lebka parádní, ale co to je?Jaká lebka? Já chci taky vidět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Jedna vlákno probouzející oživující... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 (upraveno) Co UV tattoo ma nekdo? Upraveno 2. března 2018 uživatelem Veneria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 (upraveno) Tak se tu maličko taky pochlubím ... další kroky mne čekjí teď v úterý ... ( druhé ) na tricepsu dodělat a nechat si dát zároveň třetí na lejtko :0) Upraveno 3. března 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Co to je ? Ankh, Horus a lave oko Horovo...dobre vidim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Co to je ? Ankh, Horus a lave oko Horovo...dobre vidim? Jop, vidis dobře. Ankh, Horovo oko z kterého jdou křídla a pak ( jak říká kamarádka vlnobití :0D ) v překladu nikdy nekráčej zpět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Sorry, nějak se mi nesmyslně poupravila citace.... Ale snad všichni chápou :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaret Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 přidám svého raka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se